2022. 11. 28. hétfő
Stefánia
: 413 Ft   : 397 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2022. szeptember 30.
2022. 09. 30., 16:15
Borzalmas kutyatámadás történt Tázláron
Egy asszonyt támadott meg egy nagytestű kutya Tázláron a Kecskeméti utcában szeptember 24-én, szombaton reggel. Helybéliek elmondták: a nő éppen a falu központja felé tartott kerékpárral, amikor a kutya rárontott és lerántotta az útra. Az asszony a kezével védte magát, de az állat nagyon összemarta. A sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az egyik kézfejét amputálni is kellett.

Azt is megtudtuk, hogy a kutyát nem szokták kiengedni az utcára, véletlen maradhatott nyitva a kennel és a kapu is, ezt kihasználva szökött az utcára, ahol megtámadta a kerékpárost.

A mentésirányítás azonnal riasztotta a legközelebb elérhető mentőegységet, ezen kívül egy távolabbról indított magasabb szintű esetkocsi is a helyszínre érkezett."– mondta el Hangai József, az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezet kommunikációs munkatársa. A mentősök közös erővel küzdöttek a sérült életéért, aki komplex, súlyos felső végtagi sérüléseket szenvedett a kutyaharapás következtében. A helyszíni állapotstabilizálást ellátást követően a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházba szállították az asszonyt, ahol jelenleg is ápolják.

Dabis Krisztina, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense úgy tájékoztatott, a kutyát a keceli Ebrendészeti telepre szállították, ahol 2 hetes megfigyelés alatt tartják. A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.
Forrás: vira.hu

440
   MAI GYORS
2022. 11. 28., 08:51
Nem mindegy, hogyan szaunázol: 6 szabály, amit az egészség érdekében be kell tartani
A szaunázás nem csak arról szól, hogy az ember beül a melegbe, vannak szabályai, amikre érdemes odafigyelni. Még >>>
   TEGNAPI GYORS
2022. 11. 27., 18:48
Ma van advent első vasárnapja!
Nem mindegy, melyik gyertyát gyújtod meg a koszorún Még >>>
   TEGNAPELŐTTI GYORS
2022. 11. 26., 10:04
Filléres krumplis palacsinta kevés hozzávalóból
A régimódi krumplis palacsinta egyszerűen elkészíthető, olcsó és finom vacsora. Még >>>

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK