2022. 10. 04. kedd
Ferenc
: 418 Ft   : 423 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Megnyílt Kalocsán a Bor Butik – „Több mint bor”

Megnyílt Kalocsán a Bor Butik – „Több mint bor”
Tóth Barna  |  2021. 02. 27., 08:57

A Galántai Családi Pincészet bemutatkozik Kalocsán is. Március első napján megnyitja kapuját a Bor Butik, ahol a munkában résztvevő családtagok által készített borok, különféle pálinkák, kávék, és hazai készítésű bon-bonok töltik meg a polcokat. Rendszeres akciókkal, és a későbbiekben borkóstolóval várják (nem csak) a borkedvelőket üzletükbe. (X)

Alakul a berendezés a kalocsai Bor Butikban. Hamarosan finom borokkal, bon-bon és kávé különlegességekkel töltjük meg a polcokat.”- olvasható a Galántai Családi Pincészet Facebook oldalán tett bejegyzésben.

A posztból a nyitás dátuma is kiderül: 2021.03.01.


Jó bort, csak jó szőlőből!

Galántai Norbertet
, a Bor Butik tulajdonosát a családi pincészet múltjáról kérdeztük.

Családunk több generációra visszamenőleg szőlőtermesztéssel és borkészítéssel foglalkozik Soltvadkerten. Talán ezért is kötődünk az átlagosnál jobban a régi szőlőfajtákhoz, mint például a Kövidinkához, Ezerjóhoz vagy a Pozsonyi Fehérhez. Hisszük, hogy ezekkel a fajtákkal tudjuk az Alföld szépségeit megmutatni, hiszen kiváló minőségű és egyedi borok készíthetők ezekből a fajtákból.”
Norbert elárulta, hogy jelenleg 15 hektáron termesztik a szőlőt, és hogy

A SZŐLŐMUNKÁTÓL A PALACKOZÁSIG MINDEN MUNKÁT SAJÁT MAGUK VÉGEZNEK.

A Galántai család nem ismeretlen a fogyasztók, sem a borversenyen résztvevők, bírálók előtt – rendszeres résztvevőik a borversenyeknek, az ott elért eredmények és visszajelzések biztosítják: a munkájuk igazán jó, szerethető is egyben!

• A Miklós Napi Országos Rozé Borversenyen különdíjjal jutalmazták a Galántai Családi Pincészet által készített bort.
• Az Országos Újbor Versenyekről több aranyéremmel térhettek haza.

Azonban a Galántai Családi Pincészetben résztvevők – Galántai Károly, Galántai Károlyné, Galántai Norbert és Galántainé Pivarcsi Eszter – vallják, hogy

A LEGJOBB VISSZAJELZÉS A FOGYASZTÓK ELÉGEDETTSÉGE!

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!


Mindig nagy hangsúlyt fektettünk a személyes eladásra. A bor egyfajta bizalmi termék. Ha megvan a termelő és a fogyasztó közvetlen kapcsolata, akkor kialakulhat a hosszútávú bizalom és elégedettség.”- hangsúlyozza Galántai Norbert.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!


„Több mint bor”

A különféle íz-, és illatvilággal rendelkező nedűkön kívül a kalocsai Bor Butikban több más hazai termékekkel is készülnek. Az üzletből pálinkák széles választéka közül válogathatunk, kávékat és szintén magyar készítésű bon-bonokat vihetünk haza.

Tulajdonképpen a kulturált borfogyasztás és a gasztronómia elkötelezett hívei vagyunk. Ha ezt sikerül jó áron kínálni, akkor mindenki nyer.”- összegezte munkatársunknak a Butik vezetője, aki ígéretet tett:

HA NINCS COVID, LESZ BORKÓSTOLÁS!

A Galántai Családi Pincészet Bor Butik termelői borszaküzlete egy kiváló lehetőség arra, hogy jó bort jó áron vásároljanak a fogyasztók.

Az olcsóbbtól a prémium termékekig széles választékkal várják a borkedvelőket – rendszeres, komoly akciókkal!


Ne feledd!
Nyitás: 2021.03.01.
Helyszín:
Kalocsa, Kossuth Lajos u. 57.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

 *Támogatott tartalom
(X)

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 10. 02., 15:40
A Paprikafesztivál idején, szeptember 9-én pénteken és 10-én szombaton tartották Kovács László fazekas alkotóházában a különböző mesterségekkel való ismerkedés lehetőségét is kínáló, kenyérsütéssel és cserép égetéssel egybekötött kétnapos nyárzáró rendezvényt.
2022. 10. 02., 08:33
Arató László a rendőri pályafutását a Kecskeméti Rendőrkapitányságon kezdte. A megyeszékhelyen az évek során több beosztásban teljesített szolgálatot. 2007 áprilisában a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vezetőjének nevezték ki, 2010-től pedig a főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese volt.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 10. 04., 10:04
Jobbnál jobb programok várnak a héten minden érdeklődőt a Gyermekkönyvtárban és a Kamarateremben! Még >>>
2022. 10. 04., 09:21
Várnak mindenkit az Állatok Világnapja alkalmából szervezett fogadóórára, akinek kérdése vagy közlendője van, esetleg szeretné aktívabban kivenni részét a helyi állatvédelemből. Még >>>
2022. 10. 04., 08:50
A díjak mellé 10 millió svéd korona (mintegy 375 millió forint) is jár. Az elismeréseket az alapító Alfred Nobel halálának évfordulóján, december 10-én fogják átadni. Még >>>
2022. 10. 03., 10:23
Két kamion ütközött össze az 512-es számú úton. Az egyik sofőr a baleset következtében meghalt. Jelenleg teljes útlezárás van érvényben. Még >>>
2022. 10. 03., 09:26
Kilép az MSZP-ből Ujhelyi István, a szocialista párt és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) képviselője, aki ezt személyes hangú nyílt levélben jelentette be vasárnap. Még >>>
2022. 10. 02., 09:27
Az intézkedés során 10 fő külföldit talált a rendőr a gépkocsi fülkéjében kialakított rejtekhelyen. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK