2022. 01. 25. kedd
Pál
: 359 Ft   : 317 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2021. november 30.
2021. 11. 30., 20:27
Maszkhasználatra figyelmeztetett: ököllel ütötték, karmolták a biztonsági őrt
Az egyik kecskeméti áruház biztonsági őre a helyes maszkhasználatra hívta fel egy nő és két gyermeke figyelmét, ezért azok nekiestek, ütötték, karmolták a férfit. Az anyának kiskorú veszélyeztetése és könnyű testi sértés, két gyermekének csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell felelnie.

Az áruház üzletvezetője november 29-én délelőtt tett bejelentést, mivel három vásárló a biztonsági őrüknek támadt. A bejelentő elmondta, hogy az alkalmazott felhívta egy anya és két gyermeke figyelmét arra, hogy az áruház területén orrot és szájat eltakaró maszkot viseljenek, azonban ezt a család tagjai nem vették jónéven. A 22 éves férfi az őrző-védőnek esett, ehhez csatlakozott még 43 éves édesanyja és 15 éves lánytestvére. Az indulatos vásárlók ököllel ütötték, és karmolták a biztonsági őrt. A bántalmazott próbálta távol tartani magától az családot, de nem járt sikerrel. Dulakodás közben még az áruvédelmi-kaput is kidöntötték, amivel több százezer forint kárt okoztak az üzletnek.

A család tagjait gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök. A férfit őrizetbe vették, a lány és az anyja pedig jelenleg szabadlábon védekezhet. Az asszonynak kiskorú veszélyeztetése és könnyű testi sértés, két gyermekének pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell felelnie.

1447

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés