2018. 01. 19. péntek
Márió, Sára
: 309 Ft   : 252 Ft Benzin: 364 Ft/l   Dízel: 368 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2018. január 10.
2018. 01. 10., 17:55
Magyarország legújabb sztárja volt a Blikk vendége! Alig néhány hónap alatt közel 10 milliós nézettséget ért el ugyanis a YouTube videómegosztó oldalon Rostás Dorina (13) dala, a Buli, buli című sláger.- írják a blikk.hu oldalon

A tinit édesanyja kísérte el a Blikk szerkesztőségébe. A kalocsai lány két éve még az átlagos diákok életét élte, ám édesanyja, Ibolya már egészen kiskorában felfigyelt tehetségére, tavaly pedig egy internetes tévén is bemutatkozott. Dorina népszerűsége azóta is töretlen, és nem győz eleget tenni a felkéréseknek, bár még iskolába jár.

– Nem túl bonyolult összeegyeztetni a tanulást és a fellépéseket, hiszen az utóbbiak leginkább hét végén vannak, így könnyen el tudok menni. Azt viszont még meg kell szoknom, hogy gyakran az éjjeli vagy hajnali órákban végzek az énekléssel, így gyakran anyu mellett alszom az autóban – nevetett Dorina, akinek határozott elképzelése van a jövőjéről. 

Első slágerét egy román popdal inspirálta, és bár sokan másolatnak tartják a melódiát, Dorina szerint csupán remixről van szó.

Sok támadás ért emiatt, de mi még az eredeti előadót is felkerestük, hogy használhatjuk-e a zenei alapot. Az eredeti dal jóval kisebb nézettséget kapott, és az én verzióm­ban legalább Magyarországon is ismert lett 

-
 magyarázta a fiatal tehetség, aki az éneklés mellett szakmát is szeretne tanulni.

Pici gyerekkorom óta nagy álmom, hogy kozmetikusként dolgozzak, ezért ha elballagok nyolcadikból, mindenképp szeretnék továbbtanulni. A mostani tanáraim is nagyon rugalmasak, és bár eleinte nem értették, miért maradok ki néha az iskolából, de aztán látták, hogy szorgalmasan bepótolom a lemaradást, így ma már könnyen elengednek

– mosolygott a barna lány, akinek nemcsak sok rajongója, de jó néhány irigye is akad.

Bár az iskolában mindenkivel jóban vagyok, de már voltak rossz tapasztalataim. Sajnos, akadnak rosszindulatú kommentelők, gonosz hangvételű hozzászólások, amelyek sokszor az irigységből fakadnak. De nem veszem magamra, igyekszem eleget tenni a felkéréseknek és rajongóim kérései­nek. A többi pedig nem számít- szögezte le határozottan az internetes sztár.

 


A videó lejátszásához kattints ide.

Forrás: Blikk

1806
   MAI GYORS
2018. 01. 19., 10:28
Két személyautó ütközött össze nem sokkal ezelőtt a Szent István király út és az 51-es főút kereszteződésében. Jelenleg is tart a helyszínelés! Még >>>
   TEGNAPI GYORS
2018. 01. 18., 20:13
A Vajas-parti vízi turisztikai és tömegsport célú projekt részeként kerülnek városunkba az itt egyre népszerűbb sportág gyakorlásához nélkülözhetetlen hajók. Mostantól nincs mentség: a rutin és összeszokottság nem lesz kiváltság, annak hiánya nem lesz kifogás többé! Még >>>
2018. 01. 18., 16:31
Ezt – konkrétumok említése nélkül – Bálint József polgármester jelentette ki a mai, egyébként egészen más tárgyú sajtótájékoztatója záróakkordjaként. Még >>>
2018. 01. 18., 00:13
Földink ráadásul figyelemfelkeltő jelenség lesz, hiszen alaposan kilóg a február 5-én tartandó születésnapi koncert fellépőinek sorából, ahol a magyar rock-, pop- és tánczene hírességei közt lép színpadra – Hogy miért?! Még >>>

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Háború Művészete magazin

Jakutszk repülőterén január 11-én extrém időjárási körülmények között megkezdődött a Moszkvai Helikoptergyártó Üzem Mi-171A2 típusának tesztrepülése. A helikoptert a Volga-Dnyeper légitársaság An-124-100 Ruszlán teherszállító repülőgépe szállította a helyszínre.

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2017-12-03 21:03:10
 1 De egy majom ez a Ferdinánd!

A Kossuth Lajos út 22. szám alatti, egykor egészségügyi, majd könyvtári célokat szolgáló épület korábbi értékesítési pályázata – „balekok” híján – meghiúsult. Most állítólag jelentkezett egy. Lehet vele versengeni, a pályázat nyilvános, de nagyon sietni kell majd! A kiírásáról szóló önkormányzati döntést megelőző vitában Angeli Gabriella újra a Fidesz-KDNP álláspontjára helyezkedett, Filvig Géza megtapsolta, Bálint József is örült neki, Bolvári Ferdinánd felszólalását pedig Simon Zoltán köszönte meg.

 MrSmith
 2018-01-15 08:47:27
 3 Az alabbi cikk margojara : "Spoiler: megnyertük a CLLD pályázatot! – Újabb cicaharc a Városházán Angeli és Kinyóné közt" Annyit beszel...

Év eleje óta tudott Bálint József polgármester a reneszánsz szobormásolatok elszállításának szándékáról, mégis meglepetésként érte, amikor a hónap elején érte jöttek. Angeli Gabriella és Simon Zoltán is kérdőre vonta a polgármestert, Angeli szerint jogilag lett volna keresnivalónk a szobrok itt tartásáért, Simon szerint hallgatásunk a másik felet is meglepte.

 MrSmith
 2017-12-15 15:33:52
 2 amit nem fizettek ki az a vagyonod? :)

Helyt kell-e állnia az önkormányzatnak a város gazdasági társaságának adósságaiért? Erre jogi kötelezettsége nincs. Vagy nyeljék le a beszállítók? Ez nem túl elegáns. Korábbi testületi ülésen több képviselő az adósság rendezését sürgette, erkölcsi okból és üzleti észszerűségből, a csütörtök délutáni ülésen azonban mégis ezzel ellentétes álláspontra helyezkedett dr. Bálint József polgármester.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

A Changhe Aircraft Industries Group (CAIG) Z-18A típusjelű szállító helikoptere megkezdte szolgálatát a Kínai Népi Felszabadító Hadsereg szárazföldi hadseregének légierejében – legalábbis erről közölt cikket a kormányzati China Central Television (CCTV) hírműsora.
Gyűlnek a viharfelhők a bolgár repülős égen, legalábbis ami a hadrendben lévő típusok üzembentartását illeti. Legújabb áldozat a Szu-25-ös flotta, mely 2017. december 14. óta nem repülhet és komoly kérdés, hogy fog-e újra.
2018. január 17-én, szerdán délután egy havas domboldalra zuhant a Török Légierő egyik CASA CN-235 típusú katonai teherszállító repülőgépe. A repülőgép 3 fős személyzete életét vesztette.
A Magyar Honvédség már az ország légterébe történő berepülés előtt jelzett arról a kisgépről az illetékes szerveknek, amelyről később kiderült, hogy tizenegy migránst szállított, s amit hétfő este találtak meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kállósemjén határában - közölte a Honvédelmi Minisztérium.