2023. 09. 25. hétfő
Eufrozina, Kende
: 390 Ft   : 367 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2023. június 07.
2023. 06. 07., 10:00
Megkérdeztük a Chat GPT-t: hogy ne őrüljünk meg?
Néhány tuti tippet is adott, kattints és fogadd meg Te is őket!

A GPT (Generative Pre-trained Transformer) egy gépi tanulási algoritmus, amelyet az OpenAI fejlesztett ki. A GPT-képzés során az algoritmusokat nagy mennyiségű adattal táplálják meg, és az adatokat használják arra, hogy megtanulják a nyelvi mintákat és a nyelvi struktúrákat. A chat GPT azonban egy olyan alkalmazás, amely használja a GPT-t arra, hogy intelligens chatbotokat hozzon létre. Ezek a chatbotok képesek az emberekkel való kommunikációra, és válaszolnak a felhasználók kérdéseire és üzeneteire.
Megkérdeztük: hogy ne őrüljünk meg?

- Az elmúlt időszak kihívásokkal teli lehetett mindannyiunk számára, és könnyű lehet az őrület határán billegni. Azonban van néhány dolog, amit tehetünk, hogy megelőzzük az őrületet és segítsünk magunknak jobban kezelni a stresszt és a nehézségeket.


Íme néhány tipp:

  • Gyakoroljunk stresszkezelő technikákat: A meditáció, a jóga, a légzőgyakorlatok és más stresszkezelő technikák segíthetnek csökkenteni a stresszt és a szorongást.
  • Hozzunk létre egy napirendet: Próbáljunk meg megszervezni a napunkat, és legyen benne idő a munkára, a pihenésre, a testmozgásra és az időtöltésre a családdal és barátokkal.
  • Keressünk kapcsolatot másokkal: Fontos, hogy kapcsolatban maradjunk másokkal. Használjuk ki a technológiát, hogy beszéljünk a családtagjainkkal és barátainkkal, vagy vegyünk részt online közösségi eseményeken.
  • Töltődjünk fel a természetben: A természetben való időtöltés segíthet csökkenteni a stresszt és javítani az általános hangulatot. Menjünk sétálni, fussunk, kerékpározzunk vagy egyszerűen csak üljünk le egy parkban.
  • Keressünk segítséget: Ha úgy érzed, hogy nem tudsz egyedül megbirkózni a stresszel és a szorongással, keress segítséget. Beszélj orvosoddal vagy pszichológussal, akik segíthetnek megtalálni a megfelelő kezelést és támogatást.

Ezek az egyszerű lépések segíthetnek megelőzni az őrületet és javítani az általános jólétünket.


Köszi Chat GPT! :)

262
   MAI GYORS
2023. 09. 25., 17:54
Megszűnt a tűzgyújtási tilalom
A tűz felügyelet nélkül nem hagyható, távozás után pedig minden esetben gondoskodni kell annak biztonságos eloltásáról. Még >>>
2023. 09. 25., 10:50
Életet mentett a bácsalmási körzeti megbízott
Csendháborítás miatt igyekezett a helyszínre a rendőr, de ott váratlan helyzettel szembesült. Azonnal cselekedett. Még >>>
2023. 09. 25., 10:21
   TEGNAPI GYORS
2023. 09. 24., 16:11
Kiemelt fizetési osztályt hoz létre a kormány az egészségügyben
A javaslat szerint jövő év márciusától ismét nő az érintetti kör, pontosan 83889 egészségügyi szakdolgozó bére, de már differenciáltan. Még >>>
   TEGNAPELŐTTI GYORS
2023. 09. 23., 20:04
Mobilitási hét – A kapcsolódó rajzpályázat eredményei
A Zöldfa utcai óvodában péntek délelőtt tartották a díjátadót. Még >>>
2023. 09. 23., 11:16
Öntözzünk-e ősszel, és ha igen: hogyan?
A válasz röviden és tömören: igen, öntözzünk. De ha megállunk e túlegyszerűsített válasznál, és ész nélkül locsolunk, nagyobb bajt okozunk, mint amit a szárazság eredményezne! Még >>>

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK