2023. 06. 05. hétfő
Fatime
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

A kamara ünnepi küldöttgyűléséről – Kalocsaiak a jutalmazottak között

2015. 12. 14., 13:55

December 8-án, Kecskeméten tartotta ünnepi küldöttgyűlését a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Ez alkalommal adományozott díjakat a szervezet elnöke, Gaál József. Péjó Zoltántól, a kamara kalocsai egységének vezetőjétől megtudtuk, hogy idén sem hiányoztak a kalocsai nevek és arcok a jutalmazottak közül.

– Az év végi összejövetel alkalmával kerül sor azon elismerések átadására, amelyekre a kamarai küldöttek, tisztségviselők és munkatársak javasolhattak jelölteket. Közülük választotta ki a díjbizottság mindazokat, akik oklevelet vehettek át – mutatta be a döntési mechanizmust a képviseletvezető.


Forrás: Kecskeméti-Hírhatár

Péjó Zoltán örömmel jelentette, hogy az Év Kereskedője Díjat a kalocsai KALO-MÉH TRANS Kereskedelmi és Szállítmányozó Kft. ügyvezetőjének Gillich Tamásnak ítélték. A cég honlapján olvasható bemutatkozó szerint a társaság 1997-ben alakult, családi vállalkozásként. Azóta sokat változott, és napjainkban négy telephelyen működik. Székhelye a Ciglédi kertekben található, illetve Kecskeméten. Fő tevékenységi körük a hulladékfelvásárlás és -kereskedelem, valamint a belföldi és nemzetközi áruszállítás.  Társadalmi szerepvállalásuk is jelentős – komoly támogatói a helyi sport- és kulturális életnek.

Ugyancsak büszkén számolhatunk be arról, hogy a kamarai Ipar Kiváló Mestere elismerést Balogh Jenő pincérmester vehette át, a Kalocsai Halászcsárda jelenlegi vezetője. A vendéglátóhely ízig-vérig magyaros ételekkel fémjelzi kínálatát, hangsúlyozván, hogy náluk hagyományos kalocsai halászlevet fogyaszthat a vendég. Péjó Zoltán hozzátette, hogy Balogh Jenő húsz éve szakmai oktatóként gondoskodik a pincérutánpótlásról.


Forrás: Kecskeméti-Hírhatár

A kamra megyei ünnepségén jutalmazott kalocsaiak névsora pedig még mindig nem teljes! A két évtizedes fennállását ünneplő szerv tagságában oszloposnak és alapítónak számító Kőrösi András is elismerést vett át, aki a Karamell Sütő- és Édesipari Rt-nek volt évekig a vezetője.

Elnöki Dicsérő Oklevelet kapott továbbá Asperján István, a kalocsai kirendeltség korábbi vezetője, majd szakképzési referense, aki nyugdíjazását követően is segítette a helyi diákok gyakorlati képzőhelyen történő elhelyezkedését.


Forrás: Kecskeméti-Hírhatár

Valamennyi jutalmazottnak szerkesztőségünk nevében is további eredményes munkát és hasonló sikereket kívánunk!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 06. 01., 18:49
Egyéni tájékoztatás adással, pódiumbeszélgetésekkel csábítják a leendő rendőröket, de egészségügyi és pszichológiai konzultáción is részt vehetnek az érdeklődők.
2023-06-01 10:54:39
Kalocsa Város Önkormányzata idén is megemlékezést tart az Asztrik téren, az Országzászlónál a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. Az eseményen ünnepi beszédet mond Buzogány Szabolcs István, a Kalocsai Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola tanára.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>
2023. 06. 05., 09:17
A hazai forrás a magyar vidék gazdaságának gerincét adó mezőgazdaság és élelmiszertermelés teljes modernizációjára nyújt lehetőséget. Még >>>
2023. 06. 05., 07:40
Csapadékosabbá válik az időjárás a hét elején: többfelé kell esőre, záporra, zivatarra számítani, emellett élénk, olykor erős szél valószínű. Még >>>
2023. 06. 04., 09:39
Június 8-18. között ivóvíz hálózat fertőtlenítési és hálózat tisztítási munkát végeznek a kalocsai járásban. Még >>>
2023. 06. 02., 11:07
Azonban aggodalomra semmi ok, Lakatos György, a fesztivál atyja máris gondoskodott a megoldásról. Még >>>