2024. 07. 18. csütörtök
Frigyes
: 390 Ft   : 357 Ft Benzin: 616.4 Ft/l   Dízel: 623.5 Ft/l   Írjon nekünk

Ha vakáció, akkor nyári focitábor!

Tamás Ferenc  |  2024. 07. 03., 12:00

A vakáció alatt idén nyáron is két turnusban kerül megrendezésre a kalocsai gyermekfoci hagyományos nyári, nem bentlakásos tábora a Méhecskék SE mára már impozáns sportcentrumában, a hajdani Hunyadi pálya katlanjában. A tervek szerint július elsején, hétfőtől két héten át pattog a pettyes a pályán, ahol egymást követő két turnusban is tartanak a gyerekeknek edzéseket.

A vakáció alatt idén nyáron is két turnusban kerül megrendezésre a kalocsai gyermekfoci hagyományos, nyári, nem bentlakásos focitábora a Méhecskék SE szervezésében. A tervek szerint két héten át pattog a labda a pályán, az első turnus július 1-én kezdődött, július 5, péntek 16 óráig tart – idén is túljelentkezés volt, hiszen közel száz fő jelentkezett a gyerekek körében oly népszerű programra, ahol képesített edzők és testnevelők foglalkoznak a fiatalokkal.

A gyerekeknek változatos, szórakoztató, egyben szakszerű edzéseket tartanak majd a két hét során, ahol a családias légkör is biztosított lesz. Ezúttal is garantálják a gyermekek „lefoglaltságát”, amelyről a tábor vezetője, Práger László tanárúr gondoskodik segítőivel – Balogh Tamás testnevelő tanárral és Radványi László labdarúgó edzővel.

A napirend értelmében a foglalkozások reggel 9 órától indulnak, de a gyerekek ha korábban érkeznének sem maradnak felügyelet nélkül. A délelőtt folyamán aztán a kialakított csoportok forgószínpadszerűen váltogatják állomáshelyeiket. Idén is lesz mozgáskoordináció, számos ügyességi feladat, ahol a labdás ügyességet tanulhatják, de a gyerekeknek páros és társas küzdelmeket is tartanak. De idén is lesz az előző években a fiatalok körében nagy népszerűségnek örvendő lövőerejük gépi mérése is.

A délelőtti foglalkozást közös ebéd zárja, a Katolikus Intézmény étkezdéjében, a délutáni csendes pihenőt pedig kézműves foglalkozások is színesítik. A folytatásban pedig jön a kötetlen játék, a kétkapus foci!


Forrás: KALOhírek / Archív


A heti 26 ezer forintos részvételi díjért cserébe a résztvevők ajándék labdát, „Méhecskés” pólót és ebédet is kapnak a rendezőktől a tábor ideje alatt.

Bizton állíthatjuk, hogy a „Méhecskés” nyári focitábor is a vakáció egyik legnépszerűbb kalocsai diák-elfoglaltsága lesz, akárcsak az előző évek során!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 16., 14:32
Életének 77. évében elhunyt a Kalocsai SE hajdani elnöke, szakosztályvezetője, edzője és nagyszerű játékosa Farkas András, a „Bandika”. Mert mindenki csak így ismerte és nevezte nyugdíjasként is a sütőipari vállalat egykori gazdasági igazgatóját, aki ekkor már több száz embert irányított.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 17., 15:33
A helyszínre több mentőautót és mentőhelikoptert, valamint a kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották. Még >>>
2024. 07. 17., 14:55
Visszajártak lopni, a kamera, a szerencse és a tulajdonos szemfülessége buktatta le a két dabasi és két soltvadkerti fiatalt. Még >>>
2024. 07. 17., 14:12
A helyszínelés, műszaki mentés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az 53. számú főutat. Még >>>
2024. 07. 16., 10:00
Egy faddi férfi és élettársa „gőzölős kristályt” árult. Akadályoztatásuk miatt egyelőre szünetel a szolgáltatás. Még >>>
2024. 07. 16., 08:43
A zsákmány egy részét megtalálták a nyomozók, és azokat visszaadták a tulajdonosoknak Még >>>
2024. 07. 15., 11:58
Csütörtök óta tilos tüzet gyújtani a magyarországi erdőkben, a vasút és közút menti fásításokban, és a kijelölt tűzrakóhelyeken is. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK