2021. 10. 26. kedd
Dömötör
: 365 Ft   : 315 Ft Benzin: 492.0 Ft/l   Dízel: 506.5 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2021. október 12.
2021. 10. 12., 10:08
Őrizetben a katalizátor tolvajok
A Kecskeméti Rendőrkapitányság közlekedési rendőrei elfogták a gyanúsítottakat, a nyomozók őrizetbe vétel mellett kezdeményezik letartóztatásukat. A menekülésre használt járművet vezető férfi ittasan vezetett, és jogsija sem volt.

Egy férfi tett bejelentést 2021. október 7-én késő éjszaka a kecskeméti rendőrségre, és elmondta, hogy a megyeszékhely tanyás részén megzavart két ismeretlent, akik valószínűleg egy járműből ki akarták szerelni a katalizátort. A szemtanú által adott információk alapján néhány rendőr a gyanúba keveredett férfiak keresésére indult, akik közben egy autóval távoztak a helyszínről. A szemlén kiderült: az elkövetők nem jártak sikerrel. Ugyan a katalizátort megrongálták, de eltulajdonítani már nem tudták. A bizonyítékul szolgáló emelőszerkezetet hátrahagyták.

A kecskeméti közlekedésrendészeti osztály járőrei alig fél óra elteltével felfedezték a keresett autót, amelyet megállítottak, majd intézkedés alá vonták a 43 éves sofőrt és 33 éves társát. A nyomozók Cs. Istvánt és M. Zsoltot lopás bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.Forrás: police.hu

1070

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK

 

Marokkó megkapta az első Bayraktar TB2 UAV-t a török Baykar Makina vállalattól. Az első példány 2021. szeptember 17-én érkezett meg a marokkói félhez, a fennmaradó példányokat szakaszosan adják át.

  kiemelt hírei

Az Európai Védelmi Ügynökség égisze alatt futó Helikopter Harcászati Oktatói Kiképzés (Helicopter Tactics Instructor Course, HTIC) vette kezdetét az MH Pápa Bázisrepülőtéren október elején.
Második alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán a helikopter pilóták és fedélzeti technikusok találkozóját, ahol - a műszaki állomány mellett - a polgári szakszolgálatnál tevékenykedő pilóták is tiszteletüket tették október 9-én, szombaton.
Az Air France Nizza és Párizs – Orly között teljesített járatot az eddigieknél jóval nagyobb arányban, 30 százalékban fenntartható kerozint használó repülőgéppel.
Friss hírek a KC-390-es gyártósoráról, ezúttal azonban még nem a magyar szállítógépekről, hanem az első portugál példányról. Mutatjuk az Embraer videóját!