2022. 01. 25. kedd
Pál
: 359 Ft   : 317 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2021. november 26.
2021. 11. 26., 13:15
Drog az urnák közt
A 65 éves férfi kisteherautójában és korábban már a lakásán is kábítószergyanús tablettákat és anyagokat foglaltak le a nyomozók.

Egy korábbi lopás miatt tartottak kutatást még 2020. december 18-án egy Tamásiban élő vállalkozó otthonában, ahol a rendőrök többfajta – többek között tablettákat, zöld növényi törmeléket – kábítószergyanús anyagot találtak.

Ezekről szakértő megállapította, hogy kábítószerek. Emiatt a férfit kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatták ki.

A nyomozóknak információjuk volt arra is, hogy a 65 éves vállalkozó drogok terjesztésével is foglalkozik, ezért további adatgyűjtésbe kezdtek.

A rendőrök 2021. november 24-én a késő esti órákban Tamásiban elfogták a férfit, akinek kisteherautójában – a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak és kábítószerkereső kutyájának segítségével – az urnák között több tucatnyi tablettát és fehér port találtak. 

A nyomozók elszámoltatták, és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a vállalkozót. A rendőrök előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására is az illetékes ügyészségen.   

A Tamási Rendőrkapitányságon vizsgálják azt is, hogy az ügyben mások érintettek-e, továbbá, hogy a 65 éves férfinak voltak-e segítői a drogok terjesztésében.
Forrás: police.hu

 

271

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés