2022. 07. 01. péntek
Annamária, Tihamér
: 397 Ft   : 380 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Csúcsminőségű lengyel pellet égőfejek és kazánok Soltvadkertről – A Venma Comfort az ár/értékarány bajnoka

Zsiga Ferenc  |  2019. 04. 22., 21:26

Napjainkban a pellet kazán az egyik legjobb alternatív, magas hatásfokkal rendelkező fűtési megoldás. Ám hogy a már meglévő kazán átalakításakor milyen égőfejet, új kazán beszerzésekor melyik típust válasszuk, annak eldöntéséhez a laikus jobb, ha hozzáértő szakember segítségét kéri.

Mi is ezt tettük. Éspedig mert a jó hírük megelőzte a lengyel Venma Comfort pellet égőfejeket és Kamen kazánokat, a berendezések kizárólagos magyarországi forgalmazóját, a soltvadkerti székhelyű Scooper 69 Kft. képviselőjét, Lengyel Jánost kérdeztük a magas minőségi feltételeknek megfelelő pellet égőfejekről és kazánokról.

A képviselő annak a meggyőződésének adott hangot, hogy a Venma Comfort berendezések a gyártói paraméterek mellett, immár a gyakorlatban kipróbálva, hazánkban is bizonyítottan olyan műszaki megoldásokkal, hatásfokkal, környezetvédelmi mutatókkal rendelkeznek, amelyekkel csak kevés gyártó büszkélkedhet.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

A szakember rámutatott, megrendelőikben egy valami közös. Mindannyian kényelmes, meleg otthonra vágynak, és elgondolkodtak már azon, mindezt miként tudnák a legolcsóbban biztosítani maguknak és családjuknak.

Ez a megoldás került most hozzájuk szinte karnyújtásnyi távolságra a csúcsminőségű, költséghatékony lengyel Venma Comfort égőfejek és Kamen kazánok formájában.

A berendezéseket szinte páratlan hatásfokuk, felhasználóbarát üzemeltetésük, kompakt méretűk, praktikus beszerelésük, nem utolsó sorban környezetvédelmi paramétereik emelik ki a konkurencia sorából – mondta Lengyel János.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

A képviselő szerint a fűtési szezon végéhez közeledve, a tapasztalatok tükrében kijelenthető: a már meglévő, vegyes tüzelésű kazánba beszerelt Venma Comfort égőfej az egy négyzetméterre eső fűtési költséget tekintve az élvonalban van! Ráadásul az ár/értékarány versenyben a bajnoki címet is kiérdemli!

Minderről az a megrendelő is beszámolhat, aki az elsők között Kalocsán szereltette be a berendezést, a fűtés mellett használati melegvizet is előállít.

Lengyel János elmagyarázta azt is, hogy a Venma Comfort egy nagyon modern, mini számítógép vezérlésű, önműködő pellet fűtési technológia, amely meglévő vegyes tüzelésű kazánok korszerűsítésére alkalmas.

Cégük egy olyan magyarországi multinacionális céggel áll kapcsolatban, amelyiktől a működtetéshez szükséges pelletet vásárolják. A Scooper 69 Kft -t az teszi szinte egyedivé a piacon, hogy együtt ajánlja a tüzelőanyagot és a tüzelőberendezést.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

A technológia egyik előnye, hogy a vegyes tüzelésű kazánokba beépített Venma Comfort égőfej, a már meglévő rendszer bontása nélkül helyezhető üzembe. Ilyenkor kiegészítő tartozékként egy tüzelőanyag adagolót szerelnek fel.

Ám amikor valaki új házat épít, felújítja a régi lakását, kilyukadt, vagy tönkrement a kazánja, akkor a Kamen tipusú modern, jóval takarékosabb kazánt ajánlja. Tekintettel arra, hogy a kazánokat kifejezetten a pellet égetésére fejlesztették ki, ennek a hatékonysága jobb, mint a meglévő rendszerre szerelt égőfejé. Mindkét rendszer távvezérelhető és alkalmas használati melegvíz előállítására.

A cég minden esetben helyszíni felméréssel, szaktanácsadással segít a végleges döntés meghozatalában.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

Lengyel János arról is tájékoztatott, hogy az ismertetett lakossági megoldásnál nagyobb léptékű fejlesztést azoknak ajánlja, akik csarnokot, állattartó telepet tartanak fenn, üvegházas, vagy fóliasátras növénytermesztéssel foglalkoznak.

Hozzátette, ilyenkor már nem a lakossági, 25-50 kW teljesítményű kazánokra van szükség, hanem akár a 400, 500 kW, vagy még nagyobb teljesítményű ipari rendszerekre, amelyek akár több ezer négyzetméter kifűtésére is alkalmasak.

Az üzemeltetés nem kíván nagy erőfeszítést és ráfordított időt, hiszen a tartályt elég hetente egyszer pellettel feltölteni és ugyan akkor kihamuzni – osztotta meg velünk a Venma Comfort lengyel égőfejjel és Kamen kazánnal kapcsolatos ismereteit Lengyel János, a Soltvadkerti Scooper 69 Kft. képviselője.

További információ: tuzelodepo.hu
Érdeklődni lehet a 0620/9210-534 vagy a 0670/6007-292 telefonszámon.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 06. 27., 14:19
A tavalyi élénk érdeklődés után most kisebb tömeget vonzottak a gasztronómiai különlegességei, holott az Érsekkertbe látogatókat most a LED-falas meccsnézésnél sokkal gazdagabb kiegészítő programsor várta péntek délutántól vasárnap estig. Aki lemaradt róla, vigasztalódjon összefoglalónkkal!
2022. 06. 24., 09:06
Látogass el a Városházára, szelfizz, és nyerj! – Akciót indított az önkormányzat a városháza új látványosságainak népszerűsítésre. A lokálpatriótákra másik csemege is vár: pódiumbeszélgetés lesz a tavasszal hivatalosan is magyar örökséggé, a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeumnak elemeivé nyilvánított gyűjtemények vezetőivel tartanak pódiumbeszélgetést.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 06. 30., 13:14
A köztisztviselők és kormánytisztviselők napján is rendes nyitvatartási időben várják az ügyfeleket. Még >>>
2022. 06. 30., 13:02
2022. július 1-jén pénteken - a Magyar Egészségügy Napja miatt - a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház telephelyein (Kecskeméten, Kalocsán, Kiskunfélegyházán) a járóbeteg szakrendelés szünetel. Még >>>
2022. 06. 30., 12:23
A megye több települése mellett a NAV ellenőrei Kalocsára is ellátogatnak. Még >>>
2022. 06. 30., 09:53
Megkezdődik a magyar dinnyék árusítása a Lidl és az Aldi üzleteiben – tájékoztatták a diszkontláncok szerdán az MTI-t. Még >>>
2022. 06. 29., 15:51
Vasárnap éjjel Decsen szólalkozott össze egy férfi egy másik társaság tagjaival, majd egy vasrúddal fenyegette őket. A válasz brutális volt: egy testvérpár zártszelvénnyel kezdte ütlegelni a férfit, akit a párja hívására kiérkező rendőrök és mentők eszméletlen, életveszélyes állapotban találtak. Még >>>
2022. 06. 29., 11:59
A kötelező zárt tartás továbbra is érvényben marad a magaskockázatú megyékben, ahogyan a kötelezően előírt szállítás előtti tamponvizsgálatok is. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK