2017. 09. 24.
Gellért, Mercédesz
: 310 Ft   : 258 Ft Benzin: 364 Ft/l   Dízel: 351 Ft/l   Írjon nekünk

Kormányváltásra készül a Jobbik – Suhajda Krisztián választókerületünk országgyűlési képviselő-jelöltje

Borbély-Juhász Ágnes  |  2017. 03. 31., 12:39

Egy évvel az országgyűlési választások előtt a Jobbik megkezdte kampányát Bács-Kiskun megye 3. számú választókerületében is, amelynek központjában, Kalocsán csütörtökön délelőtt Toroczkai László, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke jelentette be, hogy Suhajda Krisztián lesz az országgyűlési képviselő-jelöltjük.

Toroczkai László, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke és Szabó Balázs kalocsai önkormányzati képviselő csütörtökön délelőtt a párt kalocsai irodájában, a választókerületben elsőként jelentették be, kit indít pártjuk a 2018-as országgyűlési választásokon.

Torockai László tájékoztatóját azzal kezdte, ő maga még nem látott ennyire hamar elkezdődő, és „ennyire gusztustanan” kampányt. Példátlannak tartja, ahogy a Fidesz kampányában Terry Black, vagy Zuschlag János autentikus véleményformálóként megjelenhet. Akként fogalmazott:

a jobbik nem szeretne lesüllyedni erre a szintre.
Szerinte az elmúlt 27 esztendőben a kivándorlás és a bevándorlás lett a fő téma Magyarországon, ami mellé mára felzárkózott a korrupció kérdése és ügye. Ők ezzel szeretnének szembe menni, programalapú, építő jellegű kampányra készülnek.


Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Mint mondta, legerősebb ellenzéki pártként az egyetlen reális és elképzelhető kihívónak tartja a Jobbikot, amellyel

2018-ban kormányváltásra készülnek.

Elhangzott: a jobbik a nép pártján áll, ennek tükrében pedig olyan ügyekkel akar foglalkozni, amelyek a magyar embereket érdeklik, nem szándékozik figyelmet elterelni, mint teszik azt a parlamentben.
Erre példaként említette a kútadót, amellyel ő maga is elkezdett komolyabban foglalkozni. Úgy tartja, ezt illetően a lakosság információhiányban szenved, pedig – kiváltképp vidéken – sokakat érint. [Az e témában jelenleg legfrissebb híreket az inforádió.hu oldalon, ide kattintva elolvashatja – A szerk.]


Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Büszkén mutatta be régi „harcostársás” Suhajda Krisztiánt, akiről úgy gondolja, hiteles képviselője a párt programjának. A jelöltről szólva felidézte, hogy olyan embert ismert meg személyében, aki akár a saját egzisztenciáját is kockára téve dolgozik a magyar emberek érdekeiért, a haza ügyéért.

Suhajda Krisztián akasztói származású, jelenleg Soltvadkerten él feleségével, 3 gyermekükkel. Civil szakmája borász. A Jobbik Magyarországért Mozgalom 2003-as alakulása óta aktív tagja a pártnak. Mint azt a sajtótájékoztatón magáról elmondta, személyesen is volt szerencséje találkozni Pongrátz Gergellyel, aki sok erőt adott neki ahhoz, hogy a munkája és a családja mellett politikával, közélettel foglalkozzon.

Én tiszta lelkiismerettel vagyok tagja a Jobboldali Ifjúsági Közösségnek, a Jobbiknak, hiszen nekünk maga a párt egy eszköz. Én örülök annak, hogy sikerült megőriznünk a mozgalmiasságunkat, a bajtársiasságunkat, és egy közös ügyért, Magyarország felemelkedéséért harcolunk együtt- mondta.

Nyomatékosította: sárdobálásba nem szeretne belemenni, ezért bízik abban, hogy választókerületünkben a Fidesz sem készül erre. Úgy gondolja, mindenkinek a saját programját kell igyekeznie bemutatni a választópolgárok számára, ő mindenképpen ezen lesz.


Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Az elkövetkezendő egy év kampányáról elmondta, hogy az egészségügy, a munkahely-teremtés, a paksi atomerőmű bővítése, a Paks-Kalocsa híd építése mind-mind téma lesz, de főként az innovatív politika pillérének bemutatására és a közvetlen kommunikációra fog fókuszálni.

Utóbbihoz kapcsolódóan be is jelentette, hogy

minden választókerületi települést személyesen meg fog látogatni.

Múlt héten már Öregcsertőn, Miskén és Homokmégyen járt, de folytatja fogadóóráit, amelyre ezúton is hívja a lakosságot.  

Mondandóját azzal zárta, hogy úgy látja, a baloldal egyelőre még nem tudta összeszedni magát, de a Jobbik felkészült arra, hogy ezt a választást megnyerje, és bízik benne, hogy itt, Bács-Kiskun megye 3. számú választókerületében neki is sikerül majd legyőznie 2018-ban a Fidesz jelöltjét.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 1 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (1 db)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.
Ágika
2017-04-04 08:31:34
Ezt nem értem! Toroczkai milyen pozícióban van a Jobbiknál és mit keres Kalocsán? Én úgy tudtam, jövőre lesz a választás, valamiről lemaradtunk?

 legfrissebb videók

2017. 09. 07., 13:07
Kitalálta, ki az? Aki ismeri őt, meg fogja nézni ezt a filmet. A többiek, ha rákattintanak Tóth Dani legújabb rövidfilmjére, meg fognak lepődni, nem csak a világszínvonalú, egyedi szemléletű szobrokon. A filmben nyilatkozik régi mestere, a rajztanár Kiss István is, akinek megláthatjuk a fejfáját is. Nem vicc! Pedig nem is ő a főszereplő. Hanem Farkas Tibor, aki 4:15-nél, csak úgy visszakézből elkapja a babakocsit is. De a lényeg nem ez, hanem… Ám ezt mondja el ő maga!

Még több friss hír

2017-09-21 17:28:07
A demencia Európa szerte több mint 7 millió, Magyarországon nagyjából 250 ezer embert és környezetüket érinti nap mint nap. A betegség súlyos terhet ró nemcsak a betegekre, hanem családjukra is, amelyre a Magyar Telekom rendhagyó módon, egy önálló kisfilmmel hívja fel a figyelmet.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 09. 22., 22:00
Kirándulást ne tervezz délutánra, vagy vigyél magaddal esernyőt is! Viszont szerencsére a piacra mehetsz reggel, még eső előtt. Még >>>
2017. 09. 22., 14:02
Még a múlt hétvégi viharban szakadt le ennek a fának az ága. Valószínűleg azért nem takarították el, mert alig lehet észrevenni. Még >>>
2017. 09. 21., 20:54
2019-re négysávos lesz az 54-es főút kecskeméti szakasza. Még >>>
2017. 09. 21., 18:00
A 40 éves kecskeméti nő 2017. szeptember 16-án ismeretlen helyre távozott lakásából. Azóta életjelet nem adott magáról, jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen. Ha látta, hívja a rendőrséget! Még >>>
2017. 09. 21., 13:39
Egy országos programsorozathoz, az Ars Sacra Fesztiválhoz csatlakozva Nyitott Templomok Napját tartott a Kalocsai Református Egyházközség szeptember 16- án, szombaton Hunyadi utcai templomukban. Még >>>
2017. 09. 20., 09:01
Szabó Gyula is fényképezőgépet ragadott és megörökítette nekünk a kalocsai Dunát alkonyat idején. Köszönjük! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2017-09-18 21:21:12
 3 Nyugdíjas szavazóknak múmia jelőlt. Jó választás, gratula!

Pénteken Botka László országjáró kampányának keretében jelöltbemutató utcafórumot tartott az MSZP a sétálóutcában. A párt miniszterelnök-jelöltje Angeli Gabriella támogatására biztatott. Angeli a Fidesz intézkedéseit bíráló, győzelem esetén népszerű intézkedések sorát ígérő beszédet mondott, majd másnap a párt országos rendezvényén is bemutatkozott.

 kisbéta
 2017-09-15 07:26:37
 5 Igen , követeljük, hogy számoljon el a Kalocsa-Kom pénzzel !!!!!!! Az a baj , hogy a sok seggnyalói csak a vastagon szedett részt olva...

Kinyóné Lakatos Melinda kérdésére válaszolt a napirendek lezárulta után dr. Bálint József polgármester, hírbe hozva egy kalocsai szövetkezetet és súlyos gyanút lebegtetve az előző városvezetéshez köthető magánszemélyek vonatkozásában.

 MrSmith
 2017-09-08 11:01:24
 5 "Most egy proli kerékpárútra lehet kiteríteni majd a törülközőket? A kisgyerekek veszélyben lesznek a száguldó kerékpárosoktól? " Alaira...

Az elnyert forrásból megújul a már meglévő, de nagyon elhasználódott, töredezett kerékpárút a település és az üdülőterület közt, és egy teljesen új kerékpárutat is kiépítenének, amely a korábban rebesgetett tervektől eltérően a tavat nem kerüli meg. Az első utcától haladna a kilencedik utcáig, végig a parton, majd tovább az erdőbe egy vargabetű erejéig. Sok fát ki akarnak vágni. Állítólag az üdülőtulajdonosok kérték.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

A brit védelmi miniszter, Michael Fellon a napokban arról számolt be, hogy kollégájával, Khalid bin Mohammad Al-Attaiyah katari védelmi miniszterrel, szándéknyilatkozatot írtak alá 24 darab Eurofighter Typhoon eladásáról.
Az idén hetedik alkalommal rendezték meg az ostravai NATO napok egyik kiemelkedő eseményét, a Mi-17-es nemzetközi szimulátor versenyt.
A napokban, 2017. szeptember 14-én megérkezett Izraelbe a soron következő 2 F-35A Lighting II (Adir) típusú ötödik generációs vadászrepülőgép a Nevatim légibázisra.
A Brazil Légierő tervek szerint 2017 októberében-novemberében veheti majd át az utolsó 2, az Embraer Defense and Security által modernizált F-5FM Tiger II típusú vadászrepülőgépeit – írja a Jane’s Defence Weekly.