2024. 07. 24. szerda
Kinga, Kincső
: 392 Ft   : 362 Ft Benzin: 616.4 Ft/l   Dízel: 623.5 Ft/l   Írjon nekünk

Fenntartjuk „Magóné mellett Bolvári elszámoltatását is ígérik, amiért saját céljaikra fordíthattak pályázati pénzeket – Kampány, hobbi közpénzből?” című cikkünk tartalmát!

Zsiga Ferenc  |  2019. 10. 10., 11:20

A kommunikációs csatornákon mindinkább az agresszivitás jeleit mutató, Kalocsa közéletében példanélküli módon, véleményéért köztiszteletben álló személyt is fenyegető Bolvári Ferdinánd polgármesterjelölt az újságírói szakmai és jogi szempontból álláspontunk szerint kifogástalan „Magóné mellett Bolvári elszámoltatását is ígérik, amiért saját céljaikra fordíthattak pályázati pénzeket – Kampány, hobbi közpénzből?” című cikkünk miatt büntető és polgári jogi eljárással fenyegetőzik. Az alábbiakban olvashatják, hogy ami részben más forrásokból a közvélemény elé került, azt etikusnak, tényszerűnek és megalapozottnak találjuk. Ha valaki, hát Bolvári sértett jogi normákat.

Bolvári Ferdinánd, polgármesterjelölt
Kedves Kalocsaiak!

Tájékoztatom Önt/Önöket, hogy a KALOhírek.hu hírportálunkon 2019. 10. 08-án, 9.16 órakor „Magóné mellett Bolvári elszámoltatását is ígérik, amiért saját céljaikra fordíthattak pályázati pénzeket – Kampány, hobbi közpénzből?” című cikkünket, annak valamennyi állítását fenntartjuk, azt mind újságírói szakmai, mind jogi szempontból megalapozottnak tartjuk.

Biztosra vehető, Bolvári Ferdinánd bizottsági elnökre és Magóné Tóth Gyöngyi intézményvezetőre szigorú elszámoltatás vár, ha a Szövetségben Városunkért–MSZP által indított Faragó László polgármesterjelölt és képviselőik bekerülnek az új testületbe. Faragóék szerint pályázati pénzből kampányoltak, saját zsebet tömtek, hobbit, baráti társaságot finanszíroztak. Mindeközben a szivárványszínű, a Jobbik és a DK által is támogatott Bolváriék Békés Kalocsája és a DK helyben a „Becsülettel, lendülettel Kalocsáért” szlogennel kampányol.
bővebben ...

Felhívjuk Bolvári Ferdinánd figyelmét, hogy a Békés Kalocsáért Egyesület Facebook oldalán 2019. 10. 09-én 13.55 perckor „Kedves Kalocsaiak!” címmel induló bejegyzésében éppen ő követett el hírnévrontást azzal, hogy jogerős bírói döntés nélkül tényszerűen azt állítja: „Az alábbi cikkel elkövetett rágalmazás és becsületsértés miatt…” tesznek feljelentést. Amennyiben az ügy bíróság elé kerül, természetesen viszont váddal és viszont keresettel élünk.

Tájékoztatjuk Bolvári Ferdinándot, jelen bejegyzésünkön keresztül a közvéleményt, hogy portálunkhoz sem Bolvári Ferdinánd, sem a Békés Kalocsáért Egyesület részéről a cikkel, illetve a Szövetségben Városunkért Egyesület – MSZP fórumán elhangzottakkal kapcsolatban helyreigazítási kérelem nem érkezett.

Olyan megkeresés sem jutott el hozzánk, amelyben a tárgyilagosság érdekében következtetéseket nem tartalmazó cikkünkben foglaltakat bármilyen módon cáfolták volna.

Egyébiránt megköszönjük Bolvári Ferdinándnak, hogy a mérések szerint a közvélemény tájékoztatásában egyértelműen vezető, domináns szerepet betöltő portálunk és az általa kifogásolt cikk népszerűsítésében közreműködött.

Kalocsa, 2019. 10. 10.

Zsiga Ferenc
főszerkesztő

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 21., 08:54
Július második hetében immár a második turnusát tartotta a Méhecskék SE Kalocsa egyik legnépszerűbb nyári, nem bentlakásos focitáborának, amely ezúttal is telt házzal üzemelt mindkét turnusában.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 23., 13:54
És ez csak Bács-Kiskun vármegye „termése”… Még >>>
2024. 07. 21., 18:54
A jövő hét végén már a közepes szintet is elérheti a pollenkoncentráció. Még >>>
2024. 07. 20., 09:43
Az állatok egyre gyakrabban támadnak emberre, ennek ellenére civil szervezetek tiltakoznak a törvény ellen. Még >>>
2024. 07. 19., 19:28
Az üzletvezető felismerte, a kecskeméti rendőrök pedig elfogták a tolvajokat. Még >>>
2024. 07. 19., 18:16
Itt megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása szerdán. Még >>>
2024. 07. 19., 11:31
A új pszichoaktív anyagok a legveszélyesebb kábítószerek. A rendőrség látókörébe egyre több ilyen szert áruló társaság kerül. Ezúttal Jánoshalmán csaptak le az egyenruhások - VIDEÓVAL! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK