2021. 11. 28.
Stefánia
: 368 Ft   : 326 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Megnyílt Kalocsán a Bor Butik – „Több mint bor”

Megnyílt Kalocsán a Bor Butik – „Több mint bor”
Tóth Barna  |  2021. 02. 27., 08:57

A Galántai Családi Pincészet bemutatkozik Kalocsán is. Március első napján megnyitja kapuját a Bor Butik, ahol a munkában résztvevő családtagok által készített borok, különféle pálinkák, kávék, és hazai készítésű bon-bonok töltik meg a polcokat. Rendszeres akciókkal, és a későbbiekben borkóstolóval várják (nem csak) a borkedvelőket üzletükbe. (X)

Alakul a berendezés a kalocsai Bor Butikban. Hamarosan finom borokkal, bon-bon és kávé különlegességekkel töltjük meg a polcokat.”- olvasható a Galántai Családi Pincészet Facebook oldalán tett bejegyzésben.

A posztból a nyitás dátuma is kiderül: 2021.03.01.


Jó bort, csak jó szőlőből!

Galántai Norbertet
, a Bor Butik tulajdonosát a családi pincészet múltjáról kérdeztük.

Családunk több generációra visszamenőleg szőlőtermesztéssel és borkészítéssel foglalkozik Soltvadkerten. Talán ezért is kötődünk az átlagosnál jobban a régi szőlőfajtákhoz, mint például a Kövidinkához, Ezerjóhoz vagy a Pozsonyi Fehérhez. Hisszük, hogy ezekkel a fajtákkal tudjuk az Alföld szépségeit megmutatni, hiszen kiváló minőségű és egyedi borok készíthetők ezekből a fajtákból.”
Norbert elárulta, hogy jelenleg 15 hektáron termesztik a szőlőt, és hogy

A SZŐLŐMUNKÁTÓL A PALACKOZÁSIG MINDEN MUNKÁT SAJÁT MAGUK VÉGEZNEK.

A Galántai család nem ismeretlen a fogyasztók, sem a borversenyen résztvevők, bírálók előtt – rendszeres résztvevőik a borversenyeknek, az ott elért eredmények és visszajelzések biztosítják: a munkájuk igazán jó, szerethető is egyben!

• A Miklós Napi Országos Rozé Borversenyen különdíjjal jutalmazták a Galántai Családi Pincészet által készített bort.
• Az Országos Újbor Versenyekről több aranyéremmel térhettek haza.

Azonban a Galántai Családi Pincészetben résztvevők – Galántai Károly, Galántai Károlyné, Galántai Norbert és Galántainé Pivarcsi Eszter – vallják, hogy

A LEGJOBB VISSZAJELZÉS A FOGYASZTÓK ELÉGEDETTSÉGE!

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!


Mindig nagy hangsúlyt fektettünk a személyes eladásra. A bor egyfajta bizalmi termék. Ha megvan a termelő és a fogyasztó közvetlen kapcsolata, akkor kialakulhat a hosszútávú bizalom és elégedettség.”- hangsúlyozza Galántai Norbert.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!


„Több mint bor”

A különféle íz-, és illatvilággal rendelkező nedűkön kívül a kalocsai Bor Butikban több más hazai termékekkel is készülnek. Az üzletből pálinkák széles választéka közül válogathatunk, kávékat és szintén magyar készítésű bon-bonokat vihetünk haza.

Tulajdonképpen a kulturált borfogyasztás és a gasztronómia elkötelezett hívei vagyunk. Ha ezt sikerül jó áron kínálni, akkor mindenki nyer.”- összegezte munkatársunknak a Butik vezetője, aki ígéretet tett:

HA NINCS COVID, LESZ BORKÓSTOLÁS!

A Galántai Családi Pincészet Bor Butik termelői borszaküzlete egy kiváló lehetőség arra, hogy jó bort jó áron vásároljanak a fogyasztók.

Az olcsóbbtól a prémium termékekig széles választékkal várják a borkedvelőket – rendszeres, komoly akciókkal!


Ne feledd!
Nyitás: 2021.03.01.
Helyszín:
Kalocsa, Kossuth Lajos u. 57.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

 *Támogatott tartalom
(X)

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 27., 19:15
Személyi sérüléssel járó baleset történt az 5301-es számú úton. Még >>>
2021. 11. 26., 13:15
A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott. Még >>>
2021. 11. 26., 11:42
Egy lószállítót vontató személyautó és egy másik gépkocsi karambolozott csütörtök este Miske belterületén. Két személyt szállítottak a mentők a kalocsai kórházba. Még >>>
2021. 11. 26., 11:13
Orbán Viktor: „Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet, ezért akik eddig elmulasztották az oltakozás lehetőségét, a jövő héten is felvehetik a vakcinát regisztráció nélkül” Még >>>
2021. 11. 26., 10:15
2021.11.27-én 9:00-18:00 óra között Hagyományőrző nap lesz a Kalocsai Sportcsarnokban. Még >>>
2021. 11. 26., 08:44
Tudtad, hogy Magyarországon minden ötödik nőt ért már élete során fizikai bántalmazás a partnere részéről? A kapcsolati erőszak egyetlen formája sem elfogadható! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei