2023. 09. 23. szombat
Tekla
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

Indul a Kalocsai Néplap online változata!

Indul a Kalocsai Néplap online változata!
2023. 04. 20., 09:32

Ki ne hallott volna olyan újságról, amely a nyomtatásban megjelent cikkeit egy kis késéssel feltölti az online felületére is, hogy azok is elolvashassák, akik nem vették meg a lapot. Mások az interneten – terjedelmi korlát nélkül – megjelent cikkeiket tömörítik, farigcsálják, hogy papír alapon is kiadhassák. No, a Kalocsai Néplap Online nem ilyen lesz! Bővebb, részletesebb, esetenként exkluzív információért, videós tartalmakért, az adott témákban sokféle olvasói véleményért kövesd a Kalocsai Néplap online kiadását!

Tisztelt Olvasóink!

Lehet, hogy furcsának találják, hogy egy több mint 100 éves helyi újság, a Kalocsai Néplap online formában is jelentkezik, különösen annak tükrében, hogy az újság az utóbbi időben megújult formában és terjesztéssel jut el az olvasóihoz.
Joggal vetődik fel:

Minek kell két Kalocsai Néplap?

Mint szerkesztőség úgy gondoljuk, hogy a Kalocsai Néplapnak ebben az új, internetes formában helye van a kalocsai médiapalettán. Tudjuk, hogy mind a mai napig sokan kedvelik a hagyományos, papír alapú újságokat, de gyorsuló ütemben nő az online médiumok, azon belül is az online újságok iránti érdeklődés, és nem is csak a fiatalok és a középkorúak körében. Sokan már nem akarnak várni a nyomtatásban, időszakonként megjelenő újságra, inkább valós időben, azonnal szeretnek, tömör, röviden megfogalmazott hírekhez jutni. De sokan vannak, akik a gyors és folyamatosan érkező híreken túlmenően szeretnek elmélyülni, egy-egy témát alaposabban körbejárva sokoldalúan tájékozódni, és akár véleményt is cserélni az olvasottakról – nekik indítjuk el elsősorban a Kalocsai Néplap online változatát.

Szeretnénk egyfajta távolságtartással kezelni a politikát.

Nem kívánunk pártok, politikusok vagy azok kommunikátorainak szócsöve lenni. Egy politikai eseménynek csak akkor adunk helyet, ha az tényleg nagy horderejű, és hatással van a közösségünkre, a város mindennapjaira.

Igyekszünk a közösséget érintő és érdeklő témákról lényegre törő, de a részleteket is feltáró írásokkal jelentkezni mind több témakörben, felkarolni a helyi, környékbeli közönséget érdeklő témákat, és felkutatni olyanokat, amelyekre fontosságuk ellenére eddig nem jutott elég figyelem.

Célunk a lokálpatrióta öntudat erősítése, a helyi témákkal kapcsolatban az itt élők megszólítása.

Kívánjuk, hogy mindenki megtalálja új portálunkon az őt érdeklő témákat és mind többen váljanak rendszeres olvasónkká! Ennek érdekében számítunk olvasóink jelzéseire és visszajelzéseire is – folyamatosan várjuk az olvasók ötleteit, észrevételeit, jobbító szándékú véleményét!

A Kalocsai Néplap Online-t e hét közepétől megtalálják az „elektronikus hipertérben”, www.kalocsaineplap.hu internetcímen!

Tegyük együtt egy igazi, helyi jelentőségű szellemi műhellyé a most induló Kalocsai Néplap Online újságot!

 

A Kalocsai Néplap Online újság szerkesztősége

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 18., 14:13
Első kézből kaptak információt a településvezetők a Paks II. beruházás előrehaladásáról, fontos mérföldköveiről a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács fórumain. A hatállomásos tájékoztatósorozatra 99 település polgármesterei kaptak meghívást. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 09. 23., 11:16
A válasz röviden és tömören: igen, öntözzünk. De ha megállunk e túlegyszerűsített válasznál, és ész nélkül locsolunk, nagyobb bajt okozunk, mint amit a szárazság eredményezne! Még >>>
2023. 09. 22., 11:06
Kezdő vagy, de egyelőre kerülnéd a termeket? Egy hosszabb kihagyás után térnél vissza az edzéshez, és előtte alapoznál otthon egy kicsit? Esetleg kizárólag otthoni edzésben gondolkodsz, és a lehetőségekhez mérten szeretnéd magadból kihozni a maximumot? Segítünk megtenni az első lépést! :) Még >>>
2023. 09. 22., 10:50
A héten diagnosztizált esetekkel a 2023. évben nyilvántartott nyugat-nílusi láz megbetegedések száma 25-re nőtt. Még >>>
2023. 09. 21., 15:17
Egy csengődi asszony görög hatósági jelzést szerelt fel autójára, amit a közelmúltban vásárolt. A történtek vizsgálatát a Kiskőrösi Rendőrkapitányság befejezte. Még >>>
2023. 09. 20., 16:55
Kalocsa Város Önkormányzata rajzpályázatot hirdet általános iskolás gyerekek részére. Még >>>
2023. 09. 20., 07:59
A nyughelyre helyezett pénzérméket soha ne mozdítsuk el a helyükről, mert az emlékezők érzelmeit tükrözik. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK