2018. 03. 22. csütörtök
Beáta, Izolda
: 312 Ft   : 253 Ft Benzin: 356 Ft/l   Dízel: 363 Ft/l   Írjon nekünk

Hangokba Zárt Élmény 7. – Újra musical és operett dallamok a Kalocsai Színházban, az Operett Színház sztárjai tolmácsolásában

Helyszín: Városi Színház, Kalocsa
Dátum: 2018. április 22., vasárnap 20:00

Kalocsára látogatnak a Budapesti Operett Színház sztárjai, nevezetesen Gubik Petra, Kerényi Miklós Máté és Kocsis Dénes, hogy a Városi Színházban a Hangokba Zárt Élmény 7. estjén egy felejthetetlen előadással örvendeztessék meg a nagyérdeműt. A világirodalom legszebb musical és operett dallamai csendülnek fel a nívós eseményen, majd az Il Primo Étteremben egy színházi vacsorával zárul az est.

Egy újabb csodás est került fel a kalocsai programok palettájára. Ugyanis április 22-én a Kalocsai Színházba látogatnak a Budapesti Operett Színház sztárjai! A Hangokba Zárt Élmény 7. estjén 20 órai kezdettel csendülnek fel a legszebb dallamok. Valóban különleges élményt ígér a program, hiszen az est folyamán színpadra lép Gubik Petra, Kerényi Miklós Máté és Kocsis Dénes.

Gubik Petra

Gubik Petra megannyi sikerdarabban szerepelt pályája során. A teljesség igénye nélkül 2013-ban a szegedi Dóm téren, Gérard Presgurvic musicalének ősbemutatóján alakította Scarlett O'Harát, Margaret Mitchell Elfújta a szél c. regényének hősnőjét. A Pécsi Országos Színházi Találkozón pedig Polly Peachum szerepének megformálásáért elnyerte a színészzsűri legjobb női alakítás díját. A 2014/15-ös évadban megkapta a Budapesti Operettszínház Legígéretesebb Ifjú Tehetségének járó Marsallbot-díjat. A színészet mellett az énekesi pálya is vonzotta. Elsőként a Megasztárban debütált, majd 2011-ben az X-faktorban állt színpadra. A következő évben ismét jelentkezett, ekkor két barátnőjével karöltve a Like nevű csapatot alkották. Ekkor az ötödik élő adásig jutottak. Egy rövid ideig a Sugarloaf énekesnője is volt. Végül inkább a színészi pályát választotta.

Gubik Petra hangosmeghívójáért kattints:

Gubik Petra a Hangokba Zárt Élmény 7. estjére invitál

A színházi esten Gubik Petra mellett Kerényi Miklós Máté is színpadra lép, aki már 12 évesen is játszott musicalekben. 2008-ban ő kapta a fiatal tehetségeknek járó Marsallbot-díjat. A 2009/10-es évadban a kaposvári Csiky Gergely Színházban megkapta a West Side Story című musical főszerepét, vagyis ő játszhatta el Tony-t. Még ebben az évben egy a pályakezdőknek adható Soós Imre díjat, majd két évvel később Junior Prima díjat kapott. Jelenleg a Budapesti Operettszínházban elsősorban táncos-komikus és természetesen musical szerepeket játszik.

Kerényi Miklós Máté

A Hangokba Zárt Élmény 7. estjének harmadik sztárfellépője nem más, mint Kocsis Dénes!

Kocsis Dénes

Az éneklés és színészet szeretete már fiatal korában megmutatkozott. Játszott 13 évesen A Hídember című filmben, mint Zichy fiú. Szerepelt a Barátok közt című tv-sorozatban, mint Jankovics Máté. A Marquise együttessel 16 éves kora óta szerepel magyar és nemzetközi fesztiválokon mint prózai szereplő. A középiskola elvégzése után közvetlenül a Budapesti Operettszínház Pesti Broadway Stúdiósa lett. Azóta az Operettszínházban játszik. 2009-ben megkapta első főszerepét a Tavaszébredés című musicalben. 2011-ben a Lévay Szilveszter Nemzetközi Énekverseny Duna Tv különdíjasa lett. Ezt követően két főszerepet is kapott a Miss Saigon és a Rómeó és Júlia című musicalekben. Az alábbi videóban Josh Groban February Song című dala csendül fel a tolmácsolásában.

Az Operettszínház tavalyi szuperprodukciójában a Notre Dame-i Toronyőrben Petra és Dénes főszerepet játszott. Az idén pedig a Dorian Gray főszerepében mutatkoztak be. Az Elfújtában korábban mindhárman fontos szerepet kaptak.

Érdemes tehát bevésni a naptárba április huszonkettedike 20 órát, hiszen csodás fellépőket és szívbe markoló dallamokat ígér a Hangokba Zárt Élmény 7. estje a Kalocsai Színházban. Nem beszélve az azt követő színházi vacsoráról az Il Primo Étteremben.

Jegyvásárlás:
Kalocsa-Gold Tours Utazási Iroda 
Kalocsa, Hunyadi János u. 41. 
Tel:. 78/465-347 
Vacsora igényét a jegyvásárláskor jelezheti! 
További Információ: 06-70/327-70-91

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

 legfrissebb videók

2018. 03. 03., 09:11
Ez idő tájt, a télutón zajlanak a térség borversenyei. Ennek kapcsán, Patron című sorozatunk új epizódjában Tóth Dani a környékbeli szőlőszüretektől a borkészítés fortélyain át a borbírálat szakzsargonjáig ad ízelítőt három település, Dunapataj, Szakmár és Hajós élő szőlész-borász hagyományiból. A filmen látható borbíráknak azt üzenjük, a poharat nem kell kidobni! Jó lesz még, ha másnak nem, gyertyatartónak! Daninak pedig a rohadt káposzta „ülte meg a gyomrát”.
2018. 01. 02., 11:05
Az év utolsó napjára egyesek otthoni programmal, pezsgővel, tűzijátékkal készültek, míg mások házibuliban, vagy épp a környék szórakozóhelyeink várták az újévet. Tóth Dani vloggerünk a kamerája mellett a szilveszter éjszakát is a nyakába vette. Hogy milyen kalandokban volt része, az kiderül a Patron 8. részéből! Na ezt ne hagyd ki!!!
2017. 12. 13., 21:46
A Patron hetedik részéből többi közt kiderül, miért is jó megyei válogatott meccsre menni. Talán mert biztosan magyarok nyerik?! Na igen! Tóth Dani vloggerünk, ezúttal a Bács-Kiskun megyei csapattal csapatta, Pécsett. Végigkísérte a srácok küzdelmeit a győriekkel szemben, egészen a taktikától, a ráhangolódás különös ízével és a mulatós zenével átitatott öltözőn át, a pályán történtekig.

Még több friss hír

2018. 03. 21., 10:01
Az ezredfordulón már a tizenkettedik alkalommal rendezték meg a Vatai László országos serdülő kötöttfogású egyéni birkózóversenyt Kalocsán, a hajdani kiváló birkózó, edző, az FTC örökös bajnoka emlékének adózva, aki a római olimpiáról egy sajnálatos „buli-focimeccs” során szerzett sérülése miatt maradt le, pedig már a formaruháját is átvette.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2018. 03. 22., 15:58
Áprilistól tilos a fecskék fészkeinek leverése, ezt még a ház átalakítása, szigetelése vagy festése sem indokolhatja Még >>>
2018. 03. 22., 08:32
Tudományos szenzáció kellett ahhoz, hogy megtudjuk, mi, laikusok, hogy a jég tök másmilyen is lehet, mint amilyennek ismerjük. Pedig a tudományos szempontból műveltebbek már tudhatták, hogy a világűrben van ilyen, ám most kiderült: a Földön is lehetséges! Még >>>
2018. 03. 21., 17:13
Szekeres Erzsébet „Gyümölcsoltó Boldogasszony” című kiállítását Dr. Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek nyitja meg Virágvasárnap 15:00 órai kezdettel Még >>>
2018. 03. 21., 10:57
Sorsdöntő választásra készülünk – jelentette ki egy solti kampányrendezvényen Szájer József, aki prófétához méltó szakállával okozott meglepetést az Európa parlamenti munkáját naprakészen nem követő hallgatóságnak. Még >>>
2018. 03. 21., 10:15
A Te hímes tojásodtól lesz szebb a húsvéti tojásfa az Érsekkertben! :) Érdemes előtte regisztrálnod az általad hozott díszt, hiszen megnyerheted akár a 2 fő részére szóló wellness hétvégét is. Még >>>
2018. 03. 20., 17:02
A barátságtalan időjárás miatt átütemezik a szalonnasütéssel és előadással egybekötött, barákai vízbázishoz tervezett biciklitúrát Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2018-02-28 14:44:47
 1 Ezek képtelenek építeni valamit. Csak rombolni tudnak. :(

A város két maradék Kft.-je közül a Vagyonhasznosítási Kft. ügyvezetőjét vonták be a hivatali munkatársak mellett a két cég összevonásának előkészítésbe, a másik gazdasági társaság, a Parkgondozó Kft. ügyvezetője már korábban tanulmányt tett erről az asztalra. A mostani előkészületek többnyire alátámasztották Loibl korábbi számításait, így a két Kft. egyesítésével közel húszmillió forint lesz megtakarítható.

 Kovács István
 2018-02-28 15:26:28
 1 "Angelinek az ÖKO Pont irodában fönntartott állásából, a jogi bizottság éléről, sőt tagjai közül, illetve a közbeszerzési bizottságból va...

Fideszes ukáz helyett baloldali nyomás és saját hintapolitikája miatt fogyhatott el a levegő Angeli Gabriella körül, akinek személye a jelek szerint megosztja a parlamenti választásokon őt jelölő párt tagságát is. Bálint szerint több rendben hivatali titkot sértett a képviselő asszony, akit képviselői esküjével is szembesített hétfő délelőtt tartott sajtótájékoztatóján, amelyet azért tartott, hogy tisztázza Angeli Gabriellának számos posztjáról való leváltása tényleges okait, illetve a városnak megküldött OLAF-jelentés tartalmát.

 Kovács István
 2018-02-24 15:41:54
 5 Ha jól értelmezem az eseményeket,akkor mindenki lapít mint ... a fűben. Tehát minden képviselőnek érdeke a beruházás részleteinek "nagyon...

Ma délután fél egyre szimpátiatüntetést hirdetett a kalocsai városháza elé az MSZP és a Párbeszéd, hogy kiálljanak közös országgyűlési képviselőjelöltjük, Angeli Gabriella mellett, aki már országos sajtóban is beszélt arról, hogy szerinte a közvilágítási projektről szóló OLAF-jelentésről tartott sajtótájékoztatója miatt, munkahelye és bizottsági tagságai megszűntetésével akarják őt ellehetetleníteni.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

Az ötödik egymást követő alkalommal nyerte el a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” díját.
A német kormány le kívánja cserélni a kiöregedő Panavia Tornado vadászbombázóit, ez már köztudott. Március 8-án a defensenews.com internetes portálon megjelent egy cikk, amelyben Daniel Gouré, a Lexington Intézet alelnöke nyilatkozott arról, hogy a Luftwaffe-ban miért nincs alternatívája az F-35 Lightning II-nek.
2018. március 20-án, kedden lezuhant a Brit Királyi Légierő világhírű Red Arrows bemutató csapat, illetve az Indiai Légierő egy-egy Hawk típusú kiképző repülőgépe.
Harmadik nekifutásra talán már valóban új hajtóműveket kaphatnak az amerikai légierő nagypapakorú B–52H stratégiai bombázó repülőgépei.