2022. 05. 23. hétfő
Dezső
: 383 Ft   : 359 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2022. január 25.
2022. 01. 25., 11:55
Sport és Szabadidő Centrum építése kezdődhet Szeliden
Ennek köszönhetően indul most egy 355 millió forintos fejlesztés, aminek eredménye egy új szolgáltatás bevezetése, egy új Sport és Szabadidő Centrum építése, működtetése, új munkahely létrehozása lesz - írja közösségi médiás bejegyzésében Font Sándor országgyűlési képviselő.

A Szelidi-tó is előre megy, nem hátra!- kezdi Facebook bejegyzését Font Sándor országgyűlési képviselő, amelyben az új Sport és Szabadidő Centrum építéséről oszt meg részleteket.

A projektre 340 millió forint kormányzati, valamint belügyminisztériumi támogatás érkezik, amelyhez Dunapataj 15 millió forint önerőt biztosít.

Többek közt kialakításra kerül egy bowlingpálya, valamint gyerekek és felnőttek részére játékterem/közösségi terem, melyben egyéb sportjátékra (billiárd, csocsó, darts, léghoki, rex) is lesz lehetőség.


Az önkormányzat a beruházástól az idegenforgalom növekedését, fellendülését, a látogatói létszám jelentős emelkedését várja, mert az üdülőterületen ezzel még több rendezvény szervezésére, lebonyolítására kerülhet sor, mely szintén tovább erősíti az idegenforgalmat.


A turizmus szezonális ingadozásának csökkentése érdekében a centrumot egész évben tervezik működtetni, hiszen az eddigi tapasztalataik, látogatói visszajelzések, helyi, környékbeli és térségi lakosok megkeresései alapján is nagy az igény, a kereslet erre a létesítményre.

Font Sándor bejegyzése végén gratulált a teljes térségnek az újabb beruházáshoz, Dusnoki Csabának pedig megköszönte, hogy Dunapataj polgármestereként messze a kötelességein túlmutató feladatokat is vállal egy szélesebb közösség érdekében.


957
   MAI GYORS
2022. 05. 23., 10:20
Vakcina helyett sóoldatot adhatott be pácienseinek egy jánoshalmi doktornő
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
   TEGNAPI GYORS
2022. 05. 22., 19:07
Változékony idő várható a jövő héten
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Hamarosan elérheti eléri Magyarországot is a majomhimlő
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
   TEGNAPELŐTTI GYORS
2022. 05. 21., 11:34
Kábítószer kereskedőket ítéltek el Kiskőrösön
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés