2022. 01. 28. péntek
Karola, Károly
: 357 Ft   : 321 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Elkészült a Járási Majális részletes programja

Helyszín: Érsekkert, Kalocsa
Dátum: 2016. május 01., vasárnap 10:00

A megújult Érsekkert első szabadtéri programjáról dr. Magóné Tóth Gyöngyi, a Járási Majálist szervező Kalocsa Kulturális Központ és Könyvtár vezetője nagy vonalakban már március végén tájékoztatta portálunkat. A részletes programot azonban ma tette közzé közösségi oldalán a Művelődési Központ. Mutatjuk, miből lehet szemezgetni!

Reggel 9-kor a Városi Sportcentrumban már rajtol a Majális Kupa, míg az Érsekkertbe 10 órától lesz érdemes kilátogatni. Akinek kedve van, sokadmagával együtt érkezhet a megújult parkba: az Asztrik-térről (a Dózsa György iskola bejárata elől) közös felvonulás vezeti majd az érdeklődőket a májusfa-állítás helyszínére.

Innentől pedig nincs megállás! Indul a vidámpark és a csónakáztatás, nyit a vásár, berregnek a motorok, a szabadtéri színpadon pedig megkezdődnek a járási települések műsorai.

Vidámpark a 2012-es Majálison, még az Érsekkert felújítása előtt
Forrás: KALOhírek archív

A Kalocsa Szíve Program keretében kialakított új parkoló területén a Face Team Akrobatikus Sportszínház fél tizenegytől egészen fél hétig tart lélegzetelállító bemutatót, kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas szórakozást ígérve. A kisgyermekes családoknak egyébként a Kiskalász zenekar koncertjére, és a délután kettő és öt óra közti kézműves foglalkozásokra is érdemes lesz ellátogatni.

A napot a Platán Rendezvényközpont teraszán megtartott élőzenés bál zárja, akárcsak a régi időkben. A hangulatfelelős az Easter zenekar lesz.

[Nagyobb felbontásért kattintson a képre!]

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 28., 08:03
Január 28-án, pénteken a Rákóczi Ferenc utca gallyazási munkálatai folytatódnak. Még >>>
2022. 01. 27., 15:02
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, az ORFK- Országos Balesetmegelőzési Bizottság kiírása alapján gyermekrajz pályázatot hirdetett „Így közlekedtek ti!” címmel. Még >>>
2022. 01. 27., 14:47
Két pályázó közül az eddigi intézményvezető kapott bizalmat. A kérdésről ma délután zárt ülés keretében döntött a kalocsai önkormányzati képviselő-testület. Még >>>
2022. 01. 27., 11:02
Hál’Isten igény is van rá: évek óta egyre több gyermek születik jánoshalmi családokban. A kivitelezési munkálatok az év elején indultak, várhatóan a következő tanévben már meg is kezdheti működését a két csoportszobás létesítmény. Még >>>
2022. 01. 27., 10:51
A revizorok megjelenésére a hivatali munkaidőn túl is számítani lehet. Még >>>
2022. 01. 27., 10:00
Január 27-én, csütörtökön a Rákóczi Ferenc utca gallyazási munkálataira kerül sor. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK