2023. 06. 06. kedd
Cintia, Norbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Patron: mozgásra töltve – Új videósorozattal jelentkezünk, itt az első rész!

2017. 06. 26., 15:33

A folyamatos megújulás jegyében új videósorozatot eszeltünk ki, látva, hogy eddig bemutatott rövidfilmjeinket nagy tetszéssel fogadták Olvasóink. Valami mozgalmasat szerettünk volna. Olyan kisfilmeket, amelyek témája is a mozgással, erővel, gyorsasággal kapcsolatos, és stílusa is ezt a dinamizmust tükrözi vissza. Találtunk hozzá egy arcot is, aki észreveszi a lényegest és az érdekest mindenütt, amerre jár, és a komoly gondolatok és a humor megfelelő arányú gyúelegyével nyakon öntve tudja tálalni.

Tóth Dani videoblogger Olvasóink előtt már ismerős lehet: ő készítette az új Yaris-szal készült filmünket is. Megtetszett, amit láttunk, és úgy vettük észre, Olvasóinknak is bejött Dani mértéktartóan laza stílusa, ezért őt kértük meg, hogy új sorozatunk arca legyen.

Első alkalommal a kalocsai Gézengúz Utánpótlás Kézilabda Club kétszáz kézilabdás palántáját kísérte el a veszprémi szentélybe, ahol ezúttal a holland válogatottat náspángolták el a mieink EB-selejtező mérkőzésen. Bár Dani a meccsről is „leadja a kötelezőt”, de azért ne számítsunk szokványos közvetítésre!

A cél: a tartalmas, de könnyed szórakoztatás. Ugyane szellemben jelentkezik tehát mostantól rendszeresen portálunkon a kalocsai – és dunapataji – szívvel a világot járó videoblogger.

Az első, bemutatkozó film itt, a cikk alatt már meg is tekinthető, a folytatással pedig mostantól rendszeresen, kéthetente jelentkezünk!
Új videóinkat várjátok, keressétek, szeressétek!

FIGYELMEZTETÉS!

A bemutatkozó epizód – amelyben, miután nyilatkozik „Balázs bácsi”, majd beleszagolunk a Veszprémi Aréna hangulatába – többek közt a következő idegtépő jeleneteket is tartalmazza:

  • nem tudjuk meg, hogy az egyik sportereklye-árus „minek árul sálat nyáron”,
  • ahogyan az sem derül ki, miért rázza a fejét Dani, viszont
  • megtudjuk, hogy bejött a papírforma,
  • a bíró már idejekorán kifeküdt, és
  • a rekord nem 12 centiméter, hanem…

De inkább derüljön ki a videóból!

Jó szórakozást!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-06-01 10:54:39
Kalocsa Város Önkormányzata idén is megemlékezést tart az Asztrik téren, az Országzászlónál a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. Az eseményen ünnepi beszédet mond Buzogány Szabolcs István, a Kalocsai Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola tanára.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>
2023. 06. 05., 09:17
A hazai forrás a magyar vidék gazdaságának gerincét adó mezőgazdaság és élelmiszertermelés teljes modernizációjára nyújt lehetőséget. Még >>>
2023. 06. 05., 07:40
Csapadékosabbá válik az időjárás a hét elején: többfelé kell esőre, záporra, zivatarra számítani, emellett élénk, olykor erős szél valószínű. Még >>>
2023. 06. 04., 09:39
Június 8-18. között ivóvíz hálózat fertőtlenítési és hálózat tisztítási munkát végeznek a kalocsai járásban. Még >>>
2023. 06. 02., 11:07
Azonban aggodalomra semmi ok, Lakatos György, a fesztivál atyja máris gondoskodott a megoldásról. Még >>>