2024. 07. 20. szombat
Illés
: 391 Ft   : 360 Ft Benzin: 616.4 Ft/l   Dízel: 623.5 Ft/l   Írjon nekünk

Visszalépett Angeli Gabriella – A „demokratikus oldal” képviselői továbbra is számíthatnak rá

Illés György Cinó  |  2017. 10. 04., 20:10
Kapcsolódó
téma cikkei (36)

Angeli Gabriella képviselőjelölti posztjáról történő lemondását Botka László, az MSZP miniszterelnök jelöltjének hétvégi, hasonló lépése után jelentette be. Az MSZP körül történt hétvégi események után kedden reggel kérdeztük az önkormányzati képviselőt a szándékairól, és megkértük, hogy értékelje a kialakult helyzetet. Akkor azzal hárította el kérdésünket, hogy nyilatkozata megtétele előtt egyeztetnie kell az elnökséggel. Az egyeztetésre az óta valószínűleg sor került, mivel Angeli Gabriella ma délután sajtónyilatkozattal kereste föl szerkesztőségünket, amelyben bejelentette: visszaadja az MSZP képviselőjelöltségre vonatkozó felkérését. Sajtónyilatkozatát az alábbiakban változatlan formában tesszük közzé.


Forrás: KALOhírek archív

Nyilatkozat

Megtiszteltetés volt számomra, hogy a Magyar Szocialista Párt támogatta országgyűlési képviselőjelöltségem. Az elmúlt napok történései, Botka László visszalépése azonban arra késztet, hogy megköszönjem és visszaadjam parlamenti képviselőjelöltségem.

Pénteken Botka László országjáró kampányának keretében jelöltbemutató utcafórumot tartott az MSZP a sétálóutcában. A párt miniszterelnök-jelöltje Angeli Gabriella támogatására biztatott. Angeli a Fidesz intézkedéseit bíráló, győzelem esetén népszerű intézkedések sorát ígérő beszédet mondott, majd másnap a párt országos rendezvényén is bemutatkozott.
bővebben ...

Soha nem voltam, és nem vagyok tagja egyetlen pártnak sem. Független jelöltként kért fel Botka László. A jelölést azért fogadtam el, mert azonosulni tudtam a miniszterelnök-jelölt programjával és elképzeléseivel. Távozása után nem kívánok a továbbiakban országgyűlési képviselőjelölt lenni.

Én elvek mentén politizálok. Hiszek abban, hogy csak közös erővel lehet Orbán Viktor hatalmát megdönteni. Közös képviselőjelöltekre, határozott és erős vezetőre van szüksége mindazoknak, akik az ellenzéki oldalon változást akarnak. Nagyon szomorúnak tartom, hogy vannak vezető politikusok, akik változatlanul csak a saját pozíciójukat tartják fontosnak, elfeledkezve arról, hogy mi országunk érdeke.

A demokratikus oldal szereplőivel és szimpatizánsaival jó a kapcsolatom, továbbra is mellettük állok. Amennyiben azon elvek mentén politizálnak, amelyekkel én is egyetértek, számíthatnak rám a jövőben.

Kalocsa, 2017. október 3.

Angeli Gabriella

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 3 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (3 db)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.
kisbéta
2017-10-19 10:38:16
Milyen játszóterek ? Azonkívül, hogy fodrászhoz jár , nem nagyon csinál semmit . A körzetében lakom, de nem nagyon hívott össze lakossági fórumot , utcán sem látni , kerüli a népet , nem jön közéjük , nem kérdez semmit, érinthetetlen , pórnép közé nem vegyül. Szégyelld magad angeli, hogy a 3 év alatt itt semmit nem csináltál , meg sem kérdezted az embereket . Hacsak azokat nem akik a rád szavaztak tuti , a többi meg le van sz.... a
Ágika
2017-10-05 08:44:57
Több idő marad a játszóterek felújítására: https://www.youtube.com/watch?v=xOMdO0HWlks
Ágika
2017-10-05 08:43:44
Nem hallok semmit csak gágogást.

Még több friss hír

2024. 07. 16., 14:32
Életének 77. évében elhunyt a Kalocsai SE hajdani elnöke, szakosztályvezetője, edzője és nagyszerű játékosa Farkas András, a „Bandika”. Mert mindenki csak így ismerte és nevezte nyugdíjasként is a sütőipari vállalat egykori gazdasági igazgatóját, aki ekkor már több száz embert irányított.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 20., 09:43
Az állatok egyre gyakrabban támadnak emberre, ennek ellenére civil szervezetek tiltakoznak a törvény ellen. Még >>>
2024. 07. 19., 19:28
Az üzletvezető felismerte, a kecskeméti rendőrök pedig elfogták a tolvajokat. Még >>>
2024. 07. 19., 18:16
Itt megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása szerdán. Még >>>
2024. 07. 19., 11:31
A új pszichoaktív anyagok a legveszélyesebb kábítószerek. A rendőrség látókörébe egyre több ilyen szert áruló társaság kerül. Ezúttal Jánoshalmán csaptak le az egyenruhások - VIDEÓVAL! Még >>>
2024. 07. 19., 09:46
Rendőrök, katonák és a lánglovagok közös erővel mentették az állatokat. Még >>>
2024. 07. 17., 15:33
A helyszínre több mentőautót és mentőhelikoptert, valamint a kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK