2022. 05. 21. szombat
Konstantin
: 385 Ft   : 364 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Ezüstös a „Méhek” a madocsai focitornán

Ezüstös a „Méhek” a madocsai focitornán
Tamás Ferenc  |  2022. 01. 18., 16:46

Január második hétvégéjén a dunántúli Madocsán szerepeltek a Méhecskék SE Kalocsa labdarúgó-palántái egy ötcsapatos teremtornán, ahol a rangot adó második helyezést érték el.

Az új év első erőfelmérésén, Böde Dani, a „madocsai Maradona” otthonában léptek a Méhecskék SE fiataljai parkettre, ahol egy U-10-es teremtornán kellett bizonyítaniuk rátermettségüket.
A tornán öt klub – Szekszárdi UFC, Paksi FC, Bonyhádi VLC, Dunaföldvár UFC és a Méhecskék SE -fiataljai mérkőztek egymással, ahol a kalocsai gyerekek remekül szerepeltek.
A mieink eredményei: Méhecskék SE – Dunaföldvár 8-0; Szekszárdi UFC-0-4; Paksi FC 2-1; Bonyhádi VLC 0-0. Gólszerzőink: Márkus Márkó 3, Máriás Zétény 3, Kapinya Tamás, Ruff Noel, Pécsi Balázs, Vén Martin.

A torna végeredménye
1. Szekszárdi UFC
2. Méhecskék SE
3. Paksi FC
4. Bonyhádi VLC
5. Dunaföldvár UFC

Kalocsai csapattagok voltak: Kállai Zoltán, Máriás Zétény, Ruff Noel, Márkus Márkó, Pécsi Balázs, Kapinya Tamás, Kovács János, Vén Martin.
Edzők: Paletta Richárd, Kapitány Tibor.
Különdíjasunk: csapatunkból a torna válogatottjába került az edzők szavazatai alapján Ruff Noel, kiemelkedő teljesítménye alapján.

A torna mérkőzéseiről Paletta edzőt faggattuk,
arra kérve, hogy értékelje csapata teljesítményét!

Kellemes meglepetést szerezve edzőiknek és szüleiknek, 2012-es korosztályunk második helyen végzett nagy küzdelemben, erős csapatok ellen. Remek hozzáállás és küzdeni tudás jellemezte játékunkat. Minden gyerek odatette magát és megtette a tőle telhető maximumot. Büszkék vagyunk rájuk! Csapatunkból a tornán több kiemelkedő teljesítmény is volt! Hármat emelnék ki részletesebben. Máriás Zétény hozta a tőle megszokott kőkemény védekező játékot és még a támadásokat is segítette. Három gólt is szerzett. Márkus Márkó segítségként érkezett a fiatalabb korosztálytól, és mint kiderült felnőtt a feladathoz. Ügyes technikás, gólratörő játékot produkált és a védekezésben is rengeteget segített, amihez még három gólt is lőtt az ellenfeleknek. Ruff Noel játéka volt a legnagyobb meglepetés! Felszántotta a pályát és lendületes szélső játékával sokszor hozta zavarba az ellenfelek védelmét. Mindemellett hátrafelé is sokat segített Zétényéknek, sokszor kapott góltól mentette meg csapatunkat. Úgy döntöttünk Tibi bácsival, hogy most őt jutalmazzuk egy különdíjjal motiválásként. Természetesen a többi gyerek is rengeteget dolgozott, és önmagához képest, mindenki kiválóan teljesített."- fejezte be elemző értékelését Paletta Richárd, a csapat vezetőedzője.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 18., 07:59
Hatalmas tömeget vonzott május 14-én, szombaton az Érsekkertben megtartott veterán járművek találkozója, a „bőregértől” az amerikai országúti cirkálóig mindenféle gépcsodát láthatott az érdeklődő közönség.
2022. 05. 16., 08:03
Két év kényszerszünet után ebben a tanévben végre újra a hagyományos keretek között rendezhette ballagási ünnepségét a Kalocsai Szent István Gimnázium is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 20., 17:11
GyIÖK: Sajnos Alee lebetegedett, ezért este az USNK duó fog koncertet tartani a Csilás Parkban. Még >>>
2022. 05. 20., 13:16
Két megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött össze az 5301-es úton, Kiskőrösnél. Még >>>
2022. 05. 20., 09:43
A sértettek nem sejtették, hogy a férfi az összes kölcsönkért pénzt azonnal szerencsejátékokra költi, kevés sikerrel: elbukott mindent. Még >>>
2022. 05. 19., 18:03
Nem maradunk idén fecskék nélkül: a kalocsai városházán már javában csinosítják, építgetik a fészkeiket. Fészkenként, évente 4-5 utód várható, de CSOK-ot - talán kellő jövedelem híján - nem igényelnek. Nézzék meg rövid videónkon, hogyan csinálják! Még >>>
2022. 05. 19., 17:47
A Kalocsai Közétkeztetési Intézmény hirdeti a pályázatot. Még >>>
2022. 05. 19., 11:02
Az agár sisakoskosbor a legkorábban nyíló és leggyakoribb orchideánk, megyénkben sokfelé találkozhatunk vele. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés