2021. 10. 26. kedd
Dömötör
: 365 Ft   : 315 Ft Benzin: 492.0 Ft/l   Dízel: 506.5 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2021. október 13.
2021. 10. 13., 09:59
90. születésnapja alkalmából köszöntötték Vén Istvánt, városunk szépkorú polgárát
Pista bácsi ötven éve él Kalocsán, egész életében kovácsmesterként dolgozott! Életerős és vidám a mai napig, bár egyedül él, de jelenleg is aktívan kertészkedik és kedvenc hobbija a pecázás a Szelidi tónál!

Pista bácsi Szakmáron született hetedik gyermekként, feleségével két gyermeket neveltek fel, immáron hat unokája és négy dédunokája van!

Szívből gratulálok tartalmas életéhez, és köszönöm a családjának azt a kedves fogadtatást, amiben ma részünk volt"

- írja dr. Filvig Géza polgármester Facebook-bejegyzésében.


Isten éltesse Vén „Dzsombók” Istvánt, és ahogy viccesen elköszöntünk egymástól: 10 év múlva újra megyünk megköszönteni és finom falatokból akkor sem lesz hiány"

- zárta dr. Filvig Géza polgármester közösségi médiában tett bejegyzését. 


 

 

426

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK

 

Marokkó megkapta az első Bayraktar TB2 UAV-t a török Baykar Makina vállalattól. Az első példány 2021. szeptember 17-én érkezett meg a marokkói félhez, a fennmaradó példányokat szakaszosan adják át.

  kiemelt hírei

Az Európai Védelmi Ügynökség égisze alatt futó Helikopter Harcászati Oktatói Kiképzés (Helicopter Tactics Instructor Course, HTIC) vette kezdetét az MH Pápa Bázisrepülőtéren október elején.
Második alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán a helikopter pilóták és fedélzeti technikusok találkozóját, ahol - a műszaki állomány mellett - a polgári szakszolgálatnál tevékenykedő pilóták is tiszteletüket tették október 9-én, szombaton.
Az Air France Nizza és Párizs – Orly között teljesített járatot az eddigieknél jóval nagyobb arányban, 30 százalékban fenntartható kerozint használó repülőgéppel.
Friss hírek a KC-390-es gyártósoráról, ezúttal azonban még nem a magyar szállítógépekről, hanem az első portugál példányról. Mutatjuk az Embraer videóját!