2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Visszavágtak az őszi fiaskóért

Tamás Ferenc  |  2018. 04. 13., 18:53

A megyei harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának tavaszi csúcsrangadóját április 8-án, vasárnap a listavezető bátyaiak otthonában játszották, ahol az őket követő „homokmégyi tizenegy” győzelmével sokkal többet szerzett három bajnoki pontnál, mi több, az élre állt a csoport tabelláján.

Ősszel, a „mégyi marakodóban” 2–0-ra győzött egy igen motivált Bátya, amely akkor már győzelmet győzelemre halmozott találkozói során, végig vezette a csoport tabelláját.

Április 8-án, a visszavágón aztán eljött az igazság pillanata,

amikor a Kerekes Krisztián edzette Homokmégy revansot akart venni az őszi fiaskóért, ami mint kiderült, sikerült is nekik a 90 perc során.
Egy viszonylag eseménytelen – a hazaiak még szögletig sem jutottak –, első félidő után, a söröző nézők is arról adomáztak a szünetben, hogy majdnem rangadóhoz méltatlan első játékrészt láthattak.

Nem lüktetett a játék, nem voltak egyéni villanások sem

a kapuk pedig egyáltalán nem kerültek veszélybe.

Képgaléria megtekintése (22 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A második 45 percben aztán

a vendégek Farkas Tomi révén gólt szereztek

a találkozó 70. percében, sőt a lefújás előtt Rakiás, a „Kicsi”, még egy büntetőt is elhibázott.

Ezzel a mégyiek visszavágtak az őszi fájó vereségért – mint ahogy előre ígérték, kiegyenlítették a számlát –, és átvették az első helyet a hazaiaktól.

Képgaléria megtekintése (22 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Bátya – Homokmégy 0–1 (0–0)

250 néző, vezette: Péter-Szabó O.

Bátya: Tóth L. – Gyutai (Csóti), Tóth D., Perity (Soós P.), Balogh A. – Magyar, Monori (Szabó), Balogh S., Máté, Vörös T. – Kun-Szabó (Kákonyi).
Edző: Farkas Rajmond.

Homokmégy: Antóni – Rideg, Gillich, Kákonyi, Aranyosi (Frei) – Kovács R., Kovács L., Markella – Bata (Kárpi) – Rakiás (Malomsoki), Farkas T. (Rőthy).
Edző: Kerekes Krisztián.


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021-12-02 09:50:27
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés