2022. 10. 02.
Petra
: 421 Ft   : 429 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2022. augusztus 09.
2022. 08. 09., 17:41
Szerszámnyéllel verte halálra az alkalmazottját
A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt vádat emelt egy pirtói férfival szemben, aki a tanyáján alkalmazottként élő sértettet a köztük kialakult vita miatt egy fa szerszámnyéllel kitartóan, testszerte ütlegelte, aminek következtében a férfi a helyszínen életét vesztette.

A vádlott 2019 óta a pirtói tanyáján alkalmi munkásként foglalkoztatta a sértett férfit, akinek szállást és étkezést is biztosított. Az elkövető ittas állapotban gyakran szidalmazta, időnként bántalmazta is a nála jóval gyengébb fizikumú sértettet a nem megfelelő munkavégzése, vagy elszámolási jellegű vitáik miatt.

2021 októberében, a tragikus napon a vádlott a kora délutáni órákban ittas állapotban érkezett vissza a tanyára. Ott a kazánházba ment, ahol a sértett a kazán takarításával foglalkozott. A két férfi között vita alakult ki, mivel a vádlott azzal gyanúsította meg a sértettet, hogy meglopta őt.

A vita hevében a vádlott megragadta a sértett torkát, kétszer ököllel arcon ütötte, amitől a sértett hasra esett. Ezt kihasználva a vádlott egy 75 cm hosszúságú fából készült szerszámnyéllel nagy erővel, kitartóan, testszerte bántalmazta a sértettet, akire legalább 28 ütést mért, valamint megtaposta és meg is rugdosta őt.

Az elhúzódó, súlyos bántalmazás következtében a sértett orrcsontja, több bordája eltört. Az eltört bordák átszúrták az áldozat tüdejét. A bántalmazás következtében elszenvedett sérülések miatt a sértett életét vesztette.


Az ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével vádolja és ezért vele szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozza, azzal, hogy a vádlott a cselekmény jellege miatt feltételes kedvezménnyel nem szabadulhat. Mivel a férfi a bűncselekményt felfüggesztett börtönbüntetés próbaideje alatt követte el, ezért esetében ennek utólagos végrehajtását is el kell rendelni.

A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.

Forrás: Bács-Kiskun Megyei Főügyészség

1605
   MAI GYORS
2022. 10. 02., 09:27
Rejtekhelyen csempészett embereket, de így is lebukott az olasz férfi
Az intézkedés során 10 fő külföldit talált a rendőr a gépkocsi fülkéjében kialakított rejtekhelyen. Még >>>
2022. 10. 02., 08:39
   TEGNAPI GYORS
2022. 10. 01., 10:41
Újabb uszodák és medencék zárnak be Magyarországon
A rezsiválság miatti intézkedéscsomag keretében egyre több uszodát zárnak be országszerte. Még >>>
   TEGNAPELŐTTI GYORS
2022. 09. 30., 18:19
Visszatér némi napsütés szombaton
Az észak, északkelet felé távozó felhő- és csapadékzóna mögött az ország nagyobb részén átmenetileg szakadozik, gomolyosodik a felhőzet, kisüt a nap, és a délután nagyobb részében már csak kevés helyen lehet záporeső, északkeleten, keleten zivatar. Még >>>
2022. 09. 30., 16:15
Borzalmas kutyatámadás történt Tázláron
Az asszony sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az egyik kézfejét amputálni is kellett. Még >>>
2022. 09. 30., 09:40
Útzár Kecel közelében – Hídpillérnek hajtott egy autó
Két embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a roncsok közül. Még >>>
2022. 09. 30., 08:39
Tragédia az autópályán - Három tűzoltót gázolt el egy magyar kamionos
Szolgálatteljesítés közben gázolt el három tűzoltót egy 21 éves magyar kamionsofőr Krakkó közelében. Egyikük nem élte túl balesetet. A fiatal sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, ezt követően következett be a tragédia. Még >>>

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK