2021. 10. 26. kedd
Dömötör
: 365 Ft   : 315 Ft Benzin: 492.0 Ft/l   Dízel: 506.5 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2021. október 12.
2021. 10. 12., 10:16
Furcsa levél érkezhet a Gmailre, ne nyisd meg
Adathalászok küldhetnek leveleket a felhasználóknak.

Gmail felhasználói közül többen is arra lettek figyelmesek a napokban, hogy furcsa, számokból és betűkből álló kódsorokat tartalmazó e-maileket kaptak. Ugyan az üzeneteknek van feladójuk, de tárgy nincs megadva, az előnézetből csak annyi derül még ki, hogy egy szöveges dokumentum is tartozik a levélhez. Jó eséllyel egy újabb kártékony adathalász-kampányról lehet szó, ami a megszokottnál célzottabban érinti a magyar felhasználókat, írja a 24.hu.


Nem lehet elégszer ismételni, de

ismeretlen feladótól származó levelek csatolmányait ne nyissuk meg, mert azok kártékony kódot tartalmazhatnak.

Főleg akkor ne, ha ilyen értelmetlen kódsorok jelennek meg az előnézetben. Emellett hasznos lehet, ha bekapcsoljuk a kétlépcsős azonosítást.
Forrás: Nlc.hu

442

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK

 

Marokkó megkapta az első Bayraktar TB2 UAV-t a török Baykar Makina vállalattól. Az első példány 2021. szeptember 17-én érkezett meg a marokkói félhez, a fennmaradó példányokat szakaszosan adják át.

  kiemelt hírei

Az Európai Védelmi Ügynökség égisze alatt futó Helikopter Harcászati Oktatói Kiképzés (Helicopter Tactics Instructor Course, HTIC) vette kezdetét az MH Pápa Bázisrepülőtéren október elején.
Második alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán a helikopter pilóták és fedélzeti technikusok találkozóját, ahol - a műszaki állomány mellett - a polgári szakszolgálatnál tevékenykedő pilóták is tiszteletüket tették október 9-én, szombaton.
Az Air France Nizza és Párizs – Orly között teljesített járatot az eddigieknél jóval nagyobb arányban, 30 százalékban fenntartható kerozint használó repülőgéppel.
Friss hírek a KC-390-es gyártósoráról, ezúttal azonban még nem a magyar szállítógépekről, hanem az első portugál példányról. Mutatjuk az Embraer videóját!