2018. 03. 20. kedd
Klaudia
: 311 Ft   : 253 Ft Benzin: 356 Ft/l   Dízel: 363 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2018. március 13.
2018. 03. 13., 15:41
Driftelő autók, benzingőz, gumifüst és adrenalin. Így lehetne összefoglalni a Driftaréna márciusban kezdődő programsorozatát. A helyszín ismét a foktői repülőtér. Ha oda vagy az autósportokért itt helyed!

Március 24-én, egy fantasztikus hangulatú edzéssel startol a Driftaréna programsorozata. A helyszín az évek óta jól bevált a foktői repülőtér, a maga 18.000 négyzetméteres területével.


A drift egy rendkívül feltörekvő és látványos autósportnak számít manapság. Nem hiába, hiszen benne van minden ami kell: benzingőz, show, adrenalin, küzdelem, gumicsikorgás, füst és szebbnél szebb versenygépek.

Aki egyszer kipróbálja, biztosan felejthetetlen élményben lesz része. A driftben igazán a stílus és a kanyartechnika dominál, nem pedig az idő és a sebesség. A lényege, hogy az autó hátulját a túlkormányozottságból fakadó kitörésekor a kanyarban, csúszásban kell tartani anélkül, hogy az autó megtapadjon, megpördüljön. Ehhez tökéletes kormányzásra és gázpedálkezelésre van szűkség.

Egy nem mindennapi ízelítő Ken Block tolmácsolásában:A drift tehát kifejezetten a hátsó kerékmeghajtású autók és azok pilótáinak művészete. Ilyen „művészek” lelkes csapatából alakult 2017-ben a Driftaréna. Céljuk, hogy minél több színvonalas rendezvénnyel gazdagítsák és éltessék a szóban forgó autósportot, valamint azt teljes valójában bemutassák a nagyközönség számára. Legyél amatőr, vagy profi, itt a helyed, akár csak a „kíváncsiskodóknak”. 


Ha csak kipróbálnád magad az edzésen, vagy akár a Magyar Profi Drift Bajnokságában is megmérettetnéd magad jelenkezz a Driftarénába! A több hektárnyi területen a hangulat garantált lesz: adrenalin, gumifüst és az, amikor a pilóták kilinccsel előre autóznak…!

Edzés időpontok:
- Március 24.
- Április 28.
- Május 26.
- Július 21.

Verseny:
- Június 16.

BELÉPŐDÍJAK nézők részére:
Felnőtt: 1.000.- Ft
Gyerekjegy: 500.- Ft (3-12 éves korig)
3 év alatt a belépés ingyenes

BELÉPŐDÍJ az edzésen autóval résztvevők részére: 15.000.- Ft /autó (1 autóval 1 sofőr és 2 fő).

Info vonal: 06-70/88-31-979

www.driftarena.hu

3650

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Háború Művészete magazin

Az Amerikai Haditengerészet lemond arról, hogy 34 rombolóját hibrid meghajtásúra építse át. A korábbi elképzeléssel jelentős üzemanyag-megtakarítást és persze hatótávolság-növelést reméltek a mérnökök.

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2018-02-28 14:44:47
 1 Ezek képtelenek építeni valamit. Csak rombolni tudnak. :(

A város két maradék Kft.-je közül a Vagyonhasznosítási Kft. ügyvezetőjét vonták be a hivatali munkatársak mellett a két cég összevonásának előkészítésbe, a másik gazdasági társaság, a Parkgondozó Kft. ügyvezetője már korábban tanulmányt tett erről az asztalra. A mostani előkészületek többnyire alátámasztották Loibl korábbi számításait, így a két Kft. egyesítésével közel húszmillió forint lesz megtakarítható.

 Kovács István
 2018-02-28 15:26:28
 1 "Angelinek az ÖKO Pont irodában fönntartott állásából, a jogi bizottság éléről, sőt tagjai közül, illetve a közbeszerzési bizottságból va...

Fideszes ukáz helyett baloldali nyomás és saját hintapolitikája miatt fogyhatott el a levegő Angeli Gabriella körül, akinek személye a jelek szerint megosztja a parlamenti választásokon őt jelölő párt tagságát is. Bálint szerint több rendben hivatali titkot sértett a képviselő asszony, akit képviselői esküjével is szembesített hétfő délelőtt tartott sajtótájékoztatóján, amelyet azért tartott, hogy tisztázza Angeli Gabriellának számos posztjáról való leváltása tényleges okait, illetve a városnak megküldött OLAF-jelentés tartalmát.

 Kovács István
 2018-02-24 15:41:54
 5 Ha jól értelmezem az eseményeket,akkor mindenki lapít mint ... a fűben. Tehát minden képviselőnek érdeke a beruházás részleteinek "nagyon...

Ma délután fél egyre szimpátiatüntetést hirdetett a kalocsai városháza elé az MSZP és a Párbeszéd, hogy kiálljanak közös országgyűlési képviselőjelöltjük, Angeli Gabriella mellett, aki már országos sajtóban is beszélt arról, hogy szerinte a közvilágítási projektről szóló OLAF-jelentésről tartott sajtótájékoztatója miatt, munkahelye és bizottsági tagságai megszűntetésével akarják őt ellehetetleníteni.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

Harmadik nekifutásra talán már valóban új hajtóműveket kaphatnak az amerikai légierő nagypapakorú B–52H stratégiai bombázó repülőgépei.
2022-ig kell elvégeznie a MiG repülőgépgyárnak Bulgária MiG-29-esein a nagyjavítást. A munkálatokban 15 darab, még a szovjet időkből származó vadászrepülőgép érintett.
A 2018. március 6-án, Szíriában bekövetkezett An-26-os katasztrófa okát a fékszárnyak meghibásodása okozta – ezt állapította meg az eset kivizsgálásával megbízott bizottság.
A Wizz Air, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma megkezdte történetének legnagyobb fejlesztését, amellyel a teljes hálózat tevékenységét felfuttatja.