2024. 07. 25. csütörtök
Kristóf, Jakab
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 616.4 Ft/l   Dízel: 623.5 Ft/l   Írjon nekünk

A kamara ünnepi küldöttgyűléséről – Kalocsaiak a jutalmazottak között

2015. 12. 14., 13:55

December 8-án, Kecskeméten tartotta ünnepi küldöttgyűlését a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Ez alkalommal adományozott díjakat a szervezet elnöke, Gaál József. Péjó Zoltántól, a kamara kalocsai egységének vezetőjétől megtudtuk, hogy idén sem hiányoztak a kalocsai nevek és arcok a jutalmazottak közül.

– Az év végi összejövetel alkalmával kerül sor azon elismerések átadására, amelyekre a kamarai küldöttek, tisztségviselők és munkatársak javasolhattak jelölteket. Közülük választotta ki a díjbizottság mindazokat, akik oklevelet vehettek át – mutatta be a döntési mechanizmust a képviseletvezető.


Forrás: Kecskeméti-Hírhatár

Péjó Zoltán örömmel jelentette, hogy az Év Kereskedője Díjat a kalocsai KALO-MÉH TRANS Kereskedelmi és Szállítmányozó Kft. ügyvezetőjének Gillich Tamásnak ítélték. A cég honlapján olvasható bemutatkozó szerint a társaság 1997-ben alakult, családi vállalkozásként. Azóta sokat változott, és napjainkban négy telephelyen működik. Székhelye a Ciglédi kertekben található, illetve Kecskeméten. Fő tevékenységi körük a hulladékfelvásárlás és -kereskedelem, valamint a belföldi és nemzetközi áruszállítás.  Társadalmi szerepvállalásuk is jelentős – komoly támogatói a helyi sport- és kulturális életnek.

Ugyancsak büszkén számolhatunk be arról, hogy a kamarai Ipar Kiváló Mestere elismerést Balogh Jenő pincérmester vehette át, a Kalocsai Halászcsárda jelenlegi vezetője. A vendéglátóhely ízig-vérig magyaros ételekkel fémjelzi kínálatát, hangsúlyozván, hogy náluk hagyományos kalocsai halászlevet fogyaszthat a vendég. Péjó Zoltán hozzátette, hogy Balogh Jenő húsz éve szakmai oktatóként gondoskodik a pincérutánpótlásról.


Forrás: Kecskeméti-Hírhatár

A kamra megyei ünnepségén jutalmazott kalocsaiak névsora pedig még mindig nem teljes! A két évtizedes fennállását ünneplő szerv tagságában oszloposnak és alapítónak számító Kőrösi András is elismerést vett át, aki a Karamell Sütő- és Édesipari Rt-nek volt évekig a vezetője.

Elnöki Dicsérő Oklevelet kapott továbbá Asperján István, a kalocsai kirendeltség korábbi vezetője, majd szakképzési referense, aki nyugdíjazását követően is segítette a helyi diákok gyakorlati képzőhelyen történő elhelyezkedését.


Forrás: Kecskeméti-Hírhatár

Valamennyi jutalmazottnak szerkesztőségünk nevében is további eredményes munkát és hasonló sikereket kívánunk!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

Még több friss hír

2024-07-21 08:54:11
Július második hetében immár a második turnusát tartotta a Méhecskék SE Kalocsa egyik legnépszerűbb nyári, nem bentlakásos focitáborának, amely ezúttal is telt házzal üzemelt mindkét turnusában.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 25., 09:19
Hálózati meghibásodás miatt tapasztalható a vízszolgáltatás kimaradása. Már dolgoznak a hiba elhárításán. Még >>>
2024. 07. 23., 13:54
És ez csak Bács-Kiskun vármegye „termése”… Még >>>
2024. 07. 21., 18:54
A jövő hét végén már a közepes szintet is elérheti a pollenkoncentráció. Még >>>
2024. 07. 20., 09:43
Az állatok egyre gyakrabban támadnak emberre, ennek ellenére civil szervezetek tiltakoznak a törvény ellen. Még >>>
2024. 07. 19., 19:28
Az üzletvezető felismerte, a kecskeméti rendőrök pedig elfogták a tolvajokat. Még >>>
2024. 07. 19., 18:16
Itt megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása szerdán. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK