2021. 10. 19. kedd
Nándor
: 360 Ft   : 309 Ft Benzin: 492.0 Ft/l   Dízel: 506.5 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2021. október 14.
2021. 10. 14., 20:11
Filvig Géza polgármester Pakson – Célkeresztben az egészségturizmus- és fürdőfejlesztés
Ma délután egy izgalmas szakmai előadáson vettem részt Pakson, melynek középpontjában az egészségturizmus- és fürdőfejlesztés kérdéskörei álltak, ami, úgy gondolom, Kalocsára nézve most nagyon aktuális!” – írja közösségi médiás bejegyzésében dr. Filvig Géza polgármester, hozzátéve, hogy az alföldi városok közül Domonyi Lászlóval, Kiskőrös polgármesterével képviseltették magukat az előadáson.

A polgármester posztjában beszámol róla, hogy Pakson a Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület elnökének,

DR. RUSZINKÓ ÁDÁMNAK A STRATÉGIAI JAVASLATAIT HALLGATTÁK MEG, KIFEJEZETTEN A KÖZÉP-DUNA MENTI KIEMELT FEJLESZTÉSI TÉRSÉG HÉT, FÜRDŐVEL RENDELKEZŐ TELEPÜLÉSÉNEK FEJLESZTÉSÉRE VONATKOZÓAN.

E települések (betűrendben):

  • Dunaföldvár
  • Kalocsa
  • Kiskőrös
  • Paks
  • Szekszárd
  • Tamási
  • Vajta

 

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK

 

Marokkó megkapta az első Bayraktar TB2 UAV-t a török Baykar Makina vállalattól. Az első példány 2021. szeptember 17-én érkezett meg a marokkói félhez, a fennmaradó példányokat szakaszosan adják át.

  kiemelt hírei

Az Európai Védelmi Ügynökség égisze alatt futó Helikopter Harcászati Oktatói Kiképzés (Helicopter Tactics Instructor Course, HTIC) vette kezdetét az MH Pápa Bázisrepülőtéren október elején.
Második alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán a helikopter pilóták és fedélzeti technikusok találkozóját, ahol - a műszaki állomány mellett - a polgári szakszolgálatnál tevékenykedő pilóták is tiszteletüket tették október 9-én, szombaton.
Az Air France Nizza és Párizs – Orly között teljesített járatot az eddigieknél jóval nagyobb arányban, 30 százalékban fenntartható kerozint használó repülőgéppel.
Friss hírek a KC-390-es gyártósoráról, ezúttal azonban még nem a magyar szállítógépekről, hanem az első portugál példányról. Mutatjuk az Embraer videóját!
hirdetés