2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Szabó Patrik lesz a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselő-jelöltje – Mind a 106 körzetben indulnak, a nyár közepéig bemutatják jelöltjeiket

Szabó Patrik lesz a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselő-jelöltje – Mind a 106 körzetben indulnak, a nyár közepéig bemutatják jelöltjeiket
Illés György Cinó  |  2021. 04. 14., 08:38

Jelöltbemutató sajtótájékoztatóra, a kalocsai Szentháromság térre invitálta a sajtó képviselőit a Mi Hazánk Mozgalom tegnap délelőttre. A Bács-Kiskun megye 3. számú választókerületében indítani tervezett jelöltet, Szabó Patrikot a párt alelnöke, Dócs Dávid, valamint Szabadi István pártigazgató mutatta be.

A sajtó megjelent képviselőit Szabadi István köszöntötte, majd Fölkérte Dócs Dávid párt-alelnököt, Cserháthaláp polgármesterét, hogy mutassa be a kalocsai választókerületben indítandó jelöltjüket.
Az alelnök bevezetésképp elmondta:

A MI HAZÁNK MOZGALOM MIND A 106 EGYÉNI VÁLASZTÓKERÜLETBEN ÖNÁLLÓ JELÖLTET ÁLLÍT.

Alternatívát szeretnénk kínálni mindazoknak, akik megunták a 30 év egy helyben toporogást a politika terén”– fogalmazott Dócs Dávid,hozzátéve:

OLYAN PÁRTOT SZERETNÉNEK A PARLAMENTBE JUTTATNI, AMELY A VALÓDI MAGYAR ÉRDEKEKET KÉPVISELI A SAJÁT ÉRDEKEK HELYETT.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Illés György Cinó / KALOhírek


Rossz példaként éppúgy megjelölte „a Fidesz urambátyám rendszerét” mint a „balliberális koalíciót, akiknek az a legfontosabb, hogy a XXI. Század elején egy homokos propaganda könyvet reklámoznak, vagy akár BLM szobrot állítsanak ki Budapest közterületén”. A párt nevében az alelnök kijelentette, hogy ezek egyáltalán nem fontos dolgok, nem ez érdekli az embereket, hanem a megélhetés, helyben maradásuk, valamint a fejlesztések.
Ez utóbbiakkal kapcsolatban utalt arra, hogy Kalocsán jelenleg számos fejlesztés folyik, de úgy vélte, ennél még sokkal jobban is düböröghetnének a fejlesztések, hogyha azokat nem „fölözné le” mindig az aktuális kormány.
Úgy vélte, e miatt tartunk jelenleg „balkáni szinten” miközben nyugati színvonalon is élhetnénk.

A továbbiakban megnevezte kalocsai jelöltjüket, Szabó Patrikot, akiről bemutatásképp elmondta, hogy már évtizedek óta a nemzeti oldalon politizál, 2010 és ’14 között önkormányzati képviselő is volt, így helyben már tapasztalatot szerzett a döntéshozói munkáról.
Mielőtt átadta a szót Szabó Patriknak, Dócs Dávid, arra kérte a választókat, hogy amennyiben a programjukkal illetve jelöltjeikkel szimpatizálnak, akkor szavazataikkal támogassák a választási listájukat és képviselőjelöltjeiket,

HOGY MEGMUTATHASSÁK A MAGYAR PARLAMENTBEN, HOGY „MIRE KÉPES A MI HAZÁNK”.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Illés György Cinó / KALOhírek


Szabó Patrik a sajtó képviselőinek és a választókerület lakóinak köszöntése után elmondta: nagy megtiszteltetés számára hogy a Mi Hazánk Mozgalom képviselőjelöltje lehet.
Elmondta:

EDDIGI TEVÉKENYSÉGE RÉVÉN NAGYON SOK ISMERETSÉGRE, KAPCSOLATRA TETT SZERT

úgy a vállalkozói, mint a rendvédelmi szférában, a dolgozókkal is, úgy mezőgazdaságban, mint az építőiparban és más ágazatokban dolgozók között.

AZ Ő SEGÍTSÉGÜKKEL, JAVASLATAIK, ÉSZREVÉTELEIK FÖLHASZNÁLÁSÁVAL KÍVÁNJA FELÉPÍTENI ÉS ÖSSZEÁLLÍTANI VÁLASZTÁSI PROGRAMJÁT.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Illés György Cinó / KALOhírek


Abból konkrétan is említett néhány dolgot, így a környező települések közti úthálózat leromlott, elavult állapotát, valamint, hogy a főbb utak is sokhelyütt javításra szorulnak. Örömmel konstatálta, hogy a mezőgazdasági termelőket támogatják, azonban úgy vélte, a kis- és középvállalkozók is több odafigyelést és támogatást érdemelnének.
A szemében prioritást élvező területek közt kiemelte még a közbiztonságot, amelynek javítása szerinte nem volna ördöngösség:

egyszerűen csak be kellene tartani és betartatni a törvényeket, de úgy, hogy az mindenkire egyformán vonatkoznak!”Szabó Patrik végül rámutatott:

AZ ORSZÁGBAN SOK VÁLASZTÓPOLGÁR NEM TUD KIRE SZAVAZNI AZ ADOTT VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGEK KÖZÜL – NEKIK SZERETNE ALTERNATÍVÁT KÍNÁLNI A MI HAZÁNK MOZGALOM

A meglehetősen korai jelöltbemutatások okát firtató újságírói kérdésre válaszolva párt alelnöke elmondta:

Szabó Patrik már a 46. bemutatott jelöltjük, aminek nem a sietség az oka, és nem is akarják erősebbnek mutatni magukat mint amilyenek valójában, de a korai előállítással is jelezni szeretnék, hogy a párt minden körzetben tud alkalmas jelöltet állítani, és úgy vélekedett, hogy a következő néhány hónapban mindenütt be is mutatják jelöltjeiket, így nyár derekára várhatóan már az összes képviselőjelöltjük ismertté válik.

Szintén kérdésre válaszolva azt mondta az alelnök, hogy a választásokon a céljuk a kormányra kerülés, azonban ha csak annyit sikerülne elérniük, hogy „a mérleg nyelve” lehessenek, azzal is elégedettek volnának, mert ezáltal megfelelő erőt tudnának felmutatni a parlamentben, és kellő hatékonysággal tudnák szolgálni a rájuk szavazó választók érdekeit.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-03-21 13:01:32
A Kalocsai Városi Balesetmegelőzési Bizottság első alkalommal rendezi meg a Szelidi-tó kerülő túrát, melyre nevezni a Holdfény Campingben lehet reggel 9 órától. Az utolsó túrázók 12 órakor indulnak útnak.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 23., 17:46
Tavaly kifejezetten súlyos aszály pusztított az ország mezőgazdasági területeinek 80 százalékán, melyből 1,45 millió hektárra jelentettek be aszálykárt. Még >>>
2023. 03. 23., 14:51
A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene. Még >>>
2023. 03. 23., 13:34
A magyar gazdaság teljesítménye az idén 0,6 százalékkal, jövőre pedig 3,4 százalékkal bővülhet a 2022-es 4,6 százalékot követően - közölte a Századvég Konjunktúrakutató Zrt. friss negyedéves előrejelzésében szerdán. Még >>>
2023. 03. 23., 08:55
Az ingatlant 1999-ben építtette a gépészmérnök végzettségű kecskeméti férfi. Még >>>
2023. 03. 22., 18:32
A fülöpjakabiak közel 900 ezer forintot gyűjtöttek össze a hétvégén Tamási Izabella családjának megsegítésére. Még >>>
2023. 03. 22., 17:12
A termékbeszerzések és - értékesítések valójában színlelt gazdasági események voltak, a bűnszervezet vezetőjének „kezei" közül sem a pénz, sem a telefonok nem kerültek ki. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK