2024. 07. 24. szerda
Kinga, Kincső
: 392 Ft   : 362 Ft Benzin: 616.4 Ft/l   Dízel: 623.5 Ft/l   Írjon nekünk

Virtuális állásbörzén a Paks II. Zrt.

Virtuális állásbörzén a Paks II. Zrt.
2020. 11. 24., 14:12

Ahogy sok minden más, úgy a munkaerőtoborzás is a virtuális térbe helyeződött át. A hagyományos helyett online állásbörzéken találkozhatnak a munkaadók és állást keresők. A JOB4me állásbörzén a Paks II. Zrt. standját is felkereshették az érdeklődők, de találkozhatnak a Társaság ajánlataival az álláskeresők a Budapesti Műszaki Egyetem decemberi állásbörzéjén is.

Csaknem ötvenezer látogatója volt november 12-13-án megrendezett JOB4me virtuális állásbörzének. A programot szervező Frissdiplomás Kft. tájékoztatása szerint az első napon voltak aktívabbak az álláskeresők, akkor egy-egy standot majdnem kétszázan, míg a másodikon százan kerestek fel. A JOB4me az egyetemekkel ellentétben nem kifejezetten a frissdiplomásokra, pályakezdőkre fókuszált, célcsoportjában az aktív álláskeresők, a munkahelyváltáson gondolkodók, a passzív álláskeresők, azaz a karrierépítésre nyitott aktív dolgozók; a mérnöki, informatikai és gazdasági lehetőségek iránt érdeklődők; a legalább középszintű nyelvtudással rendelkezők; a felsőoktatásban tanuló hallgatók és a munkatapasztalattal, illetve szakmunkás képesítéssel rendelkezők is beletartoznak.

– A pandémiás helyzet sajnos nem teszi lehetővé a hagyományos, személyes jelenléttel járó rendezvények megtartását. Bízunk azonban abban, hogy a különféle virtuális toborzási események lehetőséget biztosítanak majd számunkra, hogy az aktuális karrier- és képzési lehetőségeinkről tájékoztassuk a potenciális álláskeresőket – fogalmazott Mittler István. A Paks II. Zrt. kommunikációs igazgatója hozzátette, hogy a virtuális börzén ezenfelül általános információkat is kaptak a látogatók a projektről és a projektet érintő műszaki kérdésekről.

A Paks II. Zrt. virtuális standja a JOB4me állásbörzén


– Munkatársaim a humán, a műszaki és a kommunikációs területről az esemény ideje alatt folyamatosan várták a kérdéseket, illetve „megszólították” az online elérhető érdeklődőket. A munkatapasztalattal rendelkezők számára nyitott pozícióinkat ajánlották, az egyetemi jogviszonnyal rendelkezőknek pedig a részmunkaidős állásokat és a szakmai gyakorlatot – részletezte. Hozzátette, hogy ebben nagy segítséget jelentett az, hogy minden látogató profiljára kattintva láthatóvá váltak az alapinformációk a megcélzott álláslehetőséggel kapcsolatban, így célirányosan kezdeményezhettek beszélgetést a műszaki vagy éppen informatikai végzettségű álláskeresőkkel.

A Paks II. Zrt. kommunikációs igazgatója arról is beszámolt, hogy az érdeklődés mellett a kínálat is nagy volt. Több mint harminc kiállító sorakoztatta fel több száz ajánlatát. A Paks II. Zrt. 24 ajánlattal jelent meg a börzén, ezek mindegyike a hozzá tartozó részletes leírással megtalálható a társaság új karrierportálján.

Mittler István elmondta, hogy a tapasztalatok szerint nagy a harc a jól képzett szakemberekért, ezért is fontos, hogy a Paks II. Zrt. minden megjelenési lehetőséget megragadjon aktuális állásajánlatainak közzétételére.

Rövidesen erre újabb alkalom nyílik: 2020. december 2-3-án találkozhatnak velünk az érdeklődők a Műegyetem állásbörzéjén. Ezen a programon minden évben részt veszünk, de természetesen ez alkalommal ez is más lesz, mert szintén a virtuális térben fogják megrendezni – összegezte a kommunikációs igazgató.
* Támogatott tartalom

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 21., 08:54
Július második hetében immár a második turnusát tartotta a Méhecskék SE Kalocsa egyik legnépszerűbb nyári, nem bentlakásos focitáborának, amely ezúttal is telt házzal üzemelt mindkét turnusában.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 23., 13:54
És ez csak Bács-Kiskun vármegye „termése”… Még >>>
2024. 07. 21., 18:54
A jövő hét végén már a közepes szintet is elérheti a pollenkoncentráció. Még >>>
2024. 07. 20., 09:43
Az állatok egyre gyakrabban támadnak emberre, ennek ellenére civil szervezetek tiltakoznak a törvény ellen. Még >>>
2024. 07. 19., 19:28
Az üzletvezető felismerte, a kecskeméti rendőrök pedig elfogták a tolvajokat. Még >>>
2024. 07. 19., 18:16
Itt megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása szerdán. Még >>>
2024. 07. 19., 11:31
A új pszichoaktív anyagok a legveszélyesebb kábítószerek. A rendőrség látókörébe egyre több ilyen szert áruló társaság kerül. Ezúttal Jánoshalmán csaptak le az egyenruhások - VIDEÓVAL! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK