2022. 05. 24. kedd
Eliza, Eszter
: 383 Ft   : 358 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Jobbikos kampányrendezvény Dunaszentbenedeken – Fogadóóra halászlé melletti eszmecserével

Illés György Cinó  |  2018. 01. 30., 11:11

Suhajda Krisztián, aki a Jobbik képviselőjelöltjeként a választásokig igyekszik fölkeresni a választókörzet minél több települését, a kampánykörútja múlt pénteki állomásaként Dunaszentbenedeken tartott fogadóórát. A találkozóra a környező települések, elsősorban a Duna-menti falvak polgárait invitálta.

Pénteken este 18 órától a Jobbik Magyarországért Mozgalom Bács-Kiskun megye 3. számú választókörzetének országgyűlési képviselőjelöltje, Suhajda Krisztián interaktív fogadóórára várta Dunaszentbenedeken a környékbeli települések lakóit, négyszemközti megbeszélésre is lehetőséget adva a választóknak.

A rendezvényen meglepetésvendégként részt vett Farkas Gergely országgyűlési képviselő, a párt frakcióvezető-helyettese, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának elnöke.

A szép számmal megjelent érdeklődők előtt – Suhajda Krisztián rövid képviselőjelölti bemutatkozását követően – Farkas Gergely beszélt országos közéleti témákról, a jelenleg – meglátása szerint – uralkodó kormányváltó közhangulatról szólt, és kifejtette véleményét arról, hogy miért és hogyan tartja lehetségesnek a jelenlegi kormány leváltását.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

A továbbiakban a képviselők kérdésekre válaszoltak.
Szó esett az esetleges választási csalások megakadályozásának módjairól, a közvélemény-kutatások ellenőrizhetetlenségéről, az emberek egzisztenciális félelmeiről, az egészségügy helyzetéről, az otthonteremtés nehézségeiről, valamint az elvándorlásról és az alacsony bérekről, így természetesen a párt béruniós kezdeményezésről is.
Több megjelent szólt a maglátása szerint nagymértékű korrupcióról, valamint a késlekedő elszámoltatásról is.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

A találkozó halászlévacsorával ért véget, amelyre a megjelenésüket előre jelzőket a párt vendégelte meg. A fehér asztal mellett kötetlenebb légkörben folytatták a megjelentek a közéleti, politikai kérdésekről szóló eszmecserét.

A rendezvényen a Jobbik helyi elnöke, Szabó Balázs önkormányzati képviselő is részt vett, és jó hangulatú, konstruktív és eredményes találkozóként jellemezte azt portálunknak adott nyilatkozatában.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 21., 08:52
Katonai tiszteletadás mellett, katonazenekar közreműködésével és a Dózsa György technikum rendészeti szakos tanulóinak részvételével tartották meg a magyar hősökről, a magyar honvédelem daliás időszakairól és fájdalmas veszteségeiről és Kalocsa katonavárosi múltáról való megemlékezést a honvédelmi nap keretében.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 24., 08:24
Vasárnap délután kérték a mentők gyors segítségét, ahhoz a 45 év körüli férfihez, aki biciklizés közben lett rosszul Kecskeméten. Még >>>
2022. 05. 23., 18:45
A nagy többséggel megválasztott öt Fidesz-KDNP-s képviselő a főpásztornál tett látgatást. Még >>>
2022. 05. 23., 10:20
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés