2023. 09. 28. csütörtök
Vencel
: 388 Ft   : 368 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2023. szeptember 18.
2023. 09. 18., 09:06
Prostituáltként dolgoztatták iskolázatlan ismerősüket egy jánoshalmi férfi és kalocsai szeretője
Emberkereskedelem és kényszermunka, személyi szabadság megsértése, kitartottság, valamint hamis tanúzásra felhívás miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki prostituáltként dolgoztatott a szeretőjével egy iskolázatlan nőt.

Négyessyné Bodó Marianna , a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség szóvivője a 24.hu hírportálnak küldött közleményében azt írta, hogy a munkahellyel és jövedelemmel nem rendelkező jánoshalmi férfi 2021-2022-ben abból élt, hogy rendszeresen elvette a kalocsai szeretőjétől a prostitúcióból származó jövedelme egy részét.

A páros 2021 márciusában elhatározta, hogy pénzszerzés céljából regisztrálják egy prostituáltakat hirdető internetes oldalon a mindössze öt osztályt végzett, és nehéz anyagi körülmények között élő gyerekkori ismerősüket.

Kibéreltek egy házat Soltvadkerten, amelynek tulajdonosa – az ügy harmadik vádlottja – is tudott a falak között folyó tevékenységről. A kiszolgált helyzetben lévő nőnek eleinte a Kalocsán és Sárváron, majd Soltvadkerten és Csornán bérelt apartmanokban végzett prostitúcióból származó teljes keresetét át kellett adnia a futtatóinak. Amikor mindezt kifogásolta, a férfi megpofozta és további veréssel fenyegette.

Egy alkalommal a soltvadkerti bérelt házban a nő közölte a párossal, hogy nem akar nekik tovább dolgozni. Távozáskor a vádlottak ezért bezárták őt az épületbe, hogy ne tudjon elmenni. A nő azonban értesítette a rendőrséget és büntetőeljárás indult.

A nyomozás során a férfi és a szeretője felvették a kapcsolatot az áldozatukkal, továbbá két ingatlan tulajdonossal is annak érdekében, hogy befolyásolják őket vallomásuk megtételében. A nőt – sikertelenül – arra kérték, hogy a kihallgatása során ne beszéljen férfi futtatója szerepéről. A soltvadkerti háztulajdonos azonban a rábeszélésnek köszönhetően először tagadta a nyomozók előtt, hogy a férfi terheltnek adta bérbe a házát.

Az ügyészség fegyházbüntetést kért a férfire és a szeretőjére is. Az ügy szabadlábon lévő harmadik vádlottjának prostitúció elősegítésének bűntette miatt kell felelnie.


Forrás: 24.hu

1837
   MAI GYORS
2023. 09. 28., 10:12
Még egy hónap nyári idő, aztán tél
Egy hónap múlva délután öt órakor már sötét lesz. Még >>>
2023. 09. 28., 09:14
Ezért érdemes csipkebogyót fogyasztani
Igazi C-vitamin bomba a piros csipkebogyó! Még >>>
   TEGNAPI GYORS
2023. 09. 27., 16:56
Útjára indult a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye Kórházlelkészi Szolgálata
A Kórházlelkészi Szolgálatának működése - mely a „Kéz a kézben” nevet kapta - jóval túlmutat a lelkipásztori szentségkiszolgáltatáson és az időszakos kórházi szentmiséken. Még >>>
2023. 09. 27., 10:33
Kecskeméti motelszobában fosztotta ki az alvó vendégeket az ukrán férfi
Valaki kihasználta, hogy a vendégek nem zárták be az ajtót; az ismeretlen a szobából elemelt közel 150.000 forintot. Még >>>
   TEGNAPELŐTTI GYORS
2023. 09. 26., 12:16
Megrendezett házasságtörésből rablás
Úgy tett, mintha megcsalt férjként rajtakapta volna az asszonyt és egy gázriasztó pisztollyal kirabolta a „házasságtörésben vétkes" férfi riválisát. Még >>>

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK