2022. 01. 19. szerda
Márió, Sára
: 356 Ft   : 314 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Operettműsorral tisztelgett a szépkorúak előtt a Kalocsa Jövőjéért Egyesület – A slágerek Szendy Szilvi, Kardffy Aisha és Kerényi Miklós Máté tolmácsolásában csendültek fel

Gazsó Rita  |  2018. 10. 03., 11:54

Egyórás operettműsorral köszöntötte a szépkorúakat a Kalocsa Jövőjéért Egyesület hétfőn, az Idősek Napján. A rendezvényen fergeteges műsort adott a fővárosi Operettszínház három csillaga, Szendy Szilvi, Kardffy Aisha és Kerényi Miklós Máté.

„Nagyon fontosnak tartom, köszönteni az előttünk járó generációkat, a kalocsai nyugdíjasokat. Több évtizedes munkájuk eredményeként lehetünk ma itt. Hálás vagyok, hogy jó alapot teremtettek. Köszönet jár Önöknek a tanításért, nevelésért” – mondta Filvig Géza, önkormányzati képviselő köszöntőjében, amellyel megnyitotta a Kalocsa Jövöjéért Egyesület által az Idősek Napja alkalmából, október 1-jén szervezett operett előadást.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)

Forrás: Gazsó Rita

Hozzátette, a mostani rendezvénnyel szeretné kifejezni tiszteletét a kalocsai időskorúak előtt. Filvig Géza megköszönte a nyugdíjasoknak, hogy ilyen szép számban elfogadták az egyesület meghívását. Jelezte, az egyesületünk önfenntartó, pályázati forrásokból működik, önkormányzati támogatást nem kap, így a hétfői rendezvényt – amelynek a Kalocsai Színház adott otthont – is teljesen önállóan szervezték meg.

A képviselő kiemelte:

a fejlődés változásokkal jár, de azok az előre vivő változások az eredményesek, ahol találkozik a fiatalos lendület, a tenni akarás és az időskorú bölcsesség, tapasztalat.

Amikor összefog a fiatal és az idős.

A megjelent szépkorúakra célozva hozzátette: nagyon sokukkal személyes kapcsolatban van, akiknek megköszönte az eddigi véleményüket, gondolataikat. Mint mondta, a jövőben is számít tanácsaikra, arra, hogy segítik munkáit elképzeléseit.

Ezt követően köszöntötte a Budapesti Operettszínház „sztárjait”, Szendy Szilvit, Kardffy Aishát és Kerényi Miklós Mátét. A három énekes fergeteges hangulatot teremtett a Kalocsai Színház színpadán, műsorukban felcsendült az operett műfajának szinte valamennyi klasszikusa. A közönség lelkesen énekelte-tapsolta végig a Hajmási Péter, Hajmási Pál, a Cintányéros cudar világ, a Húzzad csak kivilágos virradatig slágereket, de felhangzott Jaj cica és a Szép város Kolozsvár klasszikus is.

Az előadást követően a Kalocsa Jövőjéért Egyesület uzsonnával várta az időskorúakat.


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints! 

 
Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 01. 14., 09:01
A beruházás során egy 5.300 négyzetméteres csarnok létesül, melyben egy 1600 négyzetméteres üzem és gyártórész, egy 3700 négyzetméteres logisztikai raktár, valamint egy 500 négyzetméteres irodarész kerül kialakításra. A kivitelezési munkálatok heteken belül indulnak és a tervek szerint 2023 júniusában fejeződnek be.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 19., 17:01
Dollenstein László polgármester úr, Fröhlich Henrikné, a Hartai Német Nemzetiségi Önkormányzat elnökasszonyának és Vejtei András a Hartai Önkéntes Tűzoltó Egyesület parancsnokának meghívásra látogatott Hartára Font Sándor országgyűlési képviselő. Még >>>
2022. 01. 19., 13:11
Kiszli Vandának, az Atomerőmű Sportegyesület kajakosának neve is felkerült a magyar kajak-kenu sport örökös bajnokainak márványtáblájára – tájékoztatott az egyesület. Még >>>
2022. 01. 19., 10:43
Online kérdőíves kutatás keretében kérdezik a kalocsai ifjúságot. Most mondjátok, srácok, lányok! Még >>>
2022. 01. 19., 07:37
A Kalocsa Vagyon Kft. munkatársai a mai napon is folytatják a vegetációs időszakra ütemezett fagondozásokat. Még >>>
2022. 01. 18., 19:06
Főképp az ország északi, északnyugati részén okozott károkat a viharos szél. Folyamatosan csörögtek a Katasztrófavédelem telefonjai. Még >>>
2022. 01. 18., 18:11
Ez a szám még tovább nőhet, az adatok ugyanis még nem tartalmazzák a decemberi bér- és járulékadatokat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés