2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Idegenben is nyert a Méhecskék SE-Kalocsa „megyehármas” felnőtt csapata

Tamás Ferenc  |  2019. 07. 25., 11:37

Július 21-én, vasárnap lejátszotta második előkészületi találkozóját is a Méhecskék SE-Kalocsa megyei harmadosztályba nevező újonc alakulata, amely az egykoron híresen hírhedt dunafalvai „katlanban” lépett pályára.

Ellenfele a szintén harmadosztályú Dunagyöngye-Szeremle II. együttese volt, amellyel fordulatokban gazdag találkozót játszottak Gyuricza mester tanítványai. Hiszen a pihenőre még 2–1-es hazai vezetéssel vonultak le a csapatok, ám a második játékrészben háromszor is beköszöntek a „Méhek”, megfordítva ezzel az eredményt.

A két gólt szerző Balogh Tamás
Forrás: Tamás Ferenc

Dunagyöngye-Szeremle II. – Méhecskék SE-Kalocsa 2–4 (2–1)
50 néző, vezette: Kiss J.
Kalocsa: Kiss M. – Vörös R., Perity Á., Zámbó F., Vinkó B. – Matos B., Vörös T., Böjtös Á. – Szilágyi P., Balogh T., Csesznók Á. Csere: Romsics M., Matos T. Edző: Gyuricza János.
Gólszerző: Balogh Tamás 2, Csesznók Ármin 2.

MESTERMÉRLEG:
Gyuricza János edző: – Elsődleges célunk az volt, hogy a srácok belerázódjanak egy kétkapus meccs légkörébe, a csapatrészek pedig megismerjék egymást a pályán. Sajnos kevesen voltunk, így a rekkenő hőségben tisztességgel el is fáradtunk. Labdabirtoklásban és játékban is mi domináltunk, de kaptunk két elkerülhető gólt, így a félidőre még a hazaiak vezettek (2–1).

Talán ez kellő motiváció lehetett arra, hogy nem csupán visszajöttünk a meccsbe, de meg is fordítottuk az eredményt. A mérkőzés legnagyobb hozadéka így abban áll, hogy sikerült bebizonyítanunk önmagunknak, hogy akaratban, virtusban, elszántságban vannak még bőven tartalékaink, amelyekkel ezúttal élni tudtunk és talán még jobban összekovácsolt bennünket.

Így, nem csak egalizáltuk az állást, hanem megfordítottuk az eredményt és mondhatom, magabiztosan nyertük első idegenbeli találkozónkat. Remélem, hogy ahogy közeleg a rajt, egyre többen térnek majd vissza a nyaralásból, és a hétvégéken, de főleg vasárnaponként, már a munkahelyi elfoglaltság sem lehet majd akadály.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021-12-02 09:50:27
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés