2021. 12. 01. szerda
Elza
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Súlyos sérülés a szakmári műfüves pálya-avató rangadón – Katus Attila világ- és Európa-bajnokot műteni kellett

2020. 09. 02., 09:22

Neves sportolók, médiaszemélyiségek részvételével augusztus 28-án, pénteken műfüves pálya-avató rangadót tartották Szakmáron, miután az új létesítményt Font Sándor országgyűlési képviselő, Losonczi László, az MLSZ Bács-Kiskun Megyei igazgatója és András Gábor polgármester felavatta. A labdarúgó torna négy együttes, az országos Média és az MLSZ volt NB-I-es játékosaiból álló két csapata, Szakmár többségében igazolt futballistákból állócsapata, valamint a megye polgármesterei és Rideg László, a megyei közgyűlés elnöke alkotta együttesek részvételével zajlott. Amint azt az eseményről és a futballtornáról készített tudósításunkban megírtuk: első helyen a Média csapat, második helyen a Szakmár együttese végzett. Ám most kaptuk a sajnálatos hírt: a végig jó hangulatú, közönségszórakoztató örömfoci egy komoly sportbalesettel végződött.

A Média csapatot erősítő Katus Attila aerobik világ-és Európa-bajnok, személyi edző, életmód tanácsadó, akivel többen, leginkább a hölgyek közös fotót is készítettek, súlyos sérüléssel került a kalocsai Szent Kereszt Kórházba, ahol azonnal műteni kellett.

A sajnálatos sportbalesetről maga az érintett, Katus Attila a közösségi média oldalán számolt be, íme:

Közlemény!
Sziasztok! Egy bejelentést szeretnék tenni. Talán páran már értesültetek róla, de a hétvége folyamán a Médiaválogatottal fociztam Szakmáron és egy szerencsétlen mozdulatnak köszönhetően eltörtem a bokámat. Egészen pontosan a szárkapocs csontom tört el, ami úgy mozdult el, hogy az a boka ízületet is érintette. Emiatt S.O.S. meg kellett műteni a Kalocsai Kórházban.
Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Főorvos úrnak, a kórház összes dolgozójának és Mariann gyógytornász hölgynek, akik nagyszerű szakmai munkát végeztek és emberségből is jelesre vizsgáztak nálam!
Mivel a hétvégére már szerveztem egy Tisza-tavi 70 km-es csoportos kerékpártúrát, ezért a műtét után bár nem tudtam a csapattal tartani, de kötelességemnek éreztem megjelenni a táborban, hogy találkozzam a résztvevőkkel.
Ezúton is gratulálok minden egyes résztevőnek, hogy a nyár legmelegebb napján is végigtekerték a távot. Bravissimo!
A héten viszont már szobafogságra ítéltem magam és kihasználom az időt, hogy újraszervezzem, tervezzem az életemet. Az élet már csak ilyen, tele váratlan fordulattal. Bár a további orvosi konzultáció még hátra van, de azt azért lehet látni, hogy szeptemberben elmaradnak az aerobik edzéseim mind a Sportpontban, mind pedig a Prevenciós központban. Abban bízom, hogy október elejétől Regina kollégám segítségével el tudunk indulni csoportos órákkal is…
Ezúton is köszönöm a sok-sok aggódó, törődő és szeretetteljes levelet, amit eddig kaptam Tőletek. Nagyon megható számomra! Én is nagyon szeretlek Titeket, látni fogjátok, hogy hamar lepörög ez a pár hét, ahogyan az lenni szokott és újra a régi leszek. A fotón picit meggyötörten a műtét utáni órákban láthattok.”
Katus Attila felépülését figyelemmel kísérjük, és amint beszélni tudunk vele, személyesen is megkérdezzük állapotáról.

 

 


Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 27., 14:25
A kalocsai Török „Töce” Tibor, A-MAFOSZ-fotóművész 16 éves pályafutása legeredményesebb évét zárta. A fotográfus 2021-ben 30 díjat nyert. A több mint 150 kiállításra javasolt képe négy földrészen és 20 különböző országban került bemutatásra. A pályázatokon díjazott képeinek 90 százaléka Kalocsán és annak vonzáskörzetében készült!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 01., 16:17
Hatodik alkalommal rendezik meg Kalocsán a Mikulásfutás és sétát, ami idén, ezen a héten vasárnap, 2021. december 5-én a Kubikus parkban lesz! Még >>>
2021. 12. 01., 11:50
Ma megnyílt az Információs Pont Kalocsán, a Szent István út 35. szám alatt! Még >>>
2021. 12. 01., 11:14
A jelenlegi trend elemzése szerint 460-465 forintos literenkénti benzinár, valamint 465-470 forintos gázolajár is lehet a kutakon. Még >>>
2021. 12. 01., 09:05
Íme az első feladvány, játékra fel! ♥ Még >>>
2021. 11. 30., 20:27
Dulakodás közben még az áruvédelmi-kaput is kidöntötték, amivel több százezer forint kárt okoztak az üzletnek. Még >>>
2021. 11. 30., 15:26
Úgy tudjuk, a motoros sérülései súlyosak, őt a tűzoltók szabadították ki a munkagép alól. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés