2023. 09. 23. szombat
Tekla
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2021. január 22.
2021. 01. 22., 15:29
Mától a KALOhíreken is követhetik a KalocsaTV híradóját!
Sajnálatos, hogy nem láthatják minden háztartásban a KalocsaTV minden hétköznap este fél nyolckor sugárzott híradóját. Ezen igyekszünk segíteni azzal, hogy a mai naptól portálunkon is követhetik a híradót, méghozzá a televízió adásával egyidejűleg! Esténként, minden hétköznap fél nyolckor publikáljuk majd azt a cikket, amelybe beágyazva láthatják az adást olvasóink, és később bármikor visszanézhetik!

Íme, egy kis íZELÍTŐ A MAI, JANUÁR 22-EI, PÉNTEKi ADÁS TARTALMÁBÓL:

  • Kompenzálják a járvány gazdasági hatásainak kivédésére hozott rendelkezések miatt kiesett adóbevételeket, így Kalocsa költségvetését is biztonságosan tudják tervezni – nyilatkozta dr. Filvig Géza polgármester.
  • Már csak az új bútorok hiányoznak a bölcsőde bővítéséhez. A kalocsai intézményben több mint 50 millió forintból – a meglévő épület átalakításával – 12 új férőhely jött létre.
  • Magyar Kultúra Napja – programok, idén online térben. A témában megszólal Pécsi Vivien, a Kulturális és Szociális Bizottság elnöke, valamint Csikós Marianna, a Tomori Pál Könyvtár igazgatója.
  • Javában zajlanak a félévi vizsgák, jól működik a hibridoktatás a művészeti iskolában - erről Fehérvári István, a Liszt Ferenc AMI igazgatója nyilatkozott.
  • Járványhelyzet – 1.311 fővel nőtt az igazolt fertőzöttek száma, miközben Szijjártó Péter külügyminiszter Oroszországban vakcinabeszerzésről tárgyal.
  • Elfogadható évet zárt Szakmár önkormányzata – elkészült a harkányi üdülőjük, műfüves focipályával gazdagodtak, és számos felújítás történt a községben. Minderről András Gábor, a település polgármestere nyilatkozott.


Még több információért, informatív vágóképekért tekintsék meg este fél nyolckor a teljes műsort a KalocsaTV-n, vagy a KALOhíreken élőben az egyidejűleg megjelenő cikkünkbe ágyazva – ez utóbbit később is megtekinthetik!

[A híradó összefoglalóját tartalmazó cikkünket portálunk címoldalán olvashatják ma 19:30 órától, majd később a portál főoldalán, a Kultúra rovat alatt található "Kalocsa TV"-nél tekinthetik meg– A szerk.]

458
   MAI GYORS
2023. 09. 23., 11:16
Öntözzünk-e ősszel, és ha igen: hogyan?
A válasz röviden és tömören: igen, öntözzünk. De ha megállunk e túlegyszerűsített válasznál, és ész nélkül locsolunk, nagyobb bajt okozunk, mint amit a szárazság eredményezne! Még >>>
   TEGNAPI GYORS
2023. 09. 22., 11:06
15 perces edzés - eszközök nélkül!
Kezdő vagy, de egyelőre kerülnéd a termeket? Egy hosszabb kihagyás után térnél vissza az edzéshez, és előtte alapoznál otthon egy kicsit? Esetleg kizárólag otthoni edzésben gondolkodsz, és a lehetőségekhez mérten szeretnéd magadból kihozni a maximumot? Segítünk megtenni az első lépést! :) Még >>>
2023. 09. 22., 10:50
Olaszországban járt 16 éves lány betegedett meg nyugat-nílusi lázban
A héten diagnosztizált esetekkel a 2023. évben nyilvántartott nyugat-nílusi láz megbetegedések száma 25-re nőtt. Még >>>
   TEGNAPELŐTTI GYORS
2023. 09. 21., 15:17
Idegen rendszámmal ékeskedett
Egy csengődi asszony görög hatósági jelzést szerelt fel autójára, amit a közelmúltban vásárolt. A történtek vizsgálatát a Kiskőrösi Rendőrkapitányság befejezte. Még >>>

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK