2024. 03. 19. kedd
Bánk, József
: 394 Ft   : 362 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2023. február 01.
2023. 02. 01., 08:45
2023-ban is keres kiképezhető kutyákat a NAV
Ismét vásárol olyan kutyákat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), amelyek szakszerű kiképzés után szolgálatba állhatnak. Ezúttal kereső- és járőrkutyákra is szüksége van a szervezetnek. 10 hónapostól 3 évesig jöhetnek szóba az egészséges kutyusok. Gazdáik február 17-éig, e-mailben küldhetnek ajánlatot a vásárra.

A kiképzők oltási könyvvel vagy útlevéllel rendelkező, chippel ellátott kutyákat várnak. Járőrkutyának kizárólag német juhászkutya fajtájú, nagytestű, kan ebeket keresnek, a keresőkutyáknál ivarra, fajtára vonatkozó megkötés nincs. Egyes keresőkutyák speciális feladatokat látnak majd el, a folyami határátkelőhelyek ellenőrzésében segítik a NAV munkáját.

Erre a speciális szerepkörre kimondottan kis- vagy közepes testű, az erős hangokra, mélységre, magasságra nem érzékeny ebeket várnak. A részletes feltételek a NAV honlapján elérhetők, a megfelelő kutyák tulajdonosai február 17-éig küldhetik el kezdőajánlatukat a navkutyabeszerzes@nav.gov.hue-mail-címre.

A levélben a kutya hívónevét, fajtáját, ivarát, vételárát, a gazda e-mail-címét, adatait, FELIR-azonosítóját kell megadni, illetve jelezni kell azt is, hogy az eladó magánszemélyként vagy gazdálkodó szervezetként – például egyéni vállalkozóként, kft.-ként – küldi ajánlatát.

A hivatal felveszi a kapcsolatot azokkal, akiktől második, konkrét ajánlatot is kér. A sikeres keresőkutya-jelöltek először 21 napos próbaidőre kerülnek a kiképzőkhöz.

A NAV várja a négylábú tehetségeket, a jövő sikeres kereső- és járőrkutyáit!

   TEGNAPI GYORS
2024. 03. 18., 11:53
Esőkertet építenek Kecskeméten
Egy szemléletformáló előadás keretében az érdeklődők megtanulhatják a telepítés helyes módját, majd ezt követően a gyakorlatban is létrehozhatnak egy igazi esőkertet. Még >>>
2024. 03. 14., 09:29
A középiskolásoknak ingyenes lesz a jogosítvány
Egy B kategóriás jogosítvány körülbelül félmillió forintba kerül, azonban 2024. szeptember 1-jétől az állam ingyenesen biztosítja a jogosítványt a középiskolásoknak. Még >>>
2024. 03. 12., 15:13
Telefonos csalásra figyelmeztet a rendőrség
Az idegenek vezetékes telefonon hívják fel a gyanútlanokat, és azzal a történettel állnak elő, hogy közeli hozzátartozójuk bajba keveredett, ami miatt a rendőrök elvitték őket, de bizonyos összeg fejében kikerülhetnek a rendőrségi őrizetből. Még >>>

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK