2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Ha nyári szünet, akkor focitábor

Tamás Ferenc  |  2019. 07. 02., 13:01

A hagyományok jegyében idén is két turnusban rendezték meg a kalocsai gyermekfoci fellegvárában az egykori Hunyadi pályán a Méhecskék SE nyári focitáborát, ahol két héten át pattogott a pettyes a résztvevők örömére.

A június 17-én kezdődött két turnusban közel száz focistapalánta ismerkedett a ma is legnépszerűbb játék, a foci rejtelmeivel, ahol a program szerint a reggel 9 órakor kezdődő foglalkozásokat Práger László, Balogh Tamás és Radványi László edzők vezették.

Az óvodás, iskolás korú gyerekek részére (5-14 éves korig) szervezett nyári tábor játék-és edzéslehetőséget biztosított a résztvevő jelentkezőknek, de minden érdeklődő számára is, ahol attraktív tanulási és edzésprogramot kínáltak fiúk és lányok részére.

A heti mintegy 45 fős létszámot a szakvezetők több csoportra bontották, akik aztán forgószínpadszerűen váltották egymást az egyes állomáshelyeken.

A zömében mozgáskoordinációs és labdás ügyességi feladatok, a technika pallérozása mellett

az edzői stáb tagjai nem kevés figyelmet fordítottak az ebben az életkorban legalább ennyire fontos sportágra hangolódás és a foci megszerettetésére, valamint a közösségépítésre is.

A délelőtti edzéspenzumot aztán egy közösen elfogyasztott ebéd követte a diákmenzán, majd a „csendespihenő” után azért délután mindenki örömére kétkapus játékkal oldották a táborozók aznapi fáradtságát.

A heti 13 ezer forintos részvételi díjért cserébe a résztvevők ajándék labdát, „Méhecskés” pólót és naponta ebédet is kaptak a főszervezőktől. A Méhecskés Nyári Focitábor idén is a vakáció egyik legnépszerűbb kalocsai diák elfoglaltsága volt.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021-12-02 09:50:27
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés