2022. 01. 22. szombat
Artúr, Vince
: 357 Ft   : 315 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2017. április 19.
2017. 04. 19., 09:10
Az április elvesztette tavasz-jellegét!
Na jó, arról tényleg szólt a meteorológiai szolgálat, hogy rossz idő jön, de arról miért nem szólt senki, hogy ma csak havas posztok lesznek a fészbukon?! Népi költészetünk legjavából válogattunk ma reggel. Vigyázat! A délutáni műszak még fel sem kelt!

Jó, meg kell hagyni, a látványtól egy pillanatra nekem is leesett az állam, amikor Einsteinhez hasonlatos fizurával ma reggel ajtót nyitottam a kutyának. Ha ezt csukott szemmel tettem volna, akkor is gyorsan kiderül, hogy alulról és felülről is minden hideg, mert a kutyát se érdekelte a reggeli séta, pedig ilyenkor - kellő átlaghőmérséklet esetén - tesz egy nagyobb kört az udvarban.

 

Szóval a szájtátó csodálkozás a mi utcánkban sem maradt el, de ennél sokkal csodálatosabb, hogy jelen pillanatban legalább öt percig kell tekerni az egér rollját ahhoz a fészbukon, hogy a havas képek és posztok között egy olyan bejegyzést találjunk a közösségi oldalon, ami nem az időjárásról szól.

 

Hogy nektek ma ne kelljen a fészbukon vacakolni, időt pazarolni, összeszedtük a havas posztok javát. 


Személyes kedvencünk ez lett: Az április elvesztette tavasz-jellegét.

De ezek is megérték a rájuk fordított 0,11 másodpercet, még akkor is, ha javarészt minősíthetetlen képekkel kerültek fel a hálóra, és szinte csak a szövegből derül ki, hogy egy havas fotót látunk:

 

 • Áprilisi tréfa - írja egy a hó alatti autójára vadászó férfi.

 • A mára tervezett fűnyírás elhalasztva - ma seprűre vagy hólapátra cserélik a nyugdíjasok is a fűnyírót.

 • Egy kis késéssel megérkezett a karácsonyra rendelt hó - írja a virágzó orgonabokrokat fotózó volt kolléga, aki láthatóan jobban örült volna a fehér karácsonynak, mint a fehér húsvétnak.
 • Szeszélyes évszakok - a valamikori Antal Imre nevével fémjelzett szórakoztató műsor neve remek leírása az aktuális történéseknek.

 • Romatika! - egy hetényegyházi fotográfus így látja.

 • Kezdődik a téli szezon - a vendéglátóssá avanzsált ismerős a síléceket keresgéli.

 • Ha tippelhetek, idén nem lesz túl olcsó a zöldség - pesti grafikus kolléga realista, kép nélküli asszociációs posztja. Mindenki tudja, hogy ő is látja a havat!

 • Egy átlagos „ragyogó” tavaszi nap - a négygyermekes anyuka 3, 6,  9 és 11 éves kicsinyének igyekszik elmagyarázni az évszakok lényegét. Sikerülhet?

 • A ma (szerda) délutáni görkorcsolya edzés helyett síelni fogunk? - kérdezi egy hokiedző.

  A közéleti vénával megáldottak így adják ma elő:
 • Ezért ki a felelős?
  A) Orbán
  B) Kassai Viktor

 • Állítsuk meg a havat! - az országot befedő Állítsuk meg Brüsszelt! plakátrengetegre válaszul egy már-már kétkutyás mémmegoldás.

 • Üljön át egy másik járműbe! - utal egy nem túl régi március tizenötödikére és a belügyi SMS-ekre egy férfi, akinek nagyobb gyümölcsöse van, és a posztolás után, a mai híreket olvasva, miszerint másodfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat, és még fagy is jöhet, nyilván nem röhögte hóangyalkázósra magát.

Posztunk a nap folyamán folyamatosan frissül! Estefelé is nézzetek vissza!

1640

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés