2021. 10. 26. kedd
Dömötör
: 365 Ft   : 315 Ft Benzin: 492.0 Ft/l   Dízel: 506.5 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2021. október 12.
2021. 10. 12., 10:24
TOP fejlesztésekről tárgyalt dr. Filvig Géza és Boromisza Viktor Kecskeméten
A Bács-Kiskun Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójával, Kicsiny Lászlóval egyeztettek a kormány Terület-és Településfejlesztési Operatív Programjának köszönhetően már folyamatban lévő óvoda és iparterület fejlesztésekkel kapcsolatban, melyek lassan befejeződnek.
A már folyamatban lévő fejlesztések mellett szóba kerültek Kalocsát a jövőben érintő további lehetőségek is, hiszen, mint ahogy azt dr. Filvig Géza polgármerster írja a közösségi médiában tett bejegyzésében:

tennivaló akad bőven, rengeteg a feladat és a megújítandó terület városunkban, így az előkészítő munka elkezdődött és már az új lehetőségeket keressük a TOP+ adta pályázatok keretein belül. Bízom benne, a mai találkozó hosszú távú, jó és hatékony eredményeket hoz majd városunknak, és az itt élőknek egyaránt!"
 

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK

 

Marokkó megkapta az első Bayraktar TB2 UAV-t a török Baykar Makina vállalattól. Az első példány 2021. szeptember 17-én érkezett meg a marokkói félhez, a fennmaradó példányokat szakaszosan adják át.

  kiemelt hírei

Az Európai Védelmi Ügynökség égisze alatt futó Helikopter Harcászati Oktatói Kiképzés (Helicopter Tactics Instructor Course, HTIC) vette kezdetét az MH Pápa Bázisrepülőtéren október elején.
Második alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán a helikopter pilóták és fedélzeti technikusok találkozóját, ahol - a műszaki állomány mellett - a polgári szakszolgálatnál tevékenykedő pilóták is tiszteletüket tették október 9-én, szombaton.
Az Air France Nizza és Párizs – Orly között teljesített járatot az eddigieknél jóval nagyobb arányban, 30 százalékban fenntartható kerozint használó repülőgéppel.
Friss hírek a KC-390-es gyártósoráról, ezúttal azonban még nem a magyar szállítógépekről, hanem az első portugál példányról. Mutatjuk az Embraer videóját!