2021. 11. 30. kedd
András, Andor
: 369 Ft   : 327 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Csúcsminőségű lengyel pellet égőfejek és kazánok Soltvadkertről – A Venma Comfort az ár/értékarány bajnoka

Zsiga Ferenc  |  2019. 04. 22., 21:26

Napjainkban a pellet kazán az egyik legjobb alternatív, magas hatásfokkal rendelkező fűtési megoldás. Ám hogy a már meglévő kazán átalakításakor milyen égőfejet, új kazán beszerzésekor melyik típust válasszuk, annak eldöntéséhez a laikus jobb, ha hozzáértő szakember segítségét kéri.

Mi is ezt tettük. Éspedig mert a jó hírük megelőzte a lengyel Venma Comfort pellet égőfejeket és Kamen kazánokat, a berendezések kizárólagos magyarországi forgalmazóját, a soltvadkerti székhelyű Scooper 69 Kft. képviselőjét, Lengyel Jánost kérdeztük a magas minőségi feltételeknek megfelelő pellet égőfejekről és kazánokról.

A képviselő annak a meggyőződésének adott hangot, hogy a Venma Comfort berendezések a gyártói paraméterek mellett, immár a gyakorlatban kipróbálva, hazánkban is bizonyítottan olyan műszaki megoldásokkal, hatásfokkal, környezetvédelmi mutatókkal rendelkeznek, amelyekkel csak kevés gyártó büszkélkedhet.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

A szakember rámutatott, megrendelőikben egy valami közös. Mindannyian kényelmes, meleg otthonra vágynak, és elgondolkodtak már azon, mindezt miként tudnák a legolcsóbban biztosítani maguknak és családjuknak.

Ez a megoldás került most hozzájuk szinte karnyújtásnyi távolságra a csúcsminőségű, költséghatékony lengyel Venma Comfort égőfejek és Kamen kazánok formájában.

A berendezéseket szinte páratlan hatásfokuk, felhasználóbarát üzemeltetésük, kompakt méretűk, praktikus beszerelésük, nem utolsó sorban környezetvédelmi paramétereik emelik ki a konkurencia sorából – mondta Lengyel János.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

A képviselő szerint a fűtési szezon végéhez közeledve, a tapasztalatok tükrében kijelenthető: a már meglévő, vegyes tüzelésű kazánba beszerelt Venma Comfort égőfej az egy négyzetméterre eső fűtési költséget tekintve az élvonalban van! Ráadásul az ár/értékarány versenyben a bajnoki címet is kiérdemli!

Minderről az a megrendelő is beszámolhat, aki az elsők között Kalocsán szereltette be a berendezést, a fűtés mellett használati melegvizet is előállít.

Lengyel János elmagyarázta azt is, hogy a Venma Comfort egy nagyon modern, mini számítógép vezérlésű, önműködő pellet fűtési technológia, amely meglévő vegyes tüzelésű kazánok korszerűsítésére alkalmas.

Cégük egy olyan magyarországi multinacionális céggel áll kapcsolatban, amelyiktől a működtetéshez szükséges pelletet vásárolják. A Scooper 69 Kft -t az teszi szinte egyedivé a piacon, hogy együtt ajánlja a tüzelőanyagot és a tüzelőberendezést.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

A technológia egyik előnye, hogy a vegyes tüzelésű kazánokba beépített Venma Comfort égőfej, a már meglévő rendszer bontása nélkül helyezhető üzembe. Ilyenkor kiegészítő tartozékként egy tüzelőanyag adagolót szerelnek fel.

Ám amikor valaki új házat épít, felújítja a régi lakását, kilyukadt, vagy tönkrement a kazánja, akkor a Kamen tipusú modern, jóval takarékosabb kazánt ajánlja. Tekintettel arra, hogy a kazánokat kifejezetten a pellet égetésére fejlesztették ki, ennek a hatékonysága jobb, mint a meglévő rendszerre szerelt égőfejé. Mindkét rendszer távvezérelhető és alkalmas használati melegvíz előállítására.

A cég minden esetben helyszíni felméréssel, szaktanácsadással segít a végleges döntés meghozatalában.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

Lengyel János arról is tájékoztatott, hogy az ismertetett lakossági megoldásnál nagyobb léptékű fejlesztést azoknak ajánlja, akik csarnokot, állattartó telepet tartanak fenn, üvegházas, vagy fóliasátras növénytermesztéssel foglalkoznak.

Hozzátette, ilyenkor már nem a lakossági, 25-50 kW teljesítményű kazánokra van szükség, hanem akár a 400, 500 kW, vagy még nagyobb teljesítményű ipari rendszerekre, amelyek akár több ezer négyzetméter kifűtésére is alkalmasak.

Az üzemeltetés nem kíván nagy erőfeszítést és ráfordított időt, hiszen a tartályt elég hetente egyszer pellettel feltölteni és ugyan akkor kihamuzni – osztotta meg velünk a Venma Comfort lengyel égőfejjel és Kamen kazánnal kapcsolatos ismereteit Lengyel János, a Soltvadkerti Scooper 69 Kft. képviselője.

További információ: tuzelodepo.hu
Érdeklődni lehet a 0620/9210-534 vagy a 0670/6007-292 telefonszámon.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 27., 14:25
A kalocsai Török „Töce” Tibor, A-MAFOSZ-fotóművész 16 éves pályafutása legeredményesebb évét zárta. A fotográfus 2021-ben 30 díjat nyert. A több mint 150 kiállításra javasolt képe négy földrészen és 20 különböző országban került bemutatásra. A pályázatokon díjazott képeinek 90 százaléka Kalocsán és annak vonzáskörzetében készült!
2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 29., 16:21
Öltöztesd ünneplőbe az ablakot is, varázslatos hangulatot kölcsönöz az egész szobának! Még >>>
2021. 11. 29., 15:23
Szerdán a nap első felében nem valószínű csapadék, később azonban kisebb mennyiségű melegfronti csapadék érkezik, északon, északkeleten elsősorban hó, míg délnyugat felé haladva már inkább havas eső, eső formájában. Még >>>
2021. 11. 29., 09:54
A baromfi ágazatot érő kár mérséklése érdekében minden könnyítő intézkedést elrendelnek a szakemberek, amint azt a járványhelyzet lehetővé teszi. Még >>>
2021. 11. 29., 09:48
A Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ szervezésében ezúttal a Kolompos együttes mulatságára! Még >>>
2021. 11. 28., 16:00
Az ANDA Present Kft. 10 000 db gyermekmaszkot adományozott a Kertvárosi Általános Iskoláért-Gyermekeinkért Alapítványnak. Még >>>
2021. 11. 28., 14:56
A vádlott szándékosan segítséget kívánt nyújtani 4 szír migráns személynek abban, hogy a szerb-magyar államhatár közeléből Nyugat-Európába, Ausztriába eljussanak. A sikeres szállítást követően Belgrádban 1000 eurót kapott volna fizetségül. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei