2022. 01. 19. szerda
Márió, Sára
: 356 Ft   : 314 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Dr. Filvig Gézát javasolja polgármester-jelöltnek a Fidesz Kalocsai Csoportja

2019. 06. 12., 08:00

A régi-új elnökség szerint Bolvári Ferdinánd és az általa képviselt politikai pártok az előző öt évben már lehetőséget kaptak arra, hogy fellendítsék a város gazdaságát, de nem tudtak élni azzal a konszolidált helyzettel, amit örököltek az előző vezetéstől, ehelyett irányításuk alatt a város felélte az eladott ingatlanok értékét is.

Simon Zoltán, a Fidesz helyi csoportjának elnöke arról tájékoztatta portálunkat: „a 2019. június 7-én megtartott ülésen javaslatot tettek a polgármesterjelölt személyére. A szervezet döntése alapján

a Fidesz Kalocsai Csoportja dr. Filvig Gézát javasolja polgármester-jelöltnek az őszi önkormányzati választásokon.

Dr. Filvig Géza a Fidesz Kalocsai Csoportjának polgármester-jelöltje

Ez egyben tisztújító ülés is volt, amelyen

további két évre ismét Simon Zoltánt választották meg elnöknek.

Az eseményen az eddig végzett munkája alapján a három korábbi alelnök, Illés Attila, Marsovszky László és Tihanyi Tiborné is újabb két évre kapott bizalmat.”

Azt a tényt, hogy a Jobbik, az LMP és a Momentum után a DK is Bolvári Ferdinándot támogatja polgármester-jelöltnek, Simon Zoltán úgy kommentálta:

Végre tiszta a kép, láthatjuk, hogy összeállt egy bevándorláspárti ellenzék, és egy álfüggetlen jelölt mögé bújva igyekeznek pozíciókat szerezni a városban.”„Ezeket a pártokat és szerveződést nem a közös ideológia és értékek, hanem a hatalom megszerzése tartja össze. Láthattuk az országgyűlési és az európai parlamenti választások alkalmával, hogy ezek a pártok kivétel nélkül mindannyian a kerítés lebontása mellett, a migránsok unión belüli szétosztásával kampányoltak.

Az különösen nagy veszélyt jelent, hogy ezeknek a pártoknak a vezéralakja ismét Gyurcsány Ferenc, aki egyszer már tönkretette, eladósította az országot. Az önkormányzati választásokon is mindent Gyurcsány fog irányítani, áttételesen Kalocsán is. Ezért aki az álfüggetlen hatalom megszerzésére összeállt baloldali szerveződésre szavaz, az Gyurcsány Ferencre szavaz. Emlékezzünk Gyurcsány tetteire!

Ezzel szemben a Fidesz-KDNP szövetség az elmúlt közel tíz évben soha nem látott, az uniós átlagnál magasabb gazdasági fellendülést ért el, nagyrészt helyrehozta Gyurcsány és barátai által elkövetett hibákat és visszafizette az általuk felvett hiteleket.

Simon Zoltán, a Fidesz Kalocsai Csoportjának elnöke

Ha jól megnézzük, Kalocsán sincs ez másképp.
Bolvári Ferdinánd és az általa képviselt politikai pártok az elmúlt öt évben már lehetőséget kaptak arra, hogy fellendítsék a város gazdaságát, de nem tudtak élni azzal a konszolidált helyzettel, amit örököltek az előző városvezetéstől. Ehelyett irányításuk alatt a város felélte az eladott ingatlanok értékét is.

Kalocsán ötödik éve rossz irányba haladnak a dolgok, a környékbeli hasonló nagyságú települések gyors ütemben hagynak le bennünket. Ehhez a rossz irányhoz adta mindenkor szavazatát Bolvári Ferdinánd, hiszen nélküle nem lett volna többsége a várost lejtőre állító vezetésnek.

A Fidesz és a KDNP szoros szövetségben együttműködést ajánl a városban élőknek, a gazdasági társaságoknak és civil közösségeknek, hogy a kormány támogatásával Kalocsa is részesüljön azokból a fejlesztési lehetőségekből, amelyek az elmúlt tíz év alatt az ország más településein, rátermettebb városvezetéssel megvalósultak ”- mondta Simon Zoltán, a Fidesz Kalocsai Csoportjának elnöke.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 01. 14., 09:01
A beruházás során egy 5.300 négyzetméteres csarnok létesül, melyben egy 1600 négyzetméteres üzem és gyártórész, egy 3700 négyzetméteres logisztikai raktár, valamint egy 500 négyzetméteres irodarész kerül kialakításra. A kivitelezési munkálatok heteken belül indulnak és a tervek szerint 2023 júniusában fejeződnek be.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 19., 17:01
Dollenstein László polgármester úr, Fröhlich Henrikné, a Hartai Német Nemzetiségi Önkormányzat elnökasszonyának és Vejtei András a Hartai Önkéntes Tűzoltó Egyesület parancsnokának meghívásra látogatott Hartára Font Sándor országgyűlési képviselő. Még >>>
2022. 01. 19., 13:11
Kiszli Vandának, az Atomerőmű Sportegyesület kajakosának neve is felkerült a magyar kajak-kenu sport örökös bajnokainak márványtáblájára – tájékoztatott az egyesület. Még >>>
2022. 01. 19., 10:43
Online kérdőíves kutatás keretében kérdezik a kalocsai ifjúságot. Most mondjátok, srácok, lányok! Még >>>
2022. 01. 19., 07:37
A Kalocsa Vagyon Kft. munkatársai a mai napon is folytatják a vegetációs időszakra ütemezett fagondozásokat. Még >>>
2022. 01. 18., 19:06
Főképp az ország északi, északnyugati részén okozott károkat a viharos szél. Folyamatosan csörögtek a Katasztrófavédelem telefonjai. Még >>>
2022. 01. 18., 18:11
Ez a szám még tovább nőhet, az adatok ugyanis még nem tartalmazzák a decemberi bér- és járulékadatokat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés