2022. 07. 07. csütörtök
Appolónia
: 410 Ft   : 400 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Kíváncsi vagy, hogyan telt a pávába jutott táncosok első napja?

Kíváncsi vagy, hogyan telt a pávába jutott táncosok első napja?
Bényi Eszter  |  2016. 11. 24., 20:51

Színpadi próba, fotózás, kisfilm forgatás, Süsü és csocsó, ráadásként különleges szülinap. Sűrű napjuk volt a Dusnoki Apróknak!

Mint ahogy arról tegnap is hírt adott portálunk, a Dusnoki Aprók Néptáncegyüttes szerda este elindult Budapestre, hogy a Fölszállott a páva tehetségkutató elődöntőjében is bemutatkozzon.

A fővárosba megérkezett kalocsai és dusnoki táncos lábú gyerekeket a műsorkészítők elsőként egy jó hangulatú vacsorával köszöntötték, majd apróságaink a szállás elfoglalásával és pihenéssel zárták a tegnap estét, ugyanis tartalmas napok állnak még előttük!

Képgaléria megtekintése (24 db kép)

Forrás: Tóth-Mihó Erika

Mai napjuk a szoros hajfonatok fésülése, a színpadi próbák, a fotózás, és saját plakát készítése mellett, főként egy a csoportról készített bemutatkozó kisfilm forgatásával, illetve az első, adásmenetes főpróbával telt.

Képgaléria megtekintése (24 db kép)

Forrás: Tóth-Mihó Erika

De még így is jutott némi idő az ismerkedésre és játékra! A televízió székházában ugyanis a különböző népi játékokon túl, a fiúk gyorsan rátaláltak a csocsóasztalra is, míg a lányok főként a székházat őrző hatalmas Süsüvel kötöttek barátságot, akivel természetesen mindenkinek lett egy-egy fotója.

Képgaléria megtekintése (24 db kép)

Forrás: Tóth-Mihó Erika

Ez a nap mégis a csoport egyik cserfes kis táncosának, Györffy Annának lehetett a legkülönlegesebb, aki ma ünnepli a 10. születésnapját, és akit ez alkalomból fel is köszöntött a csapat:

Képgaléria megtekintése (24 db kép)

Forrás: Tóth-Mihó Erika

A holnapi napon még több program, igazi feszített munkatempó vár a csoportra és vezetőire, de erről majd inkább holnap tudósítunk!

Ha valaki még esetleg nem tudná, holnap 19.30-kor élőben a Duna Televízió Fölszállott a páva című műsorában szurkolhatunk a kis páváinknak.

Hajrá Aprók! Hajrá Dusnok! Hajrá Kalocsa!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 07. 03., 08:34
Kalocsán Jézus Szíve ünnepéhez kapcsolódóan tartották meg a város főbúcsúját június 26-án, vasárnap. Az ünnepen Berta Tibor tábori püspök mutatott be szentmisét a Nagyboldogasszony-főszékesegyházban.
2022. 07. 02., 12:47
Az új utcabútorok napelemes energiaforrással működnek, mobiltelefonok töltésére alkalmasak, illetve környezetükben Wi-Fi szolgáltatást nyújtanak és meteorológiai adatokat is szolgáltatnak. Az okospadok ingyenesen használhatóak, ahogyan a bevezetés időszakában a térnek a malom melletti hídnál lévő sarkánál felállított töltőállomás is.
2022. 06. 29., 15:40
Amíg szüleik a vizsgálatokon vettek részt, a gyerekek ugrálóvárban hancúrozhattak, és az összes résztvevőt egy tál babgulyásra is megvendégelte az egészségnapon a Kalocsa Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzata, akiknek hívására hétfőn városunkba érkezett a Nemzeti Népegészségügyi Központ egészségügyi szűrőbusza.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 07. 06., 11:04
2022. július 5-én Jenei Zoltán országos kórházfőigazgató adta át a megbízást dr. Gondos Miklósnak a kecskeméti kórházban. Még >>>
2022. 07. 05., 18:03
A Dunától keletre fordulhat elő elvétve zápor, zivatar. Még >>>
2022. 07. 05., 15:04
A politikus a kórházba kerülés után vakbél műtéten esett át. Még >>>
2022. 07. 05., 14:54
2022. július 07-től 18-ig a víz minőségének romlásával, időszakos vízhiánnyal és nyomás csökkenéssel kell számolni Kalocsán és valamennyi környező településen. Még >>>
2022. 07. 05., 10:15
A horvát kormány célja, hogy biztosítsa az állampolgárok életszínvonalát és az energiaellátás biztonságát, továbbá a bevételeket a turisztikai szezonban. Még >>>
2022. 07. 04., 15:22
Itt az ideje, hogy felálljon egy önálló határvadász testület, ami kizárólag a határvédelemmel foglalkozik! Magyarország biztonságából nem engedhetünk- fogalmazott Kocsis Máté Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK