2024. 06. 19. szerda
Gyárfás
: 396 Ft   : 369 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2024. június 05.
2024. 06. 05., 16:22
Ijesztő indulatok a kampányfinisben
Mint cseppben a tenger, úgy mutatkozik meg az alább idézett a hozzászólásban az a mélyről fölbüffenő, örvénylő gyűlölet, amely a kampány fokozódásával a politikusok és támogatóik felé árad. Kinek-kinek a maga felelőssége, hogy mennyire képes uralkodni indulatain. De van az a szint, ami alá nem süllyedhetünk! Az érvelés helyett a másik életének kioltására buzdító, azt áhító közösségi médiás bejegyzések és hozzászólások, az ilyeneket kísérő lájkok tömege előzte meg a szomszédos Szlovákia miniszterelnöke, Robert Fico elleni merényletet is. Ugye, nem jutunk el odáig?

Kérem, először tartsunk önvizsgálatot, hogy nehogy abba a hibába essünk, amelynek oly sokszor voltunk áldozatai, hogy az ilyen hozzászólások megítélése a megsemmisítendő(k)nek a kilétén múljon, tudniillik azon, hogy „barát, vagy ellenség”!

Jelen esetben, mint a leggyakrabban, jobboldali politikusnak – dr. Filvig Géza polgármesternek és a Fidesz-KDNP-KJE listavezető polgármesterjelöltjének – Orbán Viktor vidéki kampányútjáról készült posztja alatt érkezet kéretlen hozzászólás, nyilvánvalóan az ellendrukkerek térfeléről.

Az átgondolt, hidegfejű propaganda által feltüzelt gyűlölködők

DEHUMANIZÁLÓ JELZŐKKEL, INDULATSZAVAKKAL, SZEMÉLYESKEDÉSSEL KÖVEZIK KI AZ UTAT A VÉGSŐ MEGOLDÁSIG: A MÁSIK ELPUSZTÍTÁSÁIG.

Hogy nem tudtak volna közéjük dobni egy bombát!!!!” – írja az egyik ilyen, tartalmas hozzászólás szerzője.
És délutánig tizennégyen lájkolták is...
Brrrrr!

A Robert Fico szuverenista szlovák miniszterelnök elleni merénylet után híre járt, hogy azt a közösségi média mélységeiben kialakult, egyesek szerint tudatosan indított gyűlöletcunami előzte meg, amelynek célkeresztjébe a háborúellenes politikájában a magyar miniszterelnök szövetségeseként számon tartott politikust állították.
Aztán lelőtték, kis híján megölve a demokratikusan megválasztott vezetőt.

Itt és most Orbán Viktor és az ő politikáját támogatók állnak a célkeresztben.

Mindeközben mai hír, hogy egy férfi egy furgonban elrejtve nagy mennyiségű fegyvert – közel tucatnyi lőfegyvert, köztük géppisztolyt és több ezer lőszert – akart Magyarországra csempészni.
Tudva, hogy az illegális szállítmányok nem csekély része célba ér, hiszen 100%-os hatékonyságú védekezés nincs, legalábbis elgondolkodtató, hogy

MIKÖZBEN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN BOMBÁK HAJIGÁLÁSÁRÓL FRÖCSÖGNEK,

és a legkülönbözőbb állatnevekkel illetik a tőlük eltérő gondolkodásúakat egyesek, addig

VAJON, KIK, ÉS MIVÉGETT HOZNAK BE NAGY MENNYISÉGŰ FEGYVERT HAZÁNKBA?!
KI ELLEN, KIK KEZÉBEN ÉS MIKOR AKARJák AZOKAT BEVETNI?!

Még bő négy nap, és már a választási eredményeket böngészhetjük.
Könyörgök, bírjuk ki valahogy úgy, hogy a testi épsége lehetőleg mindenkinek megmaradjon!

 

719
   TEGNAPI GYORS
2024. 06. 18., 08:45
Ittasan vezetett, a virágágyásban landolt az akasztói férfi
Bejelentés érkezett arról, hogy Akasztón valaki ittasan furikázik egy kék autóval délután. A rendőrök hamar az autó nyomára bukkantak, ami az egyik kereszteződésben, az út mellett egy virágosládán egyensúlyozott. A jármű vezetője ugyanis kanyarodás közben túlkormányozta a kocsit és felhajtott a betonból kiöntött elemre. Még >>>
   TEGNAPELŐTTI GYORS
2024. 06. 17., 12:16
Emberölés Kecelen
A gyanú szerint 2024. június 14-én este egy keceli házban egy 54 éves férfi és szállásadója italozás közben összevesztek. A későbbi áldozat a lustasága miatt próbálta felelősségre vonni a nála lakó férfit, akit a ház körüli munkák elvégzésére fogadott fel. Az albérlő a szóváltás során mérgében fojtogatni kezdte a házigazdát, majd ököllel megütötte, végül elővett egy kést, amivel nyakon szúrta vitapartnerét. Még >>>
2024. 06. 17., 10:06
Hosszú szezonra számítanak a hazai kajszitermesztők
A tavalyi gyenge termésnél jobb, de a 2022-es mennyiségnél kevesebb termésre lehet számítani. Még >>>
   2024. június 16.
2024. 06. 16., 08:28
Hétfőtől az ittas, vagy a drog hatása alatt álló sofőröket keresik a rendőrök
Országosan ellenőrzik az egyenruhások a járművezetőket 2024. június 17. és 23. között. Még >>>

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK