2022. 01. 28. péntek
Karola, Károly
: 357 Ft   : 321 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Gyermeknap palacsintával, lovaglással, kincskereséssel az „Érsiben”

Helyszín: Érsekkert Platán rendezvényközpont
Dátum: 2016. május 29., vasárnap 15:00
Gyermeknap palacsintával, lovaglással, kincskereséssel az „Érsiben”

Az Érsekkertben rendezik meg az idei városi gyermeknapot. A fő helyszín a Platán Rendezvényközpont, de szabadtéri programelemek is várják a gyerekeket. A palacsintasütéshez bevállalós nagyikat is keresnek, és vállalkozó kedvű versmondók jelentkezését is várják. Délután a Country Road gyermekműsora szórakoztatja majd a kicsiket.

A Majális után hónap végén újra városi rendezvénynek ad helyszínt az új Platán Rendezvényközpont: ott tartják a kalocsai porontyok számára a gyereknapi programokat. A szervező Kalocsa Kulturális Központ és Könyvtár (KKK) közösségi oldalán osztotta meg a rendezvény plakátját.

Amint a plakáton is jelzik, szívesen fogadják önkéntes szavalók jelentkezését, a nagy palacsintasütő akciójuk keretében pedig nagymamák, nagypapák jelentkezésére számítanak, akik a palacsinták elkészítésénél segédkeznének.

A gyerekeket a palacsintákon kívül sok más izgi program várja majd.
Lesznek kézműves foglalkozások, „csillámtetkó”, és nyuszikat is lehet majd simogatni.
Délután a Country Road együttes ad gyerekkoncertet, mások mellett a Bojtorján vagy 100 Folk Celsius dalaiból. Emellett reményeink szerint meglepetéssel is készülnek majd, mivel a zenekar egyik dobosa, Papp Róbert – aki egyébként gyakorló pedagógus – maga is büszkélkedhet már önálló gyermekverses kötettel.
Van tehát honnan témát meríteniük.

További információkért, illetve, ha versmondóként, vagy palacsintás királyként jelentkezni szeretnénk a szervezőknél, a KKK-t kell keresni a 78/600-777-es telefonszámon, vagy e-mailt is írhatunk a kalokultura@kalocsa.hu címre!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 28., 08:03
Január 28-án, pénteken a Rákóczi Ferenc utca gallyazási munkálatai folytatódnak. Még >>>
2022. 01. 27., 15:02
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, az ORFK- Országos Balesetmegelőzési Bizottság kiírása alapján gyermekrajz pályázatot hirdetett „Így közlekedtek ti!” címmel. Még >>>
2022. 01. 27., 14:47
Két pályázó közül az eddigi intézményvezető kapott bizalmat. A kérdésről ma délután zárt ülés keretében döntött a kalocsai önkormányzati képviselő-testület. Még >>>
2022. 01. 27., 11:02
Hál’Isten igény is van rá: évek óta egyre több gyermek születik jánoshalmi családokban. A kivitelezési munkálatok az év elején indultak, várhatóan a következő tanévben már meg is kezdheti működését a két csoportszobás létesítmény. Még >>>
2022. 01. 27., 10:51
A revizorok megjelenésére a hivatali munkaidőn túl is számítani lehet. Még >>>
2022. 01. 27., 10:00
Január 27-én, csütörtökön a Rákóczi Ferenc utca gallyazási munkálataira kerül sor. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK