2017. 10. 18. szerda
Lukács
: 308 Ft   : 262 Ft Benzin: 363 Ft/l   Dízel: 352 Ft/l   Írjon nekünk

Hűtő- és Mosógépcsere Program: A Hufbau-Akker Szaküzletben segítenek jól választani!

2017. 08. 03., 21:53

Felkészülni! Vigyázz! Start! Már csak pár nap és újra esély nyílik arra, hogy lecserélje régi mosó- vagy hűtőgépét. A kalocsai Hufbau-Akker Szaküzletben szakértő tanácsadók segítenek az Ön és családja igényeinek a legjobban megfelelő gépet kiválasztani és pályázni – mondja Lengyel Gábor, üzletvezető, akit arról kérdezünk, miben tudnak segíteni a pályázni kívánóknak.

– Miért jó az az államnak, hogy pénzt ad nekem a mosógépem cseréjére?
– A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) által kiírt pályázat célja, hogy energiatakarékosabban éljünk. Vagyis a hosszú távon energiahatékony élet reményében segítenek a régi háztartási gépek lecserélésében. Ehhez a gondolatisághoz mi is szívesen csatlakoztunk, hisz nekünk is fontos a környezetvédelem.


Forrás: KALOhírek

– Tegyük fel, hogy pályázni szeretnék. Miben tud nekem a kalocsai Hufbau-Akker Szaküzlet segíteni?
– A pályázat beadásakor már meg kell jelölni azt a géptípust, amire a régit cserélni szeretné. Ma már hűtő- és mosógépből is szédületes kínálat van. A No Frost, az antibakteriális bevonat, és az „A” energiaosztály már mondhatni alap például a hűtőknél. Ha valaki bejön hozzánk, átbeszéljük, hogyan, mire használja a mostani gépét, és megmutatjuk, melyik eszköz szolgálná ki legjobban az igényeit, ami ár-érték arányban is elfogadható, magyarul a legjobban megéri számára. Ha a pályázat sikeres és megvásárolja az előzetesen kiválasztott félretett új gépet, mi azt házhoz szállítjuk, és ha kéri, elhozzuk a régit, nagy gondot levéve ezzel sok kedves vásárlónk nyakából. Kalocsán belül természetesen térítésmentesen, de igen kedvezményesen a vidéki vásárlóknak is.

– Azt hallottam, résen kell lenni, mert egy-két nap alatt betelnek majd a helyek.
– A pályázatokat augusztus 7-én 8 órától lehet benyújtani, elvileg augusztus 31-ig, illetve, ahogy a pályázati kiírás jelzi, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig. Ez valóban azt jelenti, hogy jobb az elsők, mint az utolsók között lenni.


Forrás: KALOhírek

– Mitől függ, hogy mennyi állami támogatást nyerhetek?
– A támogatásra rendelkezésre álló forrás 600 millió forint, így nagyon sokan kaphatják meg, fontos azonban tudni, hogy az nem fedezi majd a csere teljes költségét, a támogatás mértéke ugyanis a vásárlás időpontjában érvényes bolti ár 50%-a. A+ kategóriájú háztartási nagygép beszerzése esetén ez legfeljebb 25 ezer forint, A++ kategóriájú háztartási nagygép beszerzése esetén 40 ezer forint, A+++ kategóriájú nagygép beszerzése esetén pedig 45 ezer forint. Vagyis minél energiatakarékosabb a gép, annál nagyobb a támogatás!

– Mi történik, ha nyertem, hogy zajlik majd le a csere?
– Ha valaki megkapja a támogatást, a gépet a támogatással csökkentett bolti áron szerezheti be, miután megkapta a Támogatói Okiratot. Az okirat kézhezvétele előtt megvásárolt készülékek esetében nem lesz érvényes a támogatás, emellett csak olyan berendezések esetében működik majd, amelyeket a pályázati portálon megtalálható regisztrált kereskedőktől, például tőlünk, lehet megvásárolni.


Forrás: KALOhírek

– Összefoglalom akkor:
1. A Hufbau-Akker Szaküzletben megtalálható az összes olyan hűtő- és mosógép amelyre pályázni lehet!
2. Ha elmegyek a szaküzletbe segítenek kiválasztani az igényeimhez és a pénztárcámhoz legjobban megfelelő gépet!
3. A kiválasztott gép típussal pályázok! A pályázati kiírás részleteiért itt találom:
http://www.hgcs2017.nfsi.hu
4. Ha nyertem, a Támogatói Okirattal visszajövök, és gyors ügyintézés után a megvásárolt gépet házhoz szállítják, és ha kérem a régit elszállítják.
– Igen így van! Mindenkit sok szeretettel várunk, aki pályázni szeretne.

Ne feledjék! „A Hufbau-Akker Szaküzletben segítünk jól választani!” – mondja Lengyel Gábor üzletvezető.

Hufbau-Akker Szaküzlet! Minden, ami egy háztartásban kell! 
Hűtőgépkínálatuk egy részét megtekintheti kényelmesen otthonról is a www.akkerhome.hu oldalon, vagy személyesen is érdeklődhet szaküzletükben Kalocsán, a Tomori Pál utca 39/a alatt.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

 legfrissebb videók

2017. 10. 16., 20:40
Bár ezt az egyszerű „lebirkázást” a juhtenyésztők valószínűleg kikérnék maguknak, pláne ezen OMÉK-nagydíjjelölt tenyészjuhoknak az esetében. Izguljunk együtt Tóth Danival, hogy az uszódi juhtenyésztő, Holló Mátyás jószágai – akik felkészítésének utolsó nagyon izgalmasra sikerült pillanatait is nyomon követhetjük – hogyan szerepeltek az ország egyik legrangosabb, és legrégebbi mezőgazdasági seregszemléjén! Kövessük végig Danival és a #DOKU harmadik epizódjával együtt az utat a hanyatt eséstől (szó szerint) a döntőig. Nézzük meg együtt, ott mi történt!
2017. 09. 27., 19:08
Itt az új Patron! Falunap, pályaavató focimeccs. Az első helyzet kimarad. Hogyan lehetett volna gól? Egyszerű. Megjön az univerzális ember. Az ellenfél elesik baráti tűzben. Süsü is belendül. Pedig már előző nap is lendületben volt! Tóth Dani legújabb videójából nem utolsó sorban az is kiderül, hogy honnan ered a bizonyára legismertebben csengő nevű dunapataji kőműves legendája, hogyan lehetett volna gól az első kimaradt helyzet, és egyáltalán, mi az összefüggés a patron és egy falunapi focimeccs közt.
2017. 09. 07., 13:07
Kitalálta, ki az? Aki ismeri őt, meg fogja nézni ezt a filmet. A többiek, ha rákattintanak Tóth Dani legújabb rövidfilmjére, meg fognak lepődni, nem csak a világszínvonalú, egyedi szemléletű szobrokon. A filmben nyilatkozik régi mestere, a rajztanár Kiss István is, akinek megláthatjuk a fejfáját is. Nem vicc! Pedig nem is ő a főszereplő. Hanem Farkas Tibor, aki 4:15-nél, csak úgy visszakézből elkapja a babakocsit is. De a lényeg nem ez, hanem… Ám ezt mondja el ő maga!

Még több friss hír

2017. 10. 16., 16:57
Filvig Géza és egy barátja, párttársa, Farkas Péter nem bírta tovább nézni az üveghegyet, amely a Diego melletti szelektív konténer környékét lepte el. Kezükbe vették a dolgot, meg a hulladéküveget, és azokat a szeméttelepre szállították, egyben azt is demonstrálva, hogy nem ördöngösség. Ami nem megy, ne erőltessük, de legalább figyeljünk oda jobban, főleg, ha van rá apparátus – sürgeti Filvig, aki a problémát már testület előtt is fölvetette, nem is egyedül.
2017. 10. 16., 18:38
A télre való felkészülésről tanácskozott a Helyi Védelmi Bizottság a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán megtartott ülésén, amelyen a védelmi igazgatásban résztvevők, a polgármesterek, a katasztrófavédelem, a rendőrség, a vízügyi igazgatóság, a gáz- és áramszolgáltató, a közútkezelő vezető beosztású képviselői voltak jelen.
2017-10-17 19:22:48
Október 17-én 45 éves lett az 1972-ben született Marshall Mathers, vagyis Eminem, aki már több mint húsz éve van a pályán. Díjakat nyert, filmekben szerepelt, és bár évek óta nem jelent meg új albuma, folyamatosan turnézik. Hogyan jutott el az egyedülálló anya által nevelt srác egy apró kis házból odáig, hogy világsztár és Oscar-díjas rapper legyen?

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 10. 17., 15:08
2 alkalom, a legfontosabb tudnivalókról minden leendő anyukának. Itt az összes felmerülő kérdésre választ kaphatsz. Még >>>
2017. 10. 17., 12:18
Aki ma délután akarta kézbe venni a Kalocsai Járási Hivatal Kormányablakában intézendő ügyeit, kénytelen lesz elhalasztani ezt a programot. Még >>>
2017. 10. 17., 11:00
Múlt szombati bemutatkozó rendezvényük után újra hallatott magáról a Momentum kalocsai szervezete, akik a párt országos plakátátragasztó-kampányához csatlakoztak ezzel a megmozdulásukkal. Még >>>
2017. 10. 16., 17:14
Folyamatosan várja az önéletrajzokat az Emika. Is. Még >>>
2017. 10. 15., 19:55
A „dead bedroom”, vagyis a „halott hálószobák” jelenség kapcsán olyan párokról beszélünk, akik együtt élnek ugyan, de a kapcsolatukból eltűnik, vagy eltűnt a szexuális élet. Miért és hova tűnik el a vágy? - erre keresi a választ e cikk. Még >>>
2017. 10. 14., 14:15
A helyi színházban december 9-én este hétkor lesz a Kalocsai Thália Társulat következő premierje. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2017-10-05 08:44:57
 2 Több idő marad a játszóterek felújítására: https://www.youtube.com/watch?v=xOMdO0HWlks

Botka László miniszterelnök-jelölt hétvégi lemondása után Angeli Gabriella is visszaadta az MSZP felkérését a jövő évi választásokon országgyűlési képviselőjelöltként történő megmérettetésre – erről szóló sajtónyilatkozatát ma délután küldte meg portálunknak.

 MrSmith
 2017-10-10 11:24:18
 5 Botka fabotkat sem ert es el is tunt,

Pénteken Botka László országjáró kampányának keretében jelöltbemutató utcafórumot tartott az MSZP a sétálóutcában. A párt miniszterelnök-jelöltje Angeli Gabriella támogatására biztatott. Angeli a Fidesz intézkedéseit bíráló, győzelem esetén népszerű intézkedések sorát ígérő beszédet mondott, majd másnap a párt országos rendezvényén is bemutatkozott.

 kisbéta
 2017-09-15 07:26:37
 5 Igen , követeljük, hogy számoljon el a Kalocsa-Kom pénzzel !!!!!!! Az a baj , hogy a sok seggnyalói csak a vastagon szedett részt olva...

Kinyóné Lakatos Melinda kérdésére válaszolt a napirendek lezárulta után dr. Bálint József polgármester, hírbe hozva egy kalocsai szövetkezetet és súlyos gyanút lebegtetve az előző városvezetéshez köthető magánszemélyek vonatkozásában.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

Pár nappal a Spanyol Légierő Eurofighter Typhoon katasztrófája után újabb repülőgép zuhant le Spanyolországban, a Madrid közeli Torrejon de Ardoz légibázis mellett, ezúttal egy F/A-18 Hornet.
Látványos bemutatókkal színesített családi napot szervezett a dolgozói és családtagjaik részére október 14-én az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis.
Kanada hivatalosan is kifejezte érdeklődését az ausztrál F/A-18A/B Hornetek iránt. A kanadai Királyi Légierő CF-18-ainak ideiglenes pótlására kiváló lehetőséget nyújtanának az ausztrálok használt vadászbombázói.
Mint ahogy arról a közelmúltban már lapunkon is beszámoltunk, megérkezett Szerbiába az a hat MiG-29-es, melyeket Oroszországtól kap déli szomszédunk. Mutatjuk az első fotókat.