2023. 11. 30. csütörtök
András, Andor
: 378 Ft   : 345 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2023. szeptember 20.
2023. 09. 20., 16:55
Rajzold le a legjobb élményedet az idei Paprikafesztiválról!
Kalocsa Város Önkormányzata rajzpályázatot hirdet általános iskolás gyerekek részére.
Szeretnénk, ha minél többen lerajzolnátok, és ezáltal életre hívnátok legkedvesebb emléketeket vagy legjobb élményeteket a Csíplek Kalocsa! XXXII. Paprika- és Gasztrofesztiválról!"- olvasható dr. Filvig Géza közösségi médiában közzétett felhívásában, melynek részleteit alább ismertetjük.

Rajzolj és nyerj!

A "Csíplek Kalocsa" elnevezésű pályázatra olyan rajzok beérkezését várják, melyben életre keltik legkedvesebb emlékeiket az idei Paprikafesztivál kapcsán.

A rajzpályázat témái, amivel nevezhettek: bármi, ami eszetekbe jut a Csíplek Kalocsa! Paprika és Gasztrofesztivál hétvégéjéről!

- olvasható a kalocsa.hu-n.

Fontos, hogy A4-es méretű alkotást készítsenek a fiatalok, tetszőlegesen megválasztott technikával - temperával, vízfestékkel, olajfestékkel, zsírkrétával, pasztellkrétával, stb.. - lehet dolgozni.

Kategóriák:

  • 1-3. évfolyam
  • 4-6. évfolyam
  • 7-8. évfolyam

A kategóriák első helyezettjeinek műveit plakátokon jelenítik meg, és a jövő évi Paprikafesztivál grafikai anyagához is használni fogják. A három dobogós helyezést és a különdíjat elérők rajzait pedig a Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ folyosóján is kiállítják. Mint írják: Természetesen tárgyi nyereményekkel is jutalmazzák a helyezetteket!


A pályázat beadásának határideje: 2023. október 11., szerda.


Az elkészült alkotásokat az iskolákban, vagy a Polgármesteri Hivatal titkárságán (Kalocsa, Szent István király út 35.) lehet leadni, de szkennelésre is van lehetőség az info@kalocsa.hu e-mail címre.

A SZÜLŐI HOZZÁJÁRULÁSI NYILATKOZATOT IS CSATOLNI KELL AZ ÉRVÉNYES PÁLYÁZATHOZ!


A nyilatkozat letölthető IDE kattintva.

288
   TEGNAPI GYORS
2023. 11. 29., 09:20
Rendelőintézet felújítással, eszközbeszerzéssel javult az ellátás a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórházban
A pályázatnak köszönhetően lehetőség nyílt a kórház fekvőbeteg kapacitásainak tehermentesítésére az ambulánsan is ellátható betegektől. Még >>>
   TEGNAPELŐTTI GYORS
2023. 11. 28., 15:15
Hidvéghi Balázs Kalocsára látogatott
Dr. Filvig Géza: az önkormányzati választás tétje, hogy a kalocsai laktanyában migránsokat fognak elhelyezni, vagy az épülő Paks 2 beruházáshoz kapcsolódó feladatokat fogja kiszolgálni. Még >>>
   2023. november 27.
2023. 11. 27., 12:03
Kétmillió fenyőfa vár vásárlóra
Fenyőtermesztésből Magyarországon csaknem 600-700 családi gazdaság él meg. Még >>>

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK