2022. 01. 25. kedd
Pál
: 359 Ft   : 317 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2021. november 30.
2021. 11. 30., 11:12
A Netflixnek sikerült a lehetetlen: az Arcane az első JÓ játékadaptáció
Iszonyú látványos és elképesztően izgalmas lett a League of Legends videójátékból készült sorozat

Amint azt a port-hu írja: a november igen erősre sikeredett a Netflix háza táján, pedig még véget sem ért! A Különösen veszélyes bűnözők az egyetlen nap alatt lett a legtöbbször megtekintett Netflix-kontent (a platform eddigi legdrágább produkciójának számító filmről itt írtunk részletesen), trónfosztotta a híres-hírhedt Squid Game-et egy másik dél-koreai széria, a Hellbound, de ekkor debütált a kultikus Cowboy Bebop animéből készült élőszereplős sorozat is. Egy átlagos évben talán már ennyi is elég lenne a Netflix mennybe meneteléhez – de ők a biztonság kedvéért ledobták az audiovizuális atombombájukat is: november 6-tól háromepizódonként tették elérhetővé az utóbbi évek legambiciózusabb animációs sorozatát, a kilencrészes Arcane-t. Csoda, hogy mindezek után hetek óta ez a négy cím váltogatja egymást a Netflix régiónkénti toplistájában?   

No persze a Netflix nem bízta a véletlenre az Arcane sikerét. A széria ugyanis afféle előzménytörténet minden idők egyik legnépszerűbb videójátékához, a League of Legendshez. Ez egy 2009 óta hódító, valós idejű, többjátékos üzemmódú online csataszimulátor a Riot Games stúdiótól, amelyben valószínűleg jelen cikkünk megírásának pillanatában is épp milliók csépelik egymást a legkülönfélébb képességekkel rendelkező, rikító hacukákba öltözött harcosokként, mágusokként, pisztolyhősökként és csöndes orgyilkosokként. A sorozat a játék több jól ismert, mondhatni közönségkedvenc karakterét állítja a középpontba, de közülük is leginkább Vi, „a piltoveri végrehajtó és Jinx, „a Nagyágyú balhékkal teli, hányattatott tinédzserkorára koncentrál, amely során a testvérpár válogatott komiszságokba keveredtek egy futurisztikus viktoriánus metropolisz utcáin.

Az Arcane egyik legszimpatikusabb vonása viszont pont az, hogy egyetlen percet sem kell játszanunk a League of Legends játékkal ahhoz, hogy a sorozat minden egyes másodpercét maradéktalanul élvezni tudjuk!

A Netflix csapata bámulatos ügyességgel készített el egy maximális fordulatszámon pörgő, látványos akciójelenetekkel, megható családi drámákkal és epizódvégi cliffhangerekkel megpakolt, színes-szagos útikalauzt a Riot Games videójátékának világához. Igazi kapudrog ez, ami első sorban a lehengerlő látvánnyal, másodsorban pedig a remek világépítéssel és a jól kidolgozott, szerethető (illetve szívből gyűlölhető) karaktereivel teszi függővé a nézőt – akik közül alighanem jónéhányan a játékot is ki fogják majd próbálni, amint lepörgették az utolsó részt, mert kíváncsiak lesznek a kedvenceik további sorsára.Forrás: port.hu

 

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés