2018. 01. 19. péntek
Márió, Sára
: 309 Ft   : 252 Ft Benzin: 364 Ft/l   Dízel: 368 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2018. január 12.
2018. 01. 12., 23:08
Alig hittünk már David Meade-nek, aki erre az évre is megjósolta világvégét, mivel úgy járt, mint a mesebeli kiskakas, ugyanis már a tavalyi évre is vagy négy világvégét is jósolt. A Föld – és vele az emberiség – pusztulását a Nibirunak is nevezett X. bolygóval való katasztrofális ütközés következményeként látta eljönni a jós, de a tapasztalatok szerint egyik sem jött be.

Erről a Végzet bolygójáról az UFO-hívők, világvége-várók, konteósok már hoszzú évtizedek óta beszélnek, miután egy azerbajdzsáni születésű, az Egyesült Államokban élt újságíró és őstörténet kutató,  Zecharia Sitchin (1920-2010) megírta a Nibiru bolygó legendáját a világ számos nyelvére lefordított, sumer mitológiai alapokon nyugvó könyvében, A tizenkettedik bolygó címmel.


A Wikipédia szócikke szerint a Nibiru bolygót Planet-X néven egy ideig a NASA is szerepeltette honlapján, mint újonnan fölfedezett bolygót, ugyanis William Pickering és Percival Lowell hibás alapokon nyugvó matematikai számításai alapján valószínűsítettek az Uránusz és a Neptunusz pályáinak tapasztalt anomáliái alapján. Később azonban a tudósok feltételezéseit nem sikerült igazolni, és az elképzelésüket tévedésnek nyilvánították, amit a korabeli technika mérési pontatlanságaiból adódó téves előfeltevésekkel magyaráznak.


Ez azonban nem zavarja a világvége mielőbbi bekövetkeztében reménykedőket, akiknek a föntebb említett jós a tavalyi év során folyamatosan örömhírrel szolgált.
Még, ha csalfa, vak reményeknek bizonyultak is ezek.

A sikertelen jóslatok krónikáját a témával foglalkozó legutóbbi cikkében a Velvet szedte össze, amivel könnyű dolguk volt, ugyanis Meade jóslatait már korábban is folyamatosan nyomon követték – meglehetősen kétkedő hangon.

MOST VISZONT ÚGY TŰNIK, BETELJESEDIK A JÓSLAT!

A jelek szerint a világvége már el is kezdődött, hiszen
immár

JÓVAL TÖBB MINT EGY NAPJA NEM ÉRHETŐ EL A NAPISZAR.HU!Borítókép forrása: www.thenational.scot 

618
   MAI GYORS
2018. 01. 19., 10:28
Két személyautó ütközött össze nem sokkal ezelőtt a Szent István király út és az 51-es főút kereszteződésében. Jelenleg is tart a helyszínelés! Még >>>
   TEGNAPI GYORS
2018. 01. 18., 20:13
A Vajas-parti vízi turisztikai és tömegsport célú projekt részeként kerülnek városunkba az itt egyre népszerűbb sportág gyakorlásához nélkülözhetetlen hajók. Mostantól nincs mentség: a rutin és összeszokottság nem lesz kiváltság, annak hiánya nem lesz kifogás többé! Még >>>
2018. 01. 18., 16:31
Ezt – konkrétumok említése nélkül – Bálint József polgármester jelentette ki a mai, egyébként egészen más tárgyú sajtótájékoztatója záróakkordjaként. Még >>>
2018. 01. 18., 00:13
Földink ráadásul figyelemfelkeltő jelenség lesz, hiszen alaposan kilóg a február 5-én tartandó születésnapi koncert fellépőinek sorából, ahol a magyar rock-, pop- és tánczene hírességei közt lép színpadra – Hogy miért?! Még >>>

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Háború Művészete magazin

Jakutszk repülőterén január 11-én extrém időjárási körülmények között megkezdődött a Moszkvai Helikoptergyártó Üzem Mi-171A2 típusának tesztrepülése. A helikoptert a Volga-Dnyeper légitársaság An-124-100 Ruszlán teherszállító repülőgépe szállította a helyszínre.

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2017-12-03 21:03:10
 1 De egy majom ez a Ferdinánd!

A Kossuth Lajos út 22. szám alatti, egykor egészségügyi, majd könyvtári célokat szolgáló épület korábbi értékesítési pályázata – „balekok” híján – meghiúsult. Most állítólag jelentkezett egy. Lehet vele versengeni, a pályázat nyilvános, de nagyon sietni kell majd! A kiírásáról szóló önkormányzati döntést megelőző vitában Angeli Gabriella újra a Fidesz-KDNP álláspontjára helyezkedett, Filvig Géza megtapsolta, Bálint József is örült neki, Bolvári Ferdinánd felszólalását pedig Simon Zoltán köszönte meg.

 MrSmith
 2018-01-15 08:47:27
 3 Az alabbi cikk margojara : "Spoiler: megnyertük a CLLD pályázatot! – Újabb cicaharc a Városházán Angeli és Kinyóné közt" Annyit beszel...

Év eleje óta tudott Bálint József polgármester a reneszánsz szobormásolatok elszállításának szándékáról, mégis meglepetésként érte, amikor a hónap elején érte jöttek. Angeli Gabriella és Simon Zoltán is kérdőre vonta a polgármestert, Angeli szerint jogilag lett volna keresnivalónk a szobrok itt tartásáért, Simon szerint hallgatásunk a másik felet is meglepte.

 MrSmith
 2017-12-15 15:33:52
 2 amit nem fizettek ki az a vagyonod? :)

Helyt kell-e állnia az önkormányzatnak a város gazdasági társaságának adósságaiért? Erre jogi kötelezettsége nincs. Vagy nyeljék le a beszállítók? Ez nem túl elegáns. Korábbi testületi ülésen több képviselő az adósság rendezését sürgette, erkölcsi okból és üzleti észszerűségből, a csütörtök délutáni ülésen azonban mégis ezzel ellentétes álláspontra helyezkedett dr. Bálint József polgármester.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

A Changhe Aircraft Industries Group (CAIG) Z-18A típusjelű szállító helikoptere megkezdte szolgálatát a Kínai Népi Felszabadító Hadsereg szárazföldi hadseregének légierejében – legalábbis erről közölt cikket a kormányzati China Central Television (CCTV) hírműsora.
Gyűlnek a viharfelhők a bolgár repülős égen, legalábbis ami a hadrendben lévő típusok üzembentartását illeti. Legújabb áldozat a Szu-25-ös flotta, mely 2017. december 14. óta nem repülhet és komoly kérdés, hogy fog-e újra.
2018. január 17-én, szerdán délután egy havas domboldalra zuhant a Török Légierő egyik CASA CN-235 típusú katonai teherszállító repülőgépe. A repülőgép 3 fős személyzete életét vesztette.
A Magyar Honvédség már az ország légterébe történő berepülés előtt jelzett arról a kisgépről az illetékes szerveknek, amelyről később kiderült, hogy tizenegy migránst szállított, s amit hétfő este találtak meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kállósemjén határában - közölte a Honvédelmi Minisztérium.