2021. 12. 05.
Vilma
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Szezonzáró juniális a „Méhecskéknél”

Tamás Ferenc  |  2019. 06. 24., 10:42

Akárcsak az előző években, idén is nagyszabású családi sportnappal, hangulatos szezonzáróval ünnepelték egymást és a 2018/19-es bajnoki eredményeiket gyerekek és szülők június 22-én, szombaton az egyesület minden igényt kielégítő sportcentrumában, a Hunyadi pálya katlanjában.

Már a kora délutáni órákban érkeztek a családok, az edzői stáb, a meghívottak és az egyesület vezérkara, és természetesen nem utolsó sorban a „méhrajok”, azaz a gyerekek, akik egyöntetűen vallják, hogy második otthonuknak tekintik a kalocsai utánpótlásfoci szentélyét.

Képgaléria megtekintése (89 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A nap során aztán játékos sportversenyekkel – a már hagyományos „apa-fia” vetélkedéssel – kedveskedtek az edzők a résztvevőknek,

miközben már zajlott az élet a pálya körül felállított sátrakban, minden adott volt tehát a családi piknikezéshez.

Képgaléria megtekintése (89 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A nap fénypontjaként aztán az éremátadási ceremóniára került sor,

ahol az egyesület U19-es megyebajnokságot nyert csapatát, a Gyuricza János vezette ifiket, majd a szintén bajnok U16-os gárdát, a Pákolicz-tanítványokat és az „ezüstös méheket”, az U14-es Gojtán-csapatot köszöntették és akasztották nyakukba a bajnoki medáliákat. Mindebben segédkezett dr. Magó Jenő a Bács megyei szövetség részéről, valamint a díszvendég, egykori kalocsai focista Pákolicz Dávid az MLSZ képviseletében.

Képgaléria megtekintése (89 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Természetesen idén sem maradhatott ki a „futballshow”-ból a szülők hagyományos fociütközete,

akik ezúttal is a klub női focistáiból verbuválódott csapattal meccseltek, ahol az eredmény ezúttal is csak másodlagos volt, hiszen itt mindenki felelősség nélkül hódolhatott kedvenc szenvedélyének, a labdarúgásnak.

Mindeközben a babgulyás semmihez nem fogható illatfelhője lengte be a küzdőteret, ahol aztán folyt az ünneplés az esti órákig.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)
2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2021. 12. 04., 08:52
A TEIT támogatásával tette egy-egy mikuláscsomaggal örömtelibbé a kalocsai óvodás gyerekeknek a Mikulás-napot a koronavírus-járvány árnyékában a kalocsai önkormányzat. Még >>>
2021. 12. 03., 17:15
Sajnálattal tudatjuk, hogy elhunyt a kedd délután történt Vasút utcai baleset sérültje. Még >>>
2021. 12. 03., 14:15
A dekoratív mikulásos ajtódíszeket akár kisgyerekkel együtt is el lehet készíteni. Még >>>
2021. 12. 03., 13:12
December 5-én, Advent második vasárnapján délután 17.00 órakor érseki szentmise keretében megáldják a Szent István király (egykori Jezsuita) templomban az idei év új főzésű pálinkáit Szent Miklós püspök, a pálinkafőzők védőszentje közbenjárását kérve. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés