2023. 01. 31. kedd
Gerda, Marcella
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 655.9 Ft/l   Dízel: 717.8 Ft/l   Írjon nekünk

Csúcsminőségű lengyel pellet égőfejek és kazánok Soltvadkertről – A Venma Comfort az ár/értékarány bajnoka

Zsiga Ferenc  |  2019. 04. 22., 21:26

Napjainkban a pellet kazán az egyik legjobb alternatív, magas hatásfokkal rendelkező fűtési megoldás. Ám hogy a már meglévő kazán átalakításakor milyen égőfejet, új kazán beszerzésekor melyik típust válasszuk, annak eldöntéséhez a laikus jobb, ha hozzáértő szakember segítségét kéri.

Mi is ezt tettük. Éspedig mert a jó hírük megelőzte a lengyel Venma Comfort pellet égőfejeket és Kamen kazánokat, a berendezések kizárólagos magyarországi forgalmazóját, a soltvadkerti székhelyű Scooper 69 Kft. képviselőjét, Lengyel Jánost kérdeztük a magas minőségi feltételeknek megfelelő pellet égőfejekről és kazánokról.

A képviselő annak a meggyőződésének adott hangot, hogy a Venma Comfort berendezések a gyártói paraméterek mellett, immár a gyakorlatban kipróbálva, hazánkban is bizonyítottan olyan műszaki megoldásokkal, hatásfokkal, környezetvédelmi mutatókkal rendelkeznek, amelyekkel csak kevés gyártó büszkélkedhet.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

A szakember rámutatott, megrendelőikben egy valami közös. Mindannyian kényelmes, meleg otthonra vágynak, és elgondolkodtak már azon, mindezt miként tudnák a legolcsóbban biztosítani maguknak és családjuknak.

Ez a megoldás került most hozzájuk szinte karnyújtásnyi távolságra a csúcsminőségű, költséghatékony lengyel Venma Comfort égőfejek és Kamen kazánok formájában.

A berendezéseket szinte páratlan hatásfokuk, felhasználóbarát üzemeltetésük, kompakt méretűk, praktikus beszerelésük, nem utolsó sorban környezetvédelmi paramétereik emelik ki a konkurencia sorából – mondta Lengyel János.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

A képviselő szerint a fűtési szezon végéhez közeledve, a tapasztalatok tükrében kijelenthető: a már meglévő, vegyes tüzelésű kazánba beszerelt Venma Comfort égőfej az egy négyzetméterre eső fűtési költséget tekintve az élvonalban van! Ráadásul az ár/értékarány versenyben a bajnoki címet is kiérdemli!

Minderről az a megrendelő is beszámolhat, aki az elsők között Kalocsán szereltette be a berendezést, a fűtés mellett használati melegvizet is előállít.

Lengyel János elmagyarázta azt is, hogy a Venma Comfort egy nagyon modern, mini számítógép vezérlésű, önműködő pellet fűtési technológia, amely meglévő vegyes tüzelésű kazánok korszerűsítésére alkalmas.

Cégük egy olyan magyarországi multinacionális céggel áll kapcsolatban, amelyiktől a működtetéshez szükséges pelletet vásárolják. A Scooper 69 Kft -t az teszi szinte egyedivé a piacon, hogy együtt ajánlja a tüzelőanyagot és a tüzelőberendezést.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

A technológia egyik előnye, hogy a vegyes tüzelésű kazánokba beépített Venma Comfort égőfej, a már meglévő rendszer bontása nélkül helyezhető üzembe. Ilyenkor kiegészítő tartozékként egy tüzelőanyag adagolót szerelnek fel.

Ám amikor valaki új házat épít, felújítja a régi lakását, kilyukadt, vagy tönkrement a kazánja, akkor a Kamen tipusú modern, jóval takarékosabb kazánt ajánlja. Tekintettel arra, hogy a kazánokat kifejezetten a pellet égetésére fejlesztették ki, ennek a hatékonysága jobb, mint a meglévő rendszerre szerelt égőfejé. Mindkét rendszer távvezérelhető és alkalmas használati melegvíz előállítására.

A cég minden esetben helyszíni felméréssel, szaktanácsadással segít a végleges döntés meghozatalában.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

Lengyel János arról is tájékoztatott, hogy az ismertetett lakossági megoldásnál nagyobb léptékű fejlesztést azoknak ajánlja, akik csarnokot, állattartó telepet tartanak fenn, üvegházas, vagy fóliasátras növénytermesztéssel foglalkoznak.

Hozzátette, ilyenkor már nem a lakossági, 25-50 kW teljesítményű kazánokra van szükség, hanem akár a 400, 500 kW, vagy még nagyobb teljesítményű ipari rendszerekre, amelyek akár több ezer négyzetméter kifűtésére is alkalmasak.

Az üzemeltetés nem kíván nagy erőfeszítést és ráfordított időt, hiszen a tartályt elég hetente egyszer pellettel feltölteni és ugyan akkor kihamuzni – osztotta meg velünk a Venma Comfort lengyel égőfejjel és Kamen kazánnal kapcsolatos ismereteit Lengyel János, a Soltvadkerti Scooper 69 Kft. képviselője.

További információ: tuzelodepo.hu
Érdeklődni lehet a 0620/9210-534 vagy a 0670/6007-292 telefonszámon.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 01. 29., 08:24
Január 20-21-én iskolánkat, a Kalocsai Szent István Gimnáziumot képviseltük Kecskeméten, a Neumann János Egyetem által meghirdetett 24 órás logisztikai versenyen. Az Izsáki úti új campuson a logisztikához köthető feladatokat és egy nagy projektfeladatot kellett teljesítenie πz2a nevű csapatunknak, melynek tagjai: Molnár Fruzsina, Rideg Árpád, Vida Zolta - tudtuk meg a portálunknak küldött beszámolóból.
2023. 01. 27., 12:27
A Kamarateremben Cseh Tamás dalait adta elő Papp Róbert, Kalocsa díszpolgára, valamint fia, ifjabb Papp Róbert. Az énekes-gitáros zenéjének egy parafrázisához Papp Róbert dalához Berta-Somogy Lajos írta a dalszöveget, aki prózai szövegek felolvasásával idézte meg Cseh Tamás kivételes egyéniségét.
2023. 01. 26., 08:05
November végén hirdettek nyílt pályázatot a Kossuth Lajos utca 16-18. szám alatti egykori kollégium épületére. A pályázat érvényes ajánlat nélkül zárult. Nem maradtunk le a vásárról. Hasonlóképp sikertelen volt egy Csokonai utcai lakóingatlan értékesítésére kiírt pályázat, amelyet szintén ismét kiírnak.
2023. 01. 25., 16:31
A Kalocsa környékén élő képzőművészek több éves hagyományt követve megrendezett tárlathoz ezúttal a Dunatáj Fotókör kiállításra is kapcsolódott. A megnyitón közreműködött és köszöntőt mondott Lakatos György fagottművész, városunk díszpolgára. A kiállítást megnyitotta Budai Viktória művészettörténész, a Schöffer Gyűjtemény vezetője.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 01. 31., 09:09
A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki egy vita során olyan súlyosan bántalmazta a nehezen mozgó, leromlott egészségi állapotú feleségét, hogy 11 bordája eltört. Még >>>
2023. 01. 30., 14:56
Így alakult a Duna és a Tisza vízállása hétfőre a hydroinfo.hu adatai alapján. Még >>>
2023. 01. 30., 10:35
A szívroham és a stroke valószínűsége 40 és 50 százalékkal alacsonyabb volt azok körében, akik ennyit gyalogoltak. Még >>>
2023. 01. 29., 17:35
Minden olyan rövid időn belül történt, hogy a két pilótának esélye sem volt a katapultálás folyamatának beindítására. Még >>>
2023. 01. 29., 16:13
A Hősök útjára riasztották a tűzoltókat. Még >>>
2023. 01. 28., 14:11
Bács-Kiskun vármegye önkormányzata a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház közreműködésével Petőfi Sándor szavalóversenyt hirdet a Petőfi-emlékévhez kapcsolódva. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK