2022. 01. 25. kedd
Pál
: 359 Ft   : 317 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2022. január 13.
2022. 01. 13., 12:46
Újra csarnokot avat az ANDA Present!
A mai alapkőletételről Font Sándor és dr. Filvig Géza is bejegyzést tett közzé a közösségi médiában.

Kinőve budapesti székhelyét, 2014-ben Kalocsán is megkezdte termelő tevékenységét az újteleki származású András Attila családi cége. 2017-ben már új csarnokot avattak, és évről évre, az újabb gépek munkába állítása mellett mára a kalocsai foglalkoztatotti létszáma meghaladja a 160 főt."- olvasható Font Sándor országygűlési képviselő Facebook-bejegyzésében.

Az Anda Present életének jelentős mérföldkövéhez érkezett, mert a teljesen önerőből felépített új 1.000 négyzetméteres csarnokuk átadása mellett a soron következő fejlesztésük, egy 5.300 négyzetméteres csarnok építése, melyben üzem és gyártórész, valamint logisztikai raktár és irodahelyiség kialakítására is sor kerül.

A beruházás összértéke meghaladja 2,2 milliárd forintot,

melyhez a cégcsoport a Pénzügyminisztérium Nagyvállalati Beruházási Támogatási Programjának keretében,

közel 940 millió forintos pályázati támogatásban részesült.

Meggyőződésem, hogy az Anda Present fejlesztése akkora hatással lesz a minőségi munkalehetőségek terén, mint az épülő Kalocsa-Paks Duna-hídnak a térség gazdasági lehetőségeire!"- írja Font Sándor.

Forrás: Font Sándor / Facebook


Ahogy dr. Filvig Géza polgármester bejegyzésében írja:

Mindig biztató jel, ha a gazdaság szereplői potenciált, jövőt látnak egy településben! Az új munkahelyek létesítése mellett, adóbevételekkel is növelik gazdaságunkat, melyet későbbiekben a város fejlesztésére tudunk fordítani! Ezáltal közös erővel egy élhetőbb és vonzóbb település létrehozásán dolgozunk!"

 

 

662

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés