2024. 06. 22. szombat
Paulina
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Találós kérdés! Mi az? Wicker Lilla inspirálta, a beteg gyerekekért szól 26 éve

2018. 06. 01., 18:36

Itt az új patron, ezúttal kultúrával töltve! Miután januártól kivonták a forgalomból a házi készítésű szódához való, széndioxidos patronokat, mi sem ezzel az üvegházhatású gázzal töltöttük meg a Patront: mi sem lehetne aktuálisabb, a Kék Madár fészkébe, akarom mondani kulisszái mögé pillantott be Tóth Dani. Filmjében a fesztiváligazgató díszpolgárunk, Lakatos György és a kuratóriumi elnök Réfy Miklós mellett megszólal néhány a kedvezményezett gyerekek közül is.

Tóth Dani újra hallat magáról. Ezúttal, kedvelt sorozatunk, a Patron újabb epizódjával jelentkezik. Hogy, hogy nem, mostani munkája, amely a kék madár kulisszái mögé, hogy úgy mondjam, fészkébe enged bepillantást, összefügg tegnapi akciójával, amelynek során interaktív módon hoztak létre egy plakátot kalocsai követőivel közösen.

Olvasóink a végeredményt már láthatták az 51-es mentén haladva, vagy reggeli napi gyors cikkünkben is, ahol a hozzá vezető folyamatot szintén követhetjük a videós bejelentkezések segítségével

AMINT E FELFOKOZOTT AKTIVITÁS LÁTTÁN SEJTHETŐ, DANI SZÍVÉRE VETTE A KÉK MADÁR FESZTIVÁL ÜGYÉT.

Bátorítsuk őt igyekezetében egy-egy lájkkal és megosztással, hogy minél több emberhez eljuthasson a fesztivál híre és üzenete,

A KÉK MADÁR ALAPÍTVÁNY ÁLTAL SEGÍTETT GYEREKEKET PEDIG TÁMOGASSUK AZZAL, HOGY LÁTOGATJUK A FESZTIVÁL RENDEZVÉNYEIT, JEGYET, BÉRLETET VESZÜNK, VAGY ADOMÁNYOKAT ADUNK, VAGY AKÁR ADÓNK 1%-ÁT UTALJUK ÁT AZ ALAPÍTVÁNYNAK!

Íme a film, de vigyázat, rögtön az elején, minden további figyelmeztetés nélkül egy pusztító erejű szójáték hallható benne!

Utána olyan szereplőkön hozza hozzánk közelebb a fesztivál lényegét, akiket ritkán látunk kamerák előtt, pedig a szó legnemesebb értelmében, ők az igazi sztárok!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 21., 18:00
Az ügyészség a nőt többrendbeli közokirat-hamisítás bűntettével vádolja Még >>>
2024. 06. 21., 16:51
Bock József életműve példa arra, hogy szívós, kitartó munkával milyen eredményeket lehet elérni. Még >>>
2024. 06. 20., 09:01
Három év alatt 12 magyar és 4 cseh gazdasági társaságot vontak be az adóelkerülő tevékenységbe. Még >>>
2024. 06. 19., 14:34
Két bajai rendőr és mentős húzták vissza a hídra az öngyilkossággal fenyegetőző férfit. Még >>>
2024. 06. 19., 10:56
Az asszonnyal szemben több körözés volt érvényben. Még >>>
2024. 06. 18., 08:45
Bejelentés érkezett arról, hogy Akasztón valaki ittasan furikázik egy kék autóval délután. A rendőrök hamar az autó nyomára bukkantak, ami az egyik kereszteződésben, az út mellett egy virágosládán egyensúlyozott. A jármű vezetője ugyanis kanyarodás közben túlkormányozta a kocsit és felhajtott a betonból kiöntött elemre. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK