2017. 09. 23. szombat
Tekla
: 310 Ft   : 258 Ft Benzin: 364 Ft/l   Dízel: 351 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2017. május 18.
2017. 05. 18., 16:23
Tizenhárom gyermek kategóriás (7-15 éves korig) versenyző fellépésével folytatódik péntek este hét órától az első kalocsai énekes tehetségkutató, a Hang Vagy.

Két hete, ahogy akkor meg is írtuk, meglepően jó felhozatallal, népes érdeklődősereg előtt indult útjára a Hang Vagy verseny. Akkor – a közönség szavazati alapján – Benedek Viktória jutott egyenes ágon az elődöntőbe.

A holnapi, második válogatón a gyermek kategória versenyzői mutatják be az ezúttal új összeállításban véleményező zsűri előtt tudásukat. Kerekesné Geri Zsuzsanna és Csapai Szabolcs [akiket az első válogató alkalmával be is mutattunk] mellett ezúttal a Country Road zenekarból (is) ismert Szűcs Beáta és Papp Róbert fogja értékelni a produkciókat.

Ők versenyeznek a pénteki, második válogatón

Ahogy az előző alkalommal, úgy most is egyórás karaoke „parti” vezeti fel a válogatót, amelyet ezúttal a Platán rendezvényközpont teraszán tartanak majd, nemcsak a jósolt nyárias időjárás miatt, hanem a várható nagy érdeklődésre tekintettel is érdemesnek tartották a szervezők az épületből kivinni a rendezvényt.

Szintén marad az a szisztéma is, hogy a helyszínre ellátogatók egy versenyzőre azonnal leadhatják szavazatukat, az indulók közül így egyvalaki már rögtön ott megtudja, hogy egyenesen tovább jutott az elődöntőbe, nem kell heteket várnia a zsűri ítéletére.

A tehetségkutató döntőjét egyébként június 23-án tartják majd, de addig még, ahogy a mondás is tartja, sok víz lefolyik a Dunán. Szerencsére nagy az érdeklődés a verseny iránt, ugyanakkor éppen ezért elkélnek a segítő kezek, támogatók. Aki tehát tevőlegesen, vagy némi anyagi ráfordítással hozzájárulna a kezdeményezés sikeréhez, ne fogja vissza magát, hanem keresse a szervezőket, például ide kattintva.

672
   TEGNAPI GYORS
2017. 09. 22., 22:00
Kirándulást ne tervezz délutánra, vagy vigyél magaddal esernyőt is! Viszont szerencsére a piacra mehetsz reggel, még eső előtt. Még >>>
2017. 09. 22., 14:02
Még a múlt hétvégi viharban szakadt le ennek a fának az ága. Valószínűleg azért nem takarították el, mert alig lehet észrevenni. Még >>>
   TEGNAPELŐTTI GYORS
2017. 09. 21., 20:54
2019-re négysávos lesz az 54-es főút kecskeméti szakasza. Még >>>
2017. 09. 21., 18:00
A 40 éves kecskeméti nő 2017. szeptember 16-án ismeretlen helyre távozott lakásából. Azóta életjelet nem adott magáról, jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen. Ha látta, hívja a rendőrséget! Még >>>
2017. 09. 21., 13:39
Egy országos programsorozathoz, az Ars Sacra Fesztiválhoz csatlakozva Nyitott Templomok Napját tartott a Kalocsai Református Egyházközség szeptember 16- án, szombaton Hunyadi utcai templomukban. Még >>>
   2017. szeptember 20.
2017. 09. 20., 09:01
Szabó Gyula is fényképezőgépet ragadott és megörökítette nekünk a kalocsai Dunát alkonyat idején. Köszönjük! Még >>>

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Háború Művészete magazin

Mintegy száz modern busszal gazdagodik 2019-re a Magyar Honvédség – közölte dr. Simicskó István honvédelmi miniszter a HM CURRUS Zrt. és az IKARUS Járműtechnikai Kft. együttműködésével elkészült, CURRUS ARIES-VOLVO, Euro VI-os motorral szerelt csapatszállító busz prototípusának bemutatóján, szeptember 21-én, csütörtökön Székesfehérváron.

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2017-09-18 21:21:12
 3 Nyugdíjas szavazóknak múmia jelőlt. Jó választás, gratula!

Pénteken Botka László országjáró kampányának keretében jelöltbemutató utcafórumot tartott az MSZP a sétálóutcában. A párt miniszterelnök-jelöltje Angeli Gabriella támogatására biztatott. Angeli a Fidesz intézkedéseit bíráló, győzelem esetén népszerű intézkedések sorát ígérő beszédet mondott, majd másnap a párt országos rendezvényén is bemutatkozott.

 kisbéta
 2017-09-15 07:26:37
 5 Igen , követeljük, hogy számoljon el a Kalocsa-Kom pénzzel !!!!!!! Az a baj , hogy a sok seggnyalói csak a vastagon szedett részt olva...

Kinyóné Lakatos Melinda kérdésére válaszolt a napirendek lezárulta után dr. Bálint József polgármester, hírbe hozva egy kalocsai szövetkezetet és súlyos gyanút lebegtetve az előző városvezetéshez köthető magánszemélyek vonatkozásában.

 MrSmith
 2017-09-08 11:01:24
 5 "Most egy proli kerékpárútra lehet kiteríteni majd a törülközőket? A kisgyerekek veszélyben lesznek a száguldó kerékpárosoktól? " Alaira...

Az elnyert forrásból megújul a már meglévő, de nagyon elhasználódott, töredezett kerékpárút a település és az üdülőterület közt, és egy teljesen új kerékpárutat is kiépítenének, amely a korábban rebesgetett tervektől eltérően a tavat nem kerüli meg. Az első utcától haladna a kilencedik utcáig, végig a parton, majd tovább az erdőbe egy vargabetű erejéig. Sok fát ki akarnak vágni. Állítólag az üdülőtulajdonosok kérték.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

A brit védelmi miniszter, Michael Fellon a napokban arról számolt be, hogy kollégájával, Khalid bin Mohammad Al-Attaiyah katari védelmi miniszterrel, szándéknyilatkozatot írtak alá 24 darab Eurofighter Typhoon eladásáról.
Az idén hetedik alkalommal rendezték meg az ostravai NATO napok egyik kiemelkedő eseményét, a Mi-17-es nemzetközi szimulátor versenyt.
A napokban, 2017. szeptember 14-én megérkezett Izraelbe a soron következő 2 F-35A Lighting II (Adir) típusú ötödik generációs vadászrepülőgép a Nevatim légibázisra.
A Brazil Légierő tervek szerint 2017 októberében-novemberében veheti majd át az utolsó 2, az Embraer Defense and Security által modernizált F-5FM Tiger II típusú vadászrepülőgépeit – írja a Jane’s Defence Weekly.