2022. 01. 16.
Gusztáv
: 355 Ft   : 310 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2019. március 02.
2019. 03. 02., 11:11
Naptárba: augusztus 22-25. – motoros találkozó, Szelid!
A fesztiválszámba menő találkozó idén is szállítja a megszokott színvonalú zenei kínálatot, mellé pedig a sok vidám kísérőprogramot az augusztus utolsó teljes hetének második felében tartandó bulin. Íme a foktői Pirates Family MC 28. motoros találkozójának a teljes programja:

A zenei felhozatalt csütörtök délután a kalocsai Country Road koncertje indítja, majd a nyitónapon a Szelidre már visszajáró Hátsó Ajtó folytatja a sort, az esti műsor időben Kovalszky Meg A Vega játszik, végül a God Guns lép az Árnyas kempingben felállítandó színpadra.

Pénteken a Rock Fanatic indítja a programot, utána a Fish, majd a Road együttes játszik, végül a Jolly Jackers lesz a hangulatfelelős.

A szombati főnapon a Santa Muerte nyitja a koncertek sorát, azt követően Rudán Joe Band játszik. Ezen a napon Deák Bill Blues Band adja az esti koncertet, míg éjszakába nyúlóan a B’15 Truckabilly Trio szórakoztatja a nagyérdeműt a Szelidi tó mellett.

A motorosok nyárvégi bulijára idén is kedvezményesen léphetnek be az elcsatolt területekről érkező magyarok, és nem csak sátrazni lehet, hanem faházat is lehet bérelni a 30-317-7232 telefonszámon.

A programot most is a jól bevált és elmaradhatatlan programelemek kísérik, amilyen a harminc kilométeres motoros felvonulás és streetfighter show, illetve a tréfás, vidám erőpróbák, játékok, vetélkedők, amelyek a délutáni órákat és a koncertek közti, rövid szüneteket aranyozzák be idén is az Árnyas Kempingben, Szeliden, a foktői „kalózok” buliján.

 

686

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK