2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Virtuális állásbörzén a Paks II. Zrt.

Virtuális állásbörzén a Paks II. Zrt.
2020. 11. 24., 14:12

Ahogy sok minden más, úgy a munkaerőtoborzás is a virtuális térbe helyeződött át. A hagyományos helyett online állásbörzéken találkozhatnak a munkaadók és állást keresők. A JOB4me állásbörzén a Paks II. Zrt. standját is felkereshették az érdeklődők, de találkozhatnak a Társaság ajánlataival az álláskeresők a Budapesti Műszaki Egyetem decemberi állásbörzéjén is.

Csaknem ötvenezer látogatója volt november 12-13-án megrendezett JOB4me virtuális állásbörzének. A programot szervező Frissdiplomás Kft. tájékoztatása szerint az első napon voltak aktívabbak az álláskeresők, akkor egy-egy standot majdnem kétszázan, míg a másodikon százan kerestek fel. A JOB4me az egyetemekkel ellentétben nem kifejezetten a frissdiplomásokra, pályakezdőkre fókuszált, célcsoportjában az aktív álláskeresők, a munkahelyváltáson gondolkodók, a passzív álláskeresők, azaz a karrierépítésre nyitott aktív dolgozók; a mérnöki, informatikai és gazdasági lehetőségek iránt érdeklődők; a legalább középszintű nyelvtudással rendelkezők; a felsőoktatásban tanuló hallgatók és a munkatapasztalattal, illetve szakmunkás képesítéssel rendelkezők is beletartoznak.

– A pandémiás helyzet sajnos nem teszi lehetővé a hagyományos, személyes jelenléttel járó rendezvények megtartását. Bízunk azonban abban, hogy a különféle virtuális toborzási események lehetőséget biztosítanak majd számunkra, hogy az aktuális karrier- és képzési lehetőségeinkről tájékoztassuk a potenciális álláskeresőket – fogalmazott Mittler István. A Paks II. Zrt. kommunikációs igazgatója hozzátette, hogy a virtuális börzén ezenfelül általános információkat is kaptak a látogatók a projektről és a projektet érintő műszaki kérdésekről.

A Paks II. Zrt. virtuális standja a JOB4me állásbörzén


– Munkatársaim a humán, a műszaki és a kommunikációs területről az esemény ideje alatt folyamatosan várták a kérdéseket, illetve „megszólították” az online elérhető érdeklődőket. A munkatapasztalattal rendelkezők számára nyitott pozícióinkat ajánlották, az egyetemi jogviszonnyal rendelkezőknek pedig a részmunkaidős állásokat és a szakmai gyakorlatot – részletezte. Hozzátette, hogy ebben nagy segítséget jelentett az, hogy minden látogató profiljára kattintva láthatóvá váltak az alapinformációk a megcélzott álláslehetőséggel kapcsolatban, így célirányosan kezdeményezhettek beszélgetést a műszaki vagy éppen informatikai végzettségű álláskeresőkkel.

A Paks II. Zrt. kommunikációs igazgatója arról is beszámolt, hogy az érdeklődés mellett a kínálat is nagy volt. Több mint harminc kiállító sorakoztatta fel több száz ajánlatát. A Paks II. Zrt. 24 ajánlattal jelent meg a börzén, ezek mindegyike a hozzá tartozó részletes leírással megtalálható a társaság új karrierportálján.

Mittler István elmondta, hogy a tapasztalatok szerint nagy a harc a jól képzett szakemberekért, ezért is fontos, hogy a Paks II. Zrt. minden megjelenési lehetőséget megragadjon aktuális állásajánlatainak közzétételére.

Rövidesen erre újabb alkalom nyílik: 2020. december 2-3-án találkozhatnak velünk az érdeklődők a Műegyetem állásbörzéjén. Ezen a programon minden évben részt veszünk, de természetesen ez alkalommal ez is más lesz, mert szintén a virtuális térben fogják megrendezni – összegezte a kommunikációs igazgató.
* Támogatott tartalom

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-03-24 13:15:00
Kertészeti eszközök, öntözőberendezések, tápanyag-utánpotló szerek, gasztronómiai különlegességek, termelői vásár és vidékfejlesztési támogatási információs pont is várja majd az expora kilátogatókat.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 27., 23:39
Egy kisodródott és árokba csapódott személykocsi egyik utasa életét vesztette, egy másik életveszélyesen megsérült – őt újra kellett éleszteni –, és a sofőr is súlyosan megsérült a vasárnap esti balesetben. A beszámolók alapján a túl gyors tempó és a biztonsági öv mellőzése vezethetett a tragédiához. Még >>>
2023. 03. 27., 14:37
A magyar labdarúgó válogatott hétfő este 20 óra 45 perckor megkezdi szereplését a 2024-es Eb-részvételért a selejtezőkben. Még >>>
2023. 03. 27., 14:20
A tepsis tócsni nagy előnye, hogy sütés közben nem kell mellette állni, és olajjal sem szívja tele magát. Még >>>
2023. 03. 27., 14:11
Egy hegyi patak vízhozamával buzog elő a víz az utca Mikszáth Kálmán és Vidats István utca közötti szakaszán. Az úttest szinte folyóvá vált. Videóval! Még >>>
2023. 03. 27., 09:23
Jelentősen visszaesik a hőmérséklet a hét elején: kedden a csúcshőmérséklet mindössze 5 és 10 Celsius-fok között valószínű, és visszatérnek a kemény éjszakai fagyok is, a szélvédett helyeken akár mínusz 10 fokig is csökkenhet a hőmérséklet. Még >>>
2023. 03. 27., 09:09
A balesetben ketten megsérültek, egy ember pedig a helyszínen életét vesztette. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK